تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 457 از 602 اولاول ... 357407447453454455456457458459460461467507557 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,561 به 4,570 از 6014

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری (فصل سوّم)

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

حتما باید کهنه کار باشیم تا کسی ما رو راهنمایی کنه ؟؟ من ازتون یه مشاوره خواستم میخوام کسانی که اهل فن هستند منو بیچاره رو راهنمایی کنن تا از 2 به شکی در بیام ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه parsbin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

SENNHEISER HD 429s برای موزیک و فیلم چطوری؟
    در این رده انتخاب بهتری وجود داره؟

حـــــرفـه ای rave-87's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض etymotic erp vs er4s vs ...

حدود 2 هفته ایی هدفون etymotic er4p سالار جان دست من بود. خودشون قبلاً ریویو گذاشته بودن و قصد من در حال حاضر گذاشتن ریویو نیست و صرفاً گفتم فرصت رو مغتنم بدونم و نظراتم رو بگم. راستیتش اصلاً اینکه هدفون آقا سالار به دست من رسید از اینجا آب می خوره که تو روز ملاقات حضوری که با دوستان داشتیم (چه زمان زود می گذره)، آقا سالار این هدفون رو آورده بودن (البته به جزء وسایل بسیار دیگه ایی که زحمت کشیده بودن و آورده بودن.) بنده هم یدونه مقاومت 75 اهمی داشتم و قرار شد که این هدفون رو با مقاومت 75 اهمی به آمپ وصل کنیم و ببینیم که آیا تفاوتی تو صداش ایجاد می شه یا نه. اما اگر می پرسید که چرا اصلاً این کار رو انجام دادیم، باید مقداری تاریخچه خدمتتون عرض کنم.
    حدوداً اوایل دهه نود بود که شرکت etymotic سعی کرد تا دقیق ترین هدفون ممکنه خودش رو برای کاربری هایی همچون مهندسی صدا تولید کنه. داستان رو طولش ندم و خلاصه در طی سالیان دراز، ورژن های مختلفی از اون هدفون اصلی به بازار اومدن. سه تا ورژن اصلی، که خود کارخونه ادعا می کرد که توی دقت و سبک صدا با هم تفاوت دارن عبارت بودن از: er4s, er4b, er4p
    اما تفاوت ها چی بود. براساس صحبت های اعلام شده، er4s و er4p از لحاظ دقت صدا، با هم تفاوت دارن. خود شرکت دقت er4s رو 92% و دقت er4p رو 86% اعلام کرد. خب این سوال پیش میاد که پس چرا 1 نفر باید بیاد er4p رو بخره. قضیه از این قراره که er4p به اندازۀ 75 اهم، امپدانس پایین تری از er4s داره و همین امر اون رو برای استفادۀ پرتابل مناسب تر می کنه. از طرفی توی سایت ادعا می کنه که بیس er4p مقداری بیشتر هستش. اما er4b این وسط چیه؟ er4b برای آهنگ هایی تنظیم شده که مخصوص هدفون ضبط و مستر شدن، و نه برای اسپیکر.
    نکته ایی که این جا هست اینه که er4p به راحتی به er4s قابل تبدیل شدنه. در اصل تنها اختلاف این دو تا هدفون از نظر فیزیکی، یک مقاومت 75 اهمی هستش. برای همین اگر شما er4p رو با یدونه مقاومت 75 اهمی استفاده کنین، در اصل دارید به er4s گوش می دین. یعنی: er4p + 75ohm adapter = er4s
    برگردیم به روز ملاقات، خلاصه تو روز ملاقات من er4p رو با مقاومت 75 اهمی به پلیر وصل کردم، و نتونستم تفاوتی بین این حالت (er4p + 75ohm) با حالت بدون مقاومت تشخیص بدم. در اصل نتونستم تفاوتی بین er4s با er4p تشخیص بدم. خلاصه آقا سالار در هنگام خداحافظی، یک تعارفی به من زد که اگر می خوایی ببر تو خونه دقیق گوش بده و فکر کنم دو بار این تعارف رو زد. من هم از خدا خواسته ، چون خودم هم می خواستم به صدای etymotic دقیقتر گوش بدم، گفتم باشه و از دستش قاپیدمش
    الأن می خوام خلاصه نتایج رو با دوستان به اشتراک بزارم.
    من توی تست، از schiit modi به عنوان دک و از schiit vali به عنوان آمپ استفاده کردم. در مقایسه، هدفون های خودم یعنی وستون 4r و سونی z1000 هم بودن.
    در مورد تفاوت بین er4p و er4s، واقعیت اینه که من باز هم باید بگم که به هیچ وجه تفاوت معناداری بین این دو تا مدل حس نکردم. ممکن بود توی بعضی آهنگ ها، به نظرم er4p توی لو- بیس مقدار بیس بیشتری داشت، ولی واقعیت اینه که به نظرم اونقدر جزئی بود که قابل صرف نظر کردن بود. شاید توی تریبل هم er4s رو جذاب تر پیدا می کردم توی بعضی آهنگ ها، ولی واقعاً نمی تونم بگم این تفاوت ها ناشی از واقعیت بود یا اینکه صرفاً یک اثر هاله ایی. البته شاید یکی از مشکلات، ستاپ بنده هم بوده باشه؛ این آمپی که بنده استفاده می کنم، دارای مقداری هیس زمینه هستش و در ضمن امکان تعویض سریع هدفون ها، برای مقایسه سریع عملاً غیر ممکن بود.
    اما برسیم به مقایسه er4s با بقیه هدفون ها.
    از لحاظ پاسخ فرکانسی، اتیموتیک واقعاً به نظرم طبیعی هست. البته اگر مقداری بیسش بیشتر بود، برای من طبیعی تر نشون می داد. در مقایسه با وستون، باید بگم که وقتی آهنگ هایی استفاده می کردم که کیفیت ضبط و مسترینگ خوبی داشتن، فرقی با وستون توی کیفیت برای من نداشت. حتی به دلیل تریبل بیشترش، می تونم بگم من اتیموتیک رو ترجیح می دادم به وستون. از لحاظ سرعت، باید بگم اگر سریع تر از وستون نبود، کمتر نبود. ولی وقتی شروع کردم به گوش دادن بعضی آهنگ ها که کیفیت ضبط پایینی داشتن، اونوقت کاملاً وستون رو ترجیح می دادم به اتیموتیک. در باب مقایسه er4s با z1000، این دو تا تفاوت شگفت انگیزی با هم داشتن. تا حدی که شاید مقایسه رو بی معنی بکنه. اتیموتیک هم سریع تر، هم شفاف تر بود. البته z1000 توی کیفیت چیزی کم نداشت از er4s. در مورد میزان بیس، تفاوت خاصی بین مقدار بیس er4s و z1000 ندیدم، فقط با توجه به اینکه z1000 مقدار بسیار بیشتری هوا رو جابجا می کنه، بیس توی z1000 بسیار دلچسب تر بود و اون حس کمبود بیسی که توی er4s دست می ده، اصلاً توی z1000 وجود نداره.
    اما دوست دارم به یک کمبود اصلی، er4s در مقابل w4r و z1000 اشاره کنم. کمبود اصلی er4s در جایگیری سازها و حسی بود که به شما از حضور سازها و تفکیک سازها می داد. توی این مقوله، er4s به صورت کاملاً مشهودی، در سطحی پاین تر از w4r و z1000 بود.

4. 9 کاربر از rave-87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت sami-cyrus's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

فکر کنم تنها انتخاب ممکن رو خودتون انجام دادین، بازار ایران بسیار بازار محدودی هستش. هدفون های دیگه اکثراً بیس زیادتری دارن.

من چیز خاصی توی اینترنت از آدم شناخته شده ایی در مورد این هدفون ها پیدا نکردم. ولی این رو متوجه شدم که این جی-بی-ال ها، سبک صدایی مثل همسن سنهایزر خودتون دارن، حالا ممکنه توی تریبل مقداری کیفیتشون بهتر باشه، ولی انتظار معجزه نداشته باشین.
    منم انتظار معجزه ندارم همین که یه مقدار تریبل بهتر داشته باشه و کیفیت و فرم سیمش خوب باشه واسه من کافیه...
    مرسی که جواب دادین...

Sent from my HTC One X using Tapatalk

آخر فروم باز Alishmas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام دوستان...
    من الان یه senheiser cx300 II Presicion دارم به طور کلی بد نیس ولی دوتا مشکل اساسی دارم.
    1. وقتی صدای موزیک زیاد شه جر میندازه و شفافیتشو از دست میده مخصوصا وقتی سبک هایی مثل راک و متال گوش میدم
    2. کیفیت و فرم سیم این هدفون فوق العاده ضعیفه...
    الان 250 ت بودجه با فروش این هدفون دارم، قصد خرید JBL J33i دارم که اگه بخوام اینو بگیرم باید یه چیزی هم رو پولم بذارم...
    ولی نقد های خوبی هم از JBL J22i خوندم که اگه اینو بگیرم 70ت هم واسم میمونه...
    حالا به نظرتون تفاوت صداشون انقد هست که بخوام 120ت بیشتر هزینه کنم یا همون JBL J22i انتخاب بهتریه؟

Sent from my HTC One X using Tapatalk
    از بیس cx300 راضی ای ؟ از چه پلیری استفاده میکنی ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه metalhead_forever's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2014
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

