تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 457 از 503 اولاول ... 357407447453454455456457458459460461467 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,561 به 4,570 از 5030

نام تاپيک: مشاوره خرید و قیمت خودروهای داخلی بر اساس مدل ( صفر کیلومتر و کارکرده )

ناظر انجمن اتومبیل Pourya-pc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

با درود
    ببخشید یک سوال.اینکه میگن فلان ماشین اینقدر کار کرده یعنی مثلا تا چقدر نرمال است.سالی 100000 هزارتا یا کمتر یا بیشتر.ممنون
    (به طور معمولی و نرمال کار کرد یک ساله یک ماشین چقدر باشد خوب است؟)
    سالی 100 هزارتا ؟ ببخشید تاکسی هم 24 ساعت کار کنه نمیرسه !!!
    میانگین ماهی 2 هزارتا و سالی 24 هزارتا یک کارکرد عادی محسوب میشه .

2. 3 کاربر از Pourya-pc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه hesam.ah's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام بچه ها...
    دوستان من 15 یا 16 میخوام هزینه کنم البته تا 20 هم میتونم هزینه کنم اما تو این اوضاء بازار به نظرم تو همین مایه ها خوبه...
    من روزی 50 کیلومتر رفت و 50 کیلومتر برگشت میرم دانشگاه از تهران میرم پردیس و برمیگردم...
    پس میخوام ماشین حتما گاز سوز باشه و ترجیحا پایه گاز سوز باشه...
    هزینه نگهداریشم بالا نباشه...
    من قبلا 206 تیپ 2 داشتم که فروختمش و خداییش راضی بودم خرجی رو دستم نزاشته بود اصلا...
    پس با توجه به اینکه قبلا 206 داشتم یزره ضایست دوباره بیام رو پراید...
    الان داشتم وضعیت خرید و فروش روا سال رو میدیدم با این بودجه من میتونم یدونه 89 تمیزشو بگیرم...که ایمولایزرو abs خلاصه خوب به نظر میرسه...البته اکثرا هم 2 گانه هستن و فکر میکنم رو گاز هم خوب راه برن...
    من بی خرجی ماشین هم برام مهمه چون دانشجو هستم...
    به نظرتون تو این رنج بودجه من چی بگیرم...روا خوبه؟؟؟
    یه سوال تخصصی هم دارم دقیقا فرق 405 با روا چی هست؟؟؟
    قابل تشخیص هست؟
    من قصدم این بود یکی بگیرم و 4 تا هم رینگ بندازم زیرش و یه ارتفاع معمول هم بزنم و با گاز فقط برمو بیام...و این که حدالامکان مشخص نباشه که روا هست...البته میدونم صدای موتور روا 3 برابر 405 هست...
    شتابش نسبت به 206 چطوریاست؟؟؟بیشتره؟
    ممنون میشم راهنمایی بفرمایید!

ناظر انجمن اتومبیل Pourya-pc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام بچه ها...
    دوستان من 15 یا 16 میخوام هزینه کنم البته تا 20 هم میتونم هزینه کنم اما تو این اوضاء بازار به نظرم تو همین مایه ها خوبه...
    من روزی 50 کیلومتر رفت و 50 کیلومتر برگشت میرم دانشگاه از تهران میرم پردیس و برمیگردم...
    پس میخوام ماشین حتما گاز سوز باشه و ترجیحا پایه گاز سوز باشه...
    هزینه نگهداریشم بالا نباشه...
    من قبلا 206 تیپ 2 داشتم که فروختمش و خداییش راضی بودم خرجی رو دستم نزاشته بود اصلا...
    پس با توجه به اینکه قبلا 206 داشتم یزره ضایست دوباره بیام رو پراید...
    الان داشتم وضعیت خرید و فروش روا سال رو میدیدم با این بودجه من میتونم یدونه 89 تمیزشو بگیرم...که ایمولایزرو abs خلاصه خوب به نظر میرسه...البته اکثرا هم 2 گانه هستن و فکر میکنم رو گاز هم خوب راه برن...
    من بی خرجی ماشین هم برام مهمه چون دانشجو هستم...
    به نظرتون تو این رنج بودجه من چی بگیرم...روا خوبه؟؟؟
    یه سوال تخصصی هم دارم دقیقا فرق 405 با روا چی هست؟؟؟
    قابل تشخیص هست؟
    من قصدم این بود یکی بگیرم و 4 تا هم رینگ بندازم زیرش و یه ارتفاع معمول هم بزنم و با گاز فقط برمو بیام...و این که حدالامکان مشخص نباشه که روا هست...البته میدونم صدای موتور روا 3 برابر 405 هست...
    شتابش نسبت به 206 چطوریاست؟؟؟بیشتره؟
    ممنون میشم راهنمایی بفرمایید!

چرا روآ ؟ اصلا خریدش پیشنهاد نمیشه ، با 20 تومن میتونید سمند LX دوگانه تمیز 87 یا 405 دوگانه 88 پیدا کنید درضمن کلاس پراید از روآ بالاتر هست .

5. این کاربر از Pourya-pc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال آفيس soroosh_cz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    روناش

پيش فرض

سلام
    از بین مدل های زیر کدوم رو پیشنهاد میکنید؟

پژو پارس ELX
    پژو پارس ELX با موتور XUM
    پژو پارس LX سال
    پژو پارس LX

این خودرو قراره جایگزین یه پژو 405 GLX(دوگانه سال 87 کم کارکرد) بشه برای مسافرت، پس باید بهترش عمل کنه...

یا به نظرتون پژو 206 تیپ 5 بگیریم؟

حقیقتش الان یه 405 سال 84 و یه پراید 84 داریم، که پراید داره بدجور به خرج میفته، مخصوصا جلوبندیش که دم به دقیقه یه چیزیش هست. میخوایم پراید رو عوض کنیم. حالا:
    بهتره:
    پراید رو مستقیما با یه ماشین جمع و جور شتاب بالا مثل 206 عوض کنیم؟
    یا
    پژو پارس بخریم جایگزین 405 بشه و از 405 برای شهر استفاده کنیم؟
    بودجه هم حدود 36 میلیون هست.
    تو این رنج خودروی جک توجوی هم هست(یکی از دوستان J5 داشت که واقعا خوشم اومد ولی اون کجا و این کجا) قیافه ای هم نداره ولی داخلش خویه.

ماشین های بهتری هم هست؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

سلام
    از بین مدل های زیر کدوم رو پیشنهاد میکنید؟

پژو پارس ELX
    پژو پارس ELX با موتور XUM
    پژو پارس LX سال
    پژو پارس LX

این خودرو قراره جایگزین یه پژو 405 GLX(دوگانه سال 87 کم کارکرد) بشه برای مسافرت، پس باید بهترش عمل کنه...

یا به نظرتون پژو 206 تیپ 5 بگیریم؟

حقیقتش الان یه 405 سال 84 و یه پراید 84 داریم، که پراید داره بدجور به خرج میفته، مخصوصا جلوبندیش که دم به دقیقه یه چیزیش هست. میخوایم پراید رو عوض کنیم. حالا:
    بهتره:
    پراید رو مستقیما با یه ماشین جمع و جور شتاب بالا مثل 206 عوض کنیم؟
    یا
    پژو پارس بخریم جایگزین 405 بشه و از 405 برای شهر استفاده کنیم؟
    بودجه هم حدود 36 میلیون هست.
    تو این رنج خودروی جک توجوی هم هست(یکی از دوستان J5 داشت که واقعا خوشم اومد ولی اون کجا و این کجا) قیافه ای هم نداره ولی داخلش خویه.

ماشین های بهتری هم هست؟
    بهترین انتخاب پارس سال LX tu5 داشبورد جدید هست

8. این کاربر از a_rudi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال آفيس soroosh_cz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    روناش

پيش فرض

برای مسافرت و مسافت های طولانی هم بهتر عمل میکنه؟

راستی اگر کارت سوخت مقدار زیادی بنزین سهمیه ای داشته باشه، میشه بخاطرش قیمت ماشین رو برد بالا برای فروش؟ مثلا الان پراید ما 700 لیتر بنزین 400 تومنی داره. یا باید قبل از فروش یه جوری خالیش کنیم؟

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

در رابطه با صحبت مدیر محترم باید بگم که من ترجیحا یه ماشین میخوام که پایه گاز باشه...
    چون ماشین های 2 گانه ای که من دیدم جون نداشتن اصلا نمونش سمند عموی خودم که 1200 داد دوگانه کردش بعد ماشین الان جون میکنه ه معنای واقعی تا راه بره...
    حالا شاید 2 گانه شرکتی بهتر باشه نمیدونم!!!
    اما با چشمام دیدم یدونه روا 90 سال که ای بی اس داره ایمولایزرم داره بدنه هم 405 هست دیدم که رو گاز از بنزین بهتر راه میرفت باهاش رفتیم مشهدو برگشتیم 3 هزار تا راه رفت واقعا خوب بود همشم رو گاز بود....
    و اما مسئله اینه که من احتمال زیاد بکوشم خودمو تا همون 16 بتونم جور کنم بدلیل یکسری مشگلات به پولمون نیاز داریم...!
    ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    در رابطه با صحبت دوستمون هم باید بگگم که من پشت ماشین یکی از هم دانشگاهیام که J5 داره نشستم تا تهران اومدم واقعا عالی بود...
    هیچ مشگلی توش ندیدم من قبلا هم پارس داشتم هم 206 البته مال ما تیپ 2 بود اما جی 5 از همشون با کلاس تره...
    اما اگر برای استفاده شهری میخواین به نظر من یه تیپ 2 یا 5 بگیرین که هم مانور بالاییی داره هم به خرج دیر میوفته و هم جوان پسند تر هست...
    با 32 تومن یه 91 تیپ 2 میتونید راهت سالمشو بگیرید...
    پیشنهادمم اینه که حدالاکثر تا همین مدل رو بگیرید و بیخیال مدلای بالاتر بشید...
    من قطعا اگر اندازه شما بودجه داشتم
    1 اصلا الان اینجا نبودمو تو خیابون داشتم دستی میکشیدم...
    2 هیچ وقت صفر نمیخریدم یه ماشین بهتر میگرفتم اما در حد...!
    پارس هم البته گزینه بدی نیست اما امان از به خرج افتادنش...!

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

Last edited by hesam.ah; 23-05-2014 at 04:46.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

شما که حرفه ای هستین بعیده؟؟؟پارس LX چی داره که میگید بهترین هست!!!!یک مشت دلال بخاظر کمبود اینجوری بردنش بالاوگرنه بجز چند تا آپشن(بغیر جدیداش با ترمز دیسکی عقب) هیچ فرق خاصی بین این و SLX TU5 وجود نداره...موتور206 که بهش خورندن و کیفیتش هم که بکنار...مشکلاتی مثل گیربکس سبک توی جاده های کوهستانی شدید خودش را نشون میده...

پارس ELX معمولی بهترین انتخاب هست که مدل پاییناش بهترین صندلی روش هست+گرمکن صندلی..موتورش هم که زانتیا1.8 هست و پابه پای زانتیا راه میره ولی با این مزیت که از لحاظ بدنه و جلوبندی کمخرجتر...سواری و شتاب این ماشین توی مواردانتخابی که گفته شده بهترین هست
    ELX XUMهم بدرد نمیخوره تقریبا همون موتور2000 های قدیمی هست که 8 سوپاپه و انژکتوری شده

13. این کاربر از aminkhan2014 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

چرا روآ ؟ اصلا خریدش پیشنهاد نمیشه ، با 20 تومن میتونید سمند LX دوگانه تمیز 87 یا 405 دوگانه 88 پیدا کنید درضمن کلاس پراید از روآ بالاتر هست .
    اگه برای کلاس گذاشتن باشه روا سال،اکثریت نمیفهمند که روا هست وخیال میکنند405 هست،مخصوصا اگه سپرش هم مثل405 رنگ بشه و چراغاش با SLX عوض بشه....ولی انصافا سواری خوبی نسبت به پراید داره و خرج موتوریش نسبت به ماشینهایی که شما معرفی کردین کمتره..تازه با15 میلیون پول که شما دارین20 میلیون حساب میکنید...مثل پراید رند نیست ولی خیلی هم بدفروش نیست وبنظرم از سمند بهتر فروش میره..

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •