تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 457 از 4105 اولاول ... 3574074474534544554564574584594604614675075579571457 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,561 به 4,570 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    Neverland

پيش فرض

سیف رفته.دوره دافوس قبول شده.جانشینشم هنوز نیومده
    پس فعلا عابدینی رضا جاشه
    امیدوارم جانشین خوبی بیاد چون سیاستای کلی رو اون تعیین میکنه

پروفشنال هشت بهشت's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

چه دورانیه این سربازی

دوره کد من پریروز تموم شد .

منتظرم تا یگانم مشخص بشه .

خدا کنه جای خوبی بیوفتم

آخر فروم باز 30vil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

دوستان من برگه اعزامم اومده 1 آبان هستم

ارشد قبول شدم کار خاصی باید انجام بدم یا نه؟ رو برگه اعزام نوشته در صورت قبولی به تلفن گویا اطلاع دهید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

من برگه سبزم اومده 1 آبان اعزامم. 1 آذر هم می تونم معافیت کفالت بگیرم به نظرتون با درخواست تمدید برای 1 دی ماه موافقت می کنن؟

آخر فروم باز mostafaeshghi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    تهران. ميدان 7 تير

پيش فرض

در مورد پوتین کشی که باید گفت نعمت بزرگیه البته منم شنیدم گیر میدن ببر ولی روزای اول نپوش
    در ضمن با چکش یا گوشکوب بیفت به جون پوتین اصلی بکوب تا نرم شه البته بعد یه مدت که بپوشی خودش نرم تر میشه ولی نذار پاتو اذیت کنه که مکافاته(تاول،زخم و ...)
    در مورد کارتن هم زیاد سخت نگیر فقط چن تیکه بذار که کوله صاف بمونه (من اصلا همونشم نذاشتم،همون کارتن قبلی رو گذاشتم بمونه)
    منطقه نظافتتم عالیه راحت ترین و بهترینشه
    آره ممنون از توصیه ات! میخوام همین کار را بکنم اگر گیر ندادند که میبندم وگرنه واسه هر بار پا کردن و درآوردن پوتین 5 دقیقه وقتم میپره =))

من پرسیدم گفتند چکش و گوشتکوب ماله الآن نیست الآن باید بگذاری جلو آفتاب منم گذاشت تو بالکن ببینیم چی میشه

اون که آره! یه جعبه واسه آنکادر کردن کمد میخواند که اونو نفهمیدم!
    آره خداییش آسایگشاه جاش خوبه بچه ها دیروز 5تا گونی گنده برگ جمع کردند بنده های خدا

خب ببین دونه دونه بهت توضیح میدم خوب گوش کن !
    اینطوری یه قدم از بقیه جلوتری : دی
    اول اینکه سروان اسماعیلی فرمانده ما بود ، یه روز برو پیشش بگو پیام سعادت سلام رسوند و بگو بهش یه روز میام اونجا یه کاری دارم بهش سر میزنم
    دستیارش ستوان دوم نجات پور هست که پوست مارو هفته های اول کند ، ولی جفتشون آدمای خوبی هستن ، اسماعیلی روزهای اول سخت گرفت بهمون ولی خیلی هم حال داد به جاش
    فرمانده گروهان سوم هم ستوان دوم حکیمی هست ، آدم سوژه ای هست با اون صداش !

