تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: سوالات کنکور سال 90 در چه سطحی بود؟(سراسری)

راي دهنده
368. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • سخت

197 53.53%
  • متوسط

127 34.51%
  • آسان

44 11.96%
صفحه 457 از 598 اولاول ... 357407447453454455456457458459460461467507557 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,561 به 4,570 از 5972

نام تاپيک: <<انتخاب رشته ی کنکوری های 90 (سراسری،آزاد) + نتایج نهایی+تکمیل ظرفیت>>

آخر فروم باز avator20002000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

توی هیچ خبرگزاری این خبری که گفته باشه شنبه نتایج آزاد میاد نیست،
    احتمالا کسی که این خبرو داده خواب دیده...
    دو روز پیش شبکه خبر ظهر بود که گفت این خبر رو که شنبه میاد نتایج کارشناسی ازاد.
    واقعا جای تاسف داره که خود دانشگاه ازاد تو سایتش هیچ خبری در این مورد نمی نویسه.

2. 4 کاربر از avator20002000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه petrose.kabir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

طبق اخرین خبری که از پدرم به من رسیده.از شنبه لیست قبولی کنکور 90 به اموزش دانشگاههای سراسر کشور ابلاغ میشه.
    لیست قبولی دانشگاه ازاد در حال حاضر به دست اموزش دانشگاها رسیده.
    با یک ترفند ساده میتونین چند روز زودتر از وضعیت خودتون اطلاع پیدا کنید.اگه کسی رو توی دانشگاه داشته باشین که به لیست دسترسی داشته باشه.
    تا الان من اطلاع دارم که الکترونیک ازاد واحد دزفول قبول شدم.
    من میتونم کمکتون کنم.اما به شرطی که یک رشته و یک دانشگاه نام ببرید .من چک میکنم.اونی که احتمال میدن.و الا از حوصله خارجه واسه هر نفر 100 انتخاب و چک کنی.
    واسه ازاد کار راحتره.
    خوشحال میشم خبر خوش بدم
    ایدی نیمباز من
    Petr0$@nimbuzz.com
    به صفر پتروس دقت کنید

4. 8 کاربر از petrose.kabir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز shabeashegha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

بازم ممنونم که جواب دادید یه سوال دیگه داشتم ملاک سازمان سنجش برای قبولی داوطلب توی یک رشته چیه ؟ مگه با توجه به رتبه زیرگروه مربوطه گزینش نمی شن ؟ مثلا دوستم پارسال با رتبه 2600 زیرگروه 2 منطقه 1 بومی تهران ,داروسازی تبریز قبول نشد ولی یه نفر دیگه با رتبه 4760 زیرگروه 2 منطقه 2 بومی اصفهان -شهررضا (کارنامه در سایت گزینه 2 موجود است ), داروسازی تبریز قبول شد !!!البته این رو هم میدونم که منطقه دویی ها رتبه کشوری بالا تری دارن ,ولی موندم با این رتبه چطوری قبول شده ؟ می خواستم بدونم قبولی توی یه رشته به جز سهمیه بومی ,استانی و.... به درصدهاش هم مربوط میشه یا نه ؟یا فقط به رتبه زیرگروه بستگی داره ؟مثلا یه نفر با رتبه 2300 زیرگروه 2 منطقه 1بومی تهران با زیست 55درصد احتمال قبولیش در داروسازی تبریز بیشتره یا یه نفر دیگه با رتبه 2400 زیرگروه 2 منطقه 1 بومی تهران با زیست 75 درصد تو همون دانشگاه ؟ منو روشن کنید
    خواهش میکنم . نخیر به درصدا ارتباط مستقیم نداره ولی به رتبه زیر گروه ربط داره . ببینید سهمیه بومی خیلی تاثیر داره من نمیدونم اصفهان بومه تبریز حساب میشه یا نه ولی کلا بعضی از شیوه های گزینش دانشجو توی سازمان سنجش ناشناخته و عجیب غریبه!ممکنم هست داوطلب با رتبه 4760 سهمیه هیئت علمی داشته باشه که جایی ذکر نمیشه!

6. 3 کاربر از shabeashegha بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Haniiii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

دو روز پیش شبکه خبر ظهر بود که گفت این خبر رو که شنبه میاد نتایج کارشناسی ازاد.
    واقعا جای تاسف داره که خود دانشگاه ازاد تو سایتش هیچ خبری در این مورد نمی نویسه.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

8. 2 کاربر از Haniiii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه behnam_c++'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    روی صندلی

پيش فرض

طبق اخرین خبری که از پدرم به من رسیده.از شنبه لیست قبولی کنکور 90 به اموزش دانشگاههای سراسر کشور ابلاغ میشه.
    با یک ترفند ساده میتونین چند روز زودتر از وضعیت خودتون اطلاع پیدا کنید.اگه کسی رو توی دانشگاه داشته باشین که به لیست دسترسی داشته باشه.
    من میتونم کمکتون کنم.اما به شرطی که یک رشته و یک دانشگاه نام ببرید .من چک میکنم.اونی که احتمال میدن.و الا از حوصله خارجه واسه هر نفر 100 انتخاب و چک کنی.
    واسه ازاد کار راحتره.
    خوشحال میشم خبر خوش بدم
    ایدی نیمباز من
    Petr0$@nimbuzz.com
    به صفر پتروس دقت کنید
    یعنی شما به لیست قبولی همه دانشگاه ها دسترسی دارید؟

آخر فروم باز jak_1300's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    italia , pisa

پيش فرض

سلام دوستان من ميخوام برم دانشگاه ميدونم امتحان دانشگاه آزاد هم تموم شده الان چه راهي هست كه من برم دانشگاه؟؟؟؟؟؟؟؟

پروفشنال vahid-p's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    دانشكده مهندسی کامپیوتر امیرکبیر-نرم افزار ( سابقا م.پز

پيش فرض

سلام دوستان من ميخوام برم دانشگاه ميدونم امتحان دانشگاه آزاد هم تموم شده الان چه راهي هست كه من برم دانشگاه؟؟؟؟؟؟؟؟
    بعضی دانشگاه های آزاد هستن که به صورت بدون کنکور دانشجو میگیرن. ( البته فکر کنم باید کارت سربازی داشته باشین ). کلا شدنیه ولی باید کمی اینور اونور برین. به نظرم اول از روابط عمومی دانشگاه آزاد شروع کنید.
    من سال قبل حدودا آبان بود رفته بودم بندرعباس، اطلاعیه دم در دانشگاه آزادش نوشته بود چند تا رشته که یکیش رو یادمه الکترونیک صنعتی بود فکر کنم بدون کنکور میگیره.
    ولی همونطور که گفتم باید با تماس گرفتن با روابط عمومی شروع کنید و بعد به دانشگاهها هم زنگ بزنید.

---------- Post added at 03:19 PM ---------- Previous post was at 03:17 PM ----------

واسه ازاد کار راحتره.
    خوشحال میشم خبر خوش بدم
    ایدی نیمباز من
    Petr0$@nimbuzz.com
    به صفر پتروس دقت کنید
    چه عالی.میگم به نظرت میشه خودم تماس بگیرم و هر اطلاعاتی رو خواست بهش بگم تا مطمئن شه خودمم بعد بهم بگه؟
    الان من تو قبول شدن امیرکبیر() شک دارم، شیراز که مطمئنم برا همین نمیخواد زنگ بزنم. فقط یه انتخاب شک دارم، این اگه شکم برطرف بشه خیلی خیلی خوب میشه.
    هر کدوم قبول شم عالیه ولی مشکل اینجاست باید از اول بدونم تا از سر در گمی در بیام.
    Last edited by vahid-p; 02-09-2011 at 14:24.

12. 2 کاربر از vahid-p بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال gggmail's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سراسری یا آزاد؟

آخر فروم باز jak_1300's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    italia , pisa

پيش فرض

بعضی دانشگاه های آزاد هستن که به صورت بدون کنکور دانشجو میگیرن. ( البته فکر کنم باید کارت سربازی داشته باشین ). کلا شدنیه ولی باید کمی اینور اونور برین. به نظرم اول از روابط عمومی دانشگاه آزاد شروع کنید.
    من سال قبل حدودا آبان بود رفته بودم بندرعباس، اطلاعیه دم در دانشگاه آزادش نوشته بود چند تا رشته که یکیش رو یادمه الکترونیک صنعتی بود فکر کنم بدون کنکور میگیره.
    ولی همونطور که گفتم باید با تماس گرفتن با روابط عمومی شروع کنید و بعد به دانشگاهها هم زنگ بزنید.

---------- Post added at 03:19 PM ---------- Previous post was at 03:17 PM ----------

چه عالی.میگم به نظرت میشه خودم تماس بگیرم و هر اطلاعاتی رو خواست بهش بگم تا مطمئن شه خودمم بعد بهم بگه؟
    الان من تو قبول شدن امیرکبیر شک دارم، شیراز که مطمئنم برا همین نمیخواد زنگ بزنم. فقط یه انتخاب شک دارم، این اگه شکم برطرف بشه خیلی خیلی خوب میشه.
    سلام ممنون از پاسخت امامن 30سالمه و كارت پايانخدمت دارم در درسته من بچه بندرعباسم اما تهرانم زندگي ميكنم
    من قصدم اينه كه برم دانشگاه و يه ليسانس بگيرم كه هر چي ميكشم از دست درس نخوندنمه
    يعني منظورت اينه كه از اين شهر به اون شهر برم؟

پروفشنال vahid-p's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    دانشكده مهندسی کامپیوتر امیرکبیر-نرم افزار ( سابقا م.پز

پيش فرض

سلام ممنون از پاسخت امامن 30سالمه و كارت پايانخدمت دارم در درسته من بچه بندرعباسم اما تهرانم زندگي ميكنم
    من قصدم اينه كه برم دانشگاه و يه ليسانس بگيرم كه هر چي ميكشم از دست درس نخوندنمه
    خب پس شرایطتت عالیه. اون بندرعباس هم برا مثال گفتم. می تونید جاهای دیگه هم چک کنید. فقط اینبار که قصد دارید برید دانشگاه، خوب تحقیق کنید و اون دانشگاه و شهری که دوست داری رو انتخاب کن که فردا پشیمون نشی.
    موفق باشی

16. این کاربر از vahid-p بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •