الان گرون ترین قیمتی که امکان داره مغازه دار ها برای سیلور سنت بگن چنده ؟ تو چند صفحه قبل گفتین بوش یه خورده خزه !!! میخواستم بینم واقعا خزه ؟ یعنی مثل لالیک که بوش همه جا هست اینم همینطوره ؟
الان گرون ترین قیمتی که امکان داره مغازه دار ها برای سیلور سنت بگن چنده ؟ تو چند صفحه قبل گفتین بوش یه خورده خزه !!! میخواستم بینم واقعا خزه ؟ یعنی مثل لالیک که بوش همه جا هست اینم همینطوره ؟
ادکلن بدی نیست.حیفه بزار تو کلسیون بمونه مثله اینایی که من دارم
---------- Post added at 01:16 PM ---------- Previous post was at 01:14 PM ----------
تا 40 هم دیده شده.
بوش بستگی به جا داره.ولی به نظرم الان لالیک خز تره.خیلی هم خز تره.چون اکثرا کپی اش رو مفت خریدن.
کسی اطلاعی از ادکلن UDV Action by ULRIC DE VARENS داره ؟ بوش چه جوریه ؟ قیمتش ؟
![]()
منم عرض کردم مختصر
مابقیشو نمیدونم برید تست کنید
جسارتا کدوم مدل؟![]()
فرید جان خودت باشی راکی مونتین رو 75 میگیری یا deseo رو 65 ؟ کدوم کار با ارزشتریه ؟ از بوی هر 2 خوشم میاد
یه چیز جالب این که بعد از تقریبا 5 روز این کاغد تست deseo که گرفتم هموز ته یویی داره
( علی جان شما هم نظرتو بده )
این که کدوم انتخاب بشه برای خرید خودتان از همه بهتر میتونید نظر بدید.
راکی مونتاین بوی بسیار خوبی دارد ولی deseo پخش بویی بسیار بیشتر از اون دارد. هر دو هم چوبی هستند و مناسب فصلی که در پیش داریم.
ولی اگر تصمیم به خرید راکی مونتاین گرفتید حتما قبلش سیلور وین وود رو هم تست کنید. اون موندگاری به مراتب بالاتری دارد
این deseo بر خلاف بوش و پخش بوش عجیب که معروف نشد! شاید مربوط به این هست که نام یک هنر پیشه دنبالشه! و نه یک طراح!
Last edited by f.t.g; 24-02-2012 at 17:17.
من اون یکی رو نداشتم و ندیدم.ولی راکی اینقدر نمیارزه.مثله خیلی از ادکلنایه دیگهولی عاشقه بوشم.
راستی کوجی بای کوجی هم تست بگیر بعد نظر بدهالبته اونم زیاد موندگار نیست.
کسی این رو تست کرده؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)