دو روز پیش شبکه خبر ظهر بود که گفت این خبر رو که شنبه میاد نتایج کارشناسی ازاد.
واقعا جای تاسف داره که خود دانشگاه ازاد تو سایتش هیچ خبری در این مورد نمی نویسه.
دو روز پیش شبکه خبر ظهر بود که گفت این خبر رو که شنبه میاد نتایج کارشناسی ازاد.
واقعا جای تاسف داره که خود دانشگاه ازاد تو سایتش هیچ خبری در این مورد نمی نویسه.
طبق اخرین خبری که از پدرم به من رسیده.از شنبه لیست قبولی کنکور 90 به اموزش دانشگاههای سراسر کشور ابلاغ میشه.
لیست قبولی دانشگاه ازاد در حال حاضر به دست اموزش دانشگاها رسیده.
با یک ترفند ساده میتونین چند روز زودتر از وضعیت خودتون اطلاع پیدا کنید.اگه کسی رو توی دانشگاه داشته باشین که به لیست دسترسی داشته باشه.
تا الان من اطلاع دارم که الکترونیک ازاد واحد دزفول قبول شدم.
من میتونم کمکتون کنم.اما به شرطی که یک رشته و یک دانشگاه نام ببرید .من چک میکنم.اونی که احتمال میدن.و الا از حوصله خارجه واسه هر نفر 100 انتخاب و چک کنی.
واسه ازاد کار راحتره.
خوشحال میشم خبر خوش بدم
ایدی نیمباز من
Petr0$@nimbuzz.com
به صفر پتروس دقت کنید
خواهش میکنم . نخیر به درصدا ارتباط مستقیم نداره ولی به رتبه زیر گروه ربط داره . ببینید سهمیه بومی خیلی تاثیر داره من نمیدونم اصفهان بومه تبریز حساب میشه یا نه ولی کلا بعضی از شیوه های گزینش دانشجو توی سازمان سنجش ناشناخته و عجیب غریبه!ممکنم هست داوطلب با رتبه 4760 سهمیه هیئت علمی داشته باشه که جایی ذکر نمیشه!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یعنی شما به لیست قبولی همه دانشگاه ها دسترسی دارید؟![]()
سلام دوستان من ميخوام برم دانشگاه ميدونم امتحان دانشگاه آزاد هم تموم شده الان چه راهي هست كه من برم دانشگاه؟؟؟؟؟؟؟؟
بعضی دانشگاه های آزاد هستن که به صورت بدون کنکور دانشجو میگیرن. ( البته فکر کنم باید کارت سربازی داشته باشین ). کلا شدنیه ولی باید کمی اینور اونور برین. به نظرم اول از روابط عمومی دانشگاه آزاد شروع کنید.سلام دوستان من ميخوام برم دانشگاه ميدونم امتحان دانشگاه آزاد هم تموم شده الان چه راهي هست كه من برم دانشگاه؟؟؟؟؟؟؟؟
من سال قبل حدودا آبان بود رفته بودم بندرعباس، اطلاعیه دم در دانشگاه آزادش نوشته بود چند تا رشته که یکیش رو یادمه الکترونیک صنعتی بود فکر کنم بدون کنکور میگیره.
ولی همونطور که گفتم باید با تماس گرفتن با روابط عمومی شروع کنید و بعد به دانشگاهها هم زنگ بزنید.
---------- Post added at 03:19 PM ---------- Previous post was at 03:17 PM ----------
چه عالی.میگم به نظرت میشه خودم تماس بگیرم و هر اطلاعاتی رو خواست بهش بگم تا مطمئن شه خودمم بعد بهم بگه؟طبق اخرین خبری که از پدرم به من رسیده.از شنبه لیست قبولی کنکور 90 به اموزش دانشگاههای سراسر کشور ابلاغ میشه.
لیست قبولی دانشگاه ازاد در حال حاضر به دست اموزش دانشگاها رسیده.
با یک ترفند ساده میتونین چند روز زودتر از وضعیت خودتون اطلاع پیدا کنید.اگه کسی رو توی دانشگاه داشته باشین که به لیست دسترسی داشته باشه.
تا الان من اطلاع دارم که الکترونیک ازاد واحد دزفول قبول شدم.
من میتونم کمکتون کنم.اما به شرطی که یک رشته و یک دانشگاه نام ببرید .من چک میکنم.اونی که احتمال میدن.و الا از حوصله خارجه واسه هر نفر 100 انتخاب و چک کنی.
واسه ازاد کار راحتره.
خوشحال میشم خبر خوش بدم
ایدی نیمباز من
Petr0$@nimbuzz.com
به صفر پتروس دقت کنید
الان من تو قبول شدن امیرکبیر() شک دارم، شیراز که مطمئنم برا همین نمیخواد زنگ بزنم
. فقط یه انتخاب شک دارم، این اگه شکم برطرف بشه خیلی خیلی خوب میشه.
هر کدوم قبول شم عالیه ولی مشکل اینجاست باید از اول بدونم تا از سر در گمی در بیام.![]()
Last edited by vahid-p; 02-09-2011 at 14:24.
سراسری یا آزاد؟طبق اخرین خبری که از پدرم به من رسیده.از شنبه لیست قبولی کنکور 90 به اموزش دانشگاههای سراسر کشور ابلاغ میشه.
سلام ممنون از پاسخت امامن 30سالمه و كارت پايانخدمت دارم در درسته من بچه بندرعباسم اما تهرانم زندگي ميكنم
من قصدم اينه كه برم دانشگاه و يه ليسانس بگيرم كه هر چي ميكشم از دست درس نخوندنمه
يعني منظورت اينه كه از اين شهر به اون شهر برم؟
خب پس شرایطتت عالیه. اون بندرعباس هم برا مثال گفتم. می تونید جاهای دیگه هم چک کنید. فقط اینبار که قصد دارید برید دانشگاه، خوب تحقیق کنید و اون دانشگاه و شهری که دوست داری رو انتخاب کن که فردا پشیمون نشی.سلام ممنون از پاسخت امامن 30سالمه و كارت پايانخدمت دارم در درسته من بچه بندرعباسم اما تهرانم زندگي ميكنم
من قصدم اينه كه برم دانشگاه و يه ليسانس بگيرم كه هر چي ميكشم از دست درس نخوندنمه
موفق باشی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)