در مورد پست rave-87 عزیز بگم به نظر من HD800 صداش طبیعی تره چون هم Soundstage وسیع تری داره (که خودت اشاره کردی) هم اینکه بیس قوی تر و منطقی تری داره نسبت به etymotic.... وقتی صدای اینو شنیدم به نظرم بیسش دیگه خیلی ضعیف بود و وقتی صدای درامز رو گوش میدادم به نظرم بیس درامز قوی تر و پانچی تر از بیسی بود که این از درامز پخش میکرد.
    به راحتی هم اشاره میکردی.... وقتی اینو گذاشتم تو گوشم کاملا" احساس میکردم تا به حال هیچ چیزی اینقدر داخل گوشم فرو نکرده بودم!!!!!
    البته این هم قبول دارم که etymotic یه هدفون 250 دلاریه و نباید با HD800 مقایسه بشه.....
    Last edited by metalhead_forever; 29-03-2014 at 14:45.

8. 3 کاربر از metalhead_forever بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای rave-87's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

SENNHEISER HD 429s برای موزیک و فیلم چطوری؟
    در این رده انتخاب بهتری وجود داره؟
    سلام
    من امروز توی پاساژ پایتخت، نمایندگی نامداران، تست کردم این هدفون رو.
    چیز خاصی نبود به نظرم. من akg q460 رو بهتر از این دیدم. سنهایزر بیس نرم تری داشت و تریبل کمتری داشت. در ضمن می تونم بگم که بیس سنهایزر مقداری بیشتر از بیس q460 به نظر میومد.در نهایت می تونید برید خودتون هردو رو تست کنید.

در مورد پست rave-87 عزیز بگم به نظر من HD800 صداش طبیعی تره چون هم Soundstage وسیع تری داره (که خودت اشاره کردی) هم اینکه بیس قوی تر و منطقی تری داره نسبت به etymotic.... وقتی صدای اینو شنیدم به نظرم بیسش دیگه خیلی ضعیف بود و وقتی صدای درامز رو گوش میدادم به نظرم بیس درامز قوی تر و پانچی تر از بیسی بود که این از درامز پخش میکرد.
    به راحتی هم اشاره میکردی.... وقتی اینو گذاشتم تو گوشم کاملا" احساس میکردم تا به حال هیچ چیزی اینقدر داخل گوشم فرو نکرده بودم!!!!!
    البته این هم قبول دارم که etymotic یه هدفون 250 دلاریه و نباید با HD800 مقایسه بشه.....
    قضیه سونداستیج که جدا، چونکه معایب ذاتی این هاست. ولی در مورد اتیموتیک احساس می کردم که صدای هر دو کانال، به خوبی توی مغز ترکیب نمی شه و برای همین اون تصوری که مثلاً w4r به من می داد رو اتیموتیک نمی داد.
    در مورد بیس، به نظرم هدفون های داخل گوشی (مخصوصاً از نوع بالانس آرماتورها) باید ذاتاً مقداری پاسخ فرکانسیشون بالاتر از خط فلت باشه. علتش هم اینه که توی هدفون های دینامیک، با حرکت دیافراگم مقدار زیادی هوا جابجا می شه و به گوش شما می رسه که همین مسئله بیس رو عمیق تر و طبیعی تر می کنه، حال اینکه اصلاً ممکنه مقدار بیس هنوز هم خط فلت رو نشون بده.
    Last edited by rave-87; 31-03-2014 at 00:35.

10. 2 کاربر از rave-87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت sami-cyrus's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

از بیس cx300 راضی ای ؟ از چه پلیری استفاده میکنی ؟
    بله بیس خوبی داره... پلیرم هم HTC OneX

12. این کاربر از sami-cyrus بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه Amir Hossein's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    ذهن فــــــاســــــد محل تحصیل:              ...Wrong Floor

پيش فرض

سلام بچه ها
    من یه Xperia L دارم
    میخواستم بدونم با 150 تومن میشه یه هدفونی گرفت که از هدفون فابریک گوشی بهتر باشه؟
    یا در همون سطحه؟
    اگه میشه بهترشو گرفت شما چی رو پیشنهاد میدین؟
    ممنون

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

سلام،
    من قصد خرید ایرفون JBL J22 رو دارم. هدفون قبلیم SHE7000 فیلیپس بود . راستش همین هدفونم هم کیفیتش به نظرم خوبه . صدایی شفاف و تریبل خوبی هم داره ، تو پخش جزئیات هم خوب عمل میکنه ولی میخوام یه هدفون بهتر بگیرم , و نمیخوام بعدا ببینم هدفونی که خریدم زیاد با این فیلیپسی که دارم تفاوت نداره ! موزیک هم سبک راک و متال گوش میدم. مشکل فیلیپس این بود که بخاطر تریبل زیادش تو سبک بلک متال واقعا اذیت میکرد، خیلی تیزه ! JBL J22 چطوره؟
    مرسی

15. این کاربر از NNNNimAAAA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •