مطبوع کردن یه ماهیتابه چدنی
البته به جوابم شک دارم یه خورده![]()
مطبوع کردن یه ماهیتابه چدنی
البته به جوابم شک دارم یه خورده![]()
نه - فکر نمیکنم تو فارسی معادل داشته باشه یا اگه هم داشته باشه کاملا تخصصی هست -
ببین ماهیتابه یا غابلمه ( قابلمه - تخصص خانوماست) رو میگیرن برای اینکه غذا - توش نچسبه یه بلایی سرش میارن
که اینو بش میگن seasoning - حالا این بلایی که سر این ماهیتابه میارن تو فارسی بش چی میگن من نمیدونم -
شاید مثلا بشه اینطوری گفت
گرمادادن ( گرمادیده کردن )ماهیتابه چدنی
نه توضیحش اینه قابلمه بعد چند مرحله از شستشو فک کنم توش روغن میریزن که یه نمه قابلمه چرب شه.
ولی معادلی پیدا نکردم. فک کنم معادلی نداره![]()
سلام من توی یه سایت خارجی باید یه چیزیو تخصصی بپرسم می تونید کارمو راه بندازید و متن زیر را ترجمه کنید:
من می خواهم شغلی را انتخاب کنم که بر اساس استعداد خاص خودم باشد. در ان کار بتوانم نمونه باشم و لذت ببرم . ایا ازمون استعداد یابی شما می تواند به طور دقیق شغلی که دران استعداد ویژه دارم را معرفی کند ؟ ایا می تواند بگوید چه رشته تحصیلی را باید بخوانم ؟ یا اینکه ازمون شما یکسری اطلاعات کلی در مورد خودم به من می دهد و نمی تواندبه این دوسوال من پاسخ دهد
FUZZY TRUST AGGREGATION AND PERSONALIZED TRUST INFERENCE IN VIRTUAL SOCIAL NETWORKS
چیزی که من فهمیدم :
1- در بحث امنیت ارتباطات کامپیوتری خصوصا E - Commerce و شبکه های مجازی، برای مدلسازی و حاصل شدن اعتماد در اتصال نودها :
یا از کنار هم گذاشتن (اجتماع) کمیت ها و یا منابع مختلف، استنتاج میشه ویا از روی تجربه و شناخت قبلی یا اطلاعات شخصی حاصل بشه
یعنی چی؟..
مثلا A یا مستقیما D رو می شناسه یا اینکه فقط B رو می شناسه، و B هم C رو تایید می کنه و C هم D رو ..و نهایتا A میتونه به D کانکت بشه
---------------------------------------------
Seasoning a cast iron skillet
2- [فرایند] آماده سازی (دیگ/قابلمه) چدنی..!
من نیاز به ترجمه دو فصل از یک کتاب را دارم دوستانی که می تونند متون تخصصی فیزیک را ترجمه کنند لطفا بهم شرایطشون را بفرستند.متن را هم از لینک زیر می تونید دانلود کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما یه سر به انجمن پرشین تولز بزن اونجا دووستانی هستند که کارشون همینه. واست ترجمه میکنن.
-------------------
دوستان معنی این عبارت چی میشه ؟
eating spikes your metabolism
برای کی؟ چقدر فرصت هست؟..!
مفهموم یه کلمه رو میخواستم .
Amazeballs یعنی چی ؟
با عرض سلام
دوستان، معنی این جمله چی می شه؟
familiarity, the ease with which a user recognizes the UI components and views their interaction as natural
![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)