امروز سرعت اينترنت مخابرات داغون بوده. باز چه خبر شده؟
امروز سرعت اينترنت مخابرات داغون بوده. باز چه خبر شده؟
برا منم داغونه بخدا هر وقت فکر میکنم دیگه مخابرات مثل اینکه به یه ثباتی رسیده دقیقا روز بعدش ..................................![]()
دوست عزیز من الان برات بگم که این 512 نا محدود که مخابرات میده 25 تومن و سرعت 200 داره بقیه شرکت ها 512 میدن سرعت از 150 بالاتر نمیره فکر می کنی چقدر می گیرن 91000 تومن و اون سرویس های نا محدودی که هم قیمت مخابرات ارایه می کنن 512 سرعتش از 20 بالاتر نمیره یعنی فقط برا اینکه سازمان تنظیم مقررات بهشون گیر نده اضافه کردن
من که با نا محدو زیاد حال نمیکنم چون سرعتش نسبت به محدود پایین تره
با سلام به همه
امیدوارم این تاپیک همیشه سرپا باشه
دوستان یه سوال دیگه :
من تو تنظیمات idm تعداد کانکشن برای هر فایل رو ۱۶ انتخاب کردم و هیچ محدودیت دانلودی هم براش نذاشتم
من شبا میرم سراغ دانلود فیلم از سایت مووی سنتر
این سایت برای هر فیلم از ۵ سرور مختلف آپلود باز ، هیپ فایل، رودفایل، uptobox، اسپیس ها و بعضی اوقات هم اکسپرس لیچ لینک میذاره
من فقط اکانت دانلود نامحدود از سایت آپلود باز رو دارم، ( چون معروف تره ) اما نامردا با این که من عضو پریمیوم هستم بازم لینکشون سرعت نداره و اصن idm قادر نیست ۱۶ کانکشن کامل برای هر لینکش بسازه
من مجبورم ابتدا فایل ها رو به سرور فایل گیر ( ( که عضو پریمیومش هستم و ازش فقط برای لیچ کردن سایت های شیر استفاده می کنم )) ریموت کنم و بعدش از اونجا دان کنم
سرعت از سایت فایل گیر به حدی زیاده که من با سه تا لینک به سرعت ۳۰۰ تو شب میرسم( البته اینترنت محدود )
اما اشکال کار اینجاست که این سایت اکانت های حجمی ( نامحدود زمانی ) ارائه میده و اکانت زمانی مثلا یه ماهه نداره که بصرفه
قیمتش هم بالاست و تازه میخواد بالاتر هم بره
برای هر ۴۰ گیگ ۱۰ تومن
یعنی برای ۲۰ فیلم تقریبا ۲ گیگی ۱۰ تومن
من دنبال یه سایتی هستم با کیفیت سرعت فایل گیر، کیفیت پایداری فایل گیر اما اکانت های زمانی ( نامحدود حجمی ) که بصرفه برای دانلود نامحدود
حالا دوستان نظر شما چیه؟
شما چه پیشنهادی دارین؟
شما چه سایتی که سرعت داشته باشه پیشنهاد میدین؟
Sent from my ST15i using Tapatalk 2
بدون شک این سایت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز
شما مثل اینکه متوجه عرض بند نشدی
من گفتم اکانت نامحدود حجمی
این سایت که فقط اکانت حجمی محدود میفروشه
بیا پسر بیا. کسی جلوی شمارو نمیگیره. سر زدن با یه بند اسپم زدن فرق داره. به بقیه هم اجازه بده پست بدن!
یه سوال تخصصی![]()
مودم من وایرلسه و برای اینکه سرعتم بالا بمونه گذاشتمش رو بریج و از اونجایی که نمیخوام از وایرلس استفاده کنم و با لن کانکت میشم و بخاطر مراعات حال یکی از افراد که این امواج احتمالا براش ضرر داره ( وارد این موضوع نمیشم شما هم نشین فقط اگه میتونین راهنمایی کنین ) میخواستم بدونم کسی بلده چطوری امواج وایرلس مودم رو قطع کنم و عملا فقط نقش یه مودم معمولی رو بازی کنه که با لن میشه کانکت شد ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)