در مورد اون وسیله ها اونها برای اردوگاه هست ، یکسری وسیله از جمله قاشق و چنگال و چای و قند و زیرپوش اضافه و ... رو باید تو جعبه کادو کنید و بیارید ، اون جعبه ساندیس هم برای فرم دادن به کوله پشتی هست ، البته اکثر کوله پشتی ها از قبل توش جعبه گذاشته شده ( توسط نفرات قبلی مثل من ! )
    به ما گفته بودن خودتون کادو کنید بیارید ، حالا به شما میخوان کاغذ بدن نمیدونم
    کل فلسفه اینها هم به صورت نمادین هست ، اصلا تو اردوگاه از این کادوهایی که کردید استفاده نمیکنید !
    اون بیسکوییتی هم که گفتن کادو کنید رو بعد اردوگاه بچه ها زدن زیر گوشش : دی
    وسایلی که تو پست های قبل گفتم رو ببر ، خرما خشک یا تنقلات که بتونی تو جیبت بریزی سر نظام جمع و رژه و ورزش صبحگاهی بخوری خوبه و ضروریه
    منطقه نظافت خوبی بهتون افتاده ولی یه بدی که داره اینه که جای شما تو چشم فرمانده هست ، بخواد به نظافت گیر بده اول به شما گیر میده تا اونی که مثلا خیابون پشتی گردان رو داره تمیز میکنه
    بند کشی هم بچه های ما داشتن و مشکلی نبود ، ببین این چیزا برای روز
    فرمانده گردان عوض شده ، قبلش یکی دیگه بود خیلی بهتر بود ، سرگرد صفری که مثل اینکه رفته مرخصی یه مدتی و رحمانی جاش اومده

خلاصه اینکه بهترین گردان افتادی ، نصر یه سری مزیت ها داره که یاسین و فجر ندارن

سوالی بود بپرس
    بازم ممنون پیام جان از وقتی که گذاشتی و پاسخ دادی (خدایا این دوستها خوبو ازمون نگیر) انشاءالله توفیق باشه ما هم به دوره بعدیها توضیح و پاسخ میدیم

چشم در اولین فرصت بهش میگم

آره ستوان دوم حکیمی صدای باحالی داره اصل صدای نظامیه (ولی خیلی ضایع است که این فرمانده ها یا ستوان 2 ها پیش هم قرار میگیرند خوش و بش میکنند و ییهو خندشون میگیره از یه حرف و مطالبی :| مثلا همین حکیمی هم میخندید هم داد میزد یه سوژه ای شده بود )

به ما گفت جعبه بیارید کاغذ کادو خودمون میدیم که همه یک شکل باشه! ایول نمادین =))

آره خرما خشک و بیسکوئیت بردم ردیفه

نه از اون لحاظ مشکلی نیست همه بچه ها پایه اند و تا الآن که فرمانده سر نزده که سر هم بزنه ما کارمون کلا آسونه و سریع انجام میشه (هر چند کسی بخواد گیر بده خیلی راحته واسش)

مگه سرگرد رحمانی را میشناسی که میگی قبلی بهتر بوده؟ من که خیلی با این رحمانی حال کردم خیلی آدم توپیه اخلاقش ماهه (امیدوارم همینطور بمونه)

خب پس خدا را شکر

سوال؟ :-؟

اینکه این قضیه مصاحبه عقیدتی و کلا جذب سرباز واسه یگانهای خدمتی را اگر ممکنه یه توضیحی بدید و ما چی بلد باشیم و چی کار کنیم به نفعمونه و احتمال جای خوب افتادنمون بیشتره. مثلا همین عقیدتی سیاسی کی میاند و چه مصاحبه ای میکنند و چطوریاست؟

یه سوال هم از همه دوستان عزیز داشتم

واسه کسری یه راهی هست که میگن ارائه طرح تحقیقاتی! اگر هر کسی اطلاعاتی داره بگه که کجا باید طرح ارائه بدم تا تصویب شه و بعد برم سراغ انجامش و چقدر کسری میدند؟ من واسه مسائل جامعه شناسی و حقوقی مثل بزهکاری و بزه دیده گی (که از یه جاهایی شنیدم شدیدا نیاز دارند) کمی تبحر دارم و میتونم طرحهای تحلیلی و آماری ارائه بدم. میخواستم ببینم نظر دوستان چیه؟ و اینکه از کجا باید اقدام کنم؟
    (الآن یه سرچی زدم طبق این لینک
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    میگه که از فوق لیسانس و بالاتر کارهای تحقیقاتی و احتراعی و اینها قبول میشه و از 2 ماه تا 1سال کسر میشه! ولی من باز تلاش خودمو میکنم )

دوستان قضیه این کلید کنسرو و جعبه آنکارد چیه؟اصلا بما همچین چیزی نگفتن
    من گردان فجر گروهان دوم هسنم.فرمانده گروهان عباس باوفاس.خداییش آدمه خوبو منطقی هستش(البته فعلا)
    کلید کنسرو که تا اونجا که من پرسیدم میشه همون در کنسرو باز کن! اگر چیزی نگفتند که بیخیال به قول پیام اینها نمادینه =)) ولی واسه اطلاع میگم که یه جعبه ساندیس میخان که چند تا چیز داخلش بگذارند و دوئرشو کادو کنند و یه تیکه مقوا میخواند که انتهای کیسه انفرادی بگذارند که میخوای وسایل شخصیتو بدی انبار شخصی کیسه انفرادی درست وایسه! (این چیزهایی بود که من فهمیدم )

آره با وفا هم آدم آروم و منطقی ای به نظر میومد نسبت به بقیه ... خدا به خیر کنه این دوره را برای ما و همه دوستان

سرهنگ سیف هنوز هست یا رفت ؟
    سرهنگ سیف رفته دافوس آمورش ببینه و نیست و یکی جانشین شده (یکی که تو میدون اصلی یه کم واسه ما صحبت کرد) و گفتند که تا 7-8-10 روز دیگه فرمانده هنگ دانش آموزان مشخص میشه (انشاءالله یکی بیاد بهتر از سیف ) فقط من نفهمیدم سرهنگ خیرالله موسوی که تو مسجد پادگان واسه ما صحبت کرد کی بود پس؟ (جانشین نوروزی بود که مریض احواله؟)

ارادتمند همه دوستان

آخر فروم باز mostafaeshghi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    تهران. ميدان 7 تير

پيش فرض

دوستان عزیز من این مطلب را در مورد سوال خودم در مورد طرح تحقیقاتی یافتم! اینجا گذاشتم تا دوستان هم استفاده کنند

پژوهش کنید تا از سربازیتان کم شود

معاون مشمولان و امور معافیت‌های سازمان وظیفه عمومی ناجا شرایط استفاده از کسری خدمت برای مشمولان مجری طرح‌های پژوهشی را تشریح کرد.

سرهنگ محمدرضا اکبر حلوایی، به ایسنا گفت: سربازان درحین خدمت با مدرک کارشناسی و بالاتر می‌توانند با ارائه پروژه‌های تحقیقاتی که از سوی نیروهای مسلح تعریف می‌شود، از حداکثر ۱۲ ماه کسری خدمت بهره‌مند شوند.

وی با اعلام اینکه این پروژه‌ها از سوی شوراهای مربوطه بررسی می‌شود گفت: سربازان درصورت تایید طرح‌های پژوهشی خود می‌توانند از این امتیاز برخوردار شوند.

حلوایی گفت: نخبگان و استعدادهای برتر پس از شناسایی توسط بنیاد ملی نخبگان با هماهنگی بنیاد نخبگان نیروهای مسلح و انتخاب پروژه‌های تحقیقاتی موردنیاز سازمان‌های نیروهای مسلح می‌توانند از امتیازات لحاظ شده برای آنها استفاده کنند.

حـــــرفـه ای piishii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    myshots.ir

پيش فرض

دوستان من برگه اعزامم اومده 1 آبان هستم

ارشد قبول شدم کار خاصی باید انجام بدم یا نه؟ رو برگه اعزام نوشته در صورت قبولی به تلفن گویا اطلاع دهید
    سلام
    من این تلفن گویا رو خبر ندارم ولی زمانی که ارشد قبول شدم برگه سبزم و هرچی مدارک بود به دانