باتشکر زیاد ازتون که جواب دادین
فک میکنم نظر دوستان درمجمع مثبت هست اگه اشتباه نکنم
نیازی به خاموش کردن مودم واسه ساعت رایگان که نیست؟
قطعی که نداره؟
از هزینه اش راضی هستین؟
بازم بینهایت تشکر ازتون
باتشکر زیاد ازتون که جواب دادین
فک میکنم نظر دوستان درمجمع مثبت هست اگه اشتباه نکنم
نیازی به خاموش کردن مودم واسه ساعت رایگان که نیست؟
قطعی که نداره؟
از هزینه اش راضی هستین؟
بازم بینهایت تشکر ازتون
-تو تایم رایگان اگه مودم خاموش یا ریست بشه سرعت اسمی رو بهت میده...
-برا من که تا حالا قطعی نداشته به جز یه دفه که اونم سراسری بود...
-هزینشم نسبت به بقیه بسیار مناسب هستش...
مورد اولو نفهمیدم،یعنی اگه ریست نشه سرعت پایین تر هست؟
بزرگترین ضعف این شرکت پس کم کردن حجمه دیگه درسته؟بقیه موارد فک کنم همه راضین شکر خدا
دوستان من میخوام سرویس نامحدود 512 بگیرم.الان 256 دارم ماهی 35 گیگ میگیرم.افت سرعتم نداره.همون 30 ایناس تا 20کلا راضیم
ولی سرعت کمه خداییش.میخوام بدونم 512 نامحدودش سرعت دانلودش چنده؟بعد مثلا 30 گیگ دانلود یهو کم نمیکنن؟
کلا چجوریاس
-ببین تو تایم رایگان اگه مودم ریست بشه سرعت میاد کف سرویس مثلا سرویس512 که من دارم سرعتش میشه 60kb/sاین در حالی هست که سرعت من تو ساعات غیر رایگان با دانلود منیجر460kb/sهستش.
-تا حالا که این شرکت از من حجم کف نرفته...
دوستان نامحدوداش رو چند بسته میشه؟
Sent from my GT-I9100G using Tapatalk 2
سلام دوستان دو تا سوال داشتم اگه جوا بدين ممنون ميشم
1- موقع تمديد سرويس اگه بخوام حجم انتقال داده بشه بايد حتما سرويس خودم رو انتخاب کنم يا هر سرويسي انتخاب کنم حجم انتقال داده ميشه؟
2- حجمي که دارم بايد حتما به صورت بستانکار باشه تا انتقال داده بشه يا نه؟ (چون من حجم دارم ولي بستانکار نيستم. فکر کنم چون حجم هديه بوده )
دوستان من هم میخوام های وب بگیرم .
ساکن اسلامشهر هستم .
تا الان مخابرات استفاده کردم و نامحدود بوده ولی سر یه سری مسائل میخوام مخابرات رو جمع کنم . دانلود خیلی زیاده ولی میخوام دانلود رو کم کنم . ماهی 8 یا 10 گیگ از این بعد رو دارم .
1- به نظرتون چه سرعتی از های وب بگیرم که هزینش نهایتا ماهی 30 تومن بشه ؟
2- وضعیت 1 مگ تو ساعت های رایگان چطوره ؟ downstream سرویس 1mb رو روی چند میبندن ؟
3- sping چطوره ؟
4- در ساعتهای رایگان سرعت 1mb و 512 چند میشه حداقل ؟
5- این فشفشه و دینامیت و برنز و نقره ای چیا هستن ؟ ترافیک اضافه هستن یا خودشون یه سرویس خاص هستن ؟
تمامی سرویس های نا محدود روی سرعت اسمی بسته میشن
تنها در صورت تمدید سرویس قبل از پایان دوره حجم به دوره بعد منتقل میشه،اما وقتی شما یک سرویس دیگه انتخاب می کنید در واقع تغییر سرویس انجام دادید و حجم منتقل نمیشه اما اندازه ی حجم باقیمانده بستانکار میشید و میتونید سرویس جدید رو خریداری کنید
دوست عزیز در حال حاظر بهترین سرویسی که می تونید انتخاب کنید اینترنت دینامیت هست،چون هم از لحاظ سرعت مشکلی نداره و چون در جشنواره هست روی قیمت هاش خیلی تخفیف اعمال شده
downstream سرویس 1 مگ روی 4 بسته میشه و اگر مشکل نویز نداشته باشید می تونید تا این سرعت دریافت داشته باشید،به طور میانگین با همون سرعت صبح ،شب هم می تونید دریافت داشته باشد
در رابطه با پینگ هم که دوستان زیاد صحبت کردن،همین چند صفحه قبل رو بخونید متوجه وضعیت میشید
دینامیت یک سرویس مجزا هست/طرح گنجینه هم یک سرویس مجزا هست که شامل بسته های الماس،طلا،برنز و نقره هست/فشفشه هم در واقع همون حجم اضافه با قیمت کمتر و حجم بیشتر اما محدودیت زمانی هست
دوستان میشه یکم درمورد طرح دینامیت توضیح بدین؟
ساعت رایگان هم داره؟از چه ساعتی تا چه ساعتی؟
واسه منی که تازه میخوام بیام های وب هم این طرح هست؟
متاسفانه سایتش زیره طرح خوب توضیح نداده!!!
Last edited by alone one; 28-10-2013 at 20:15.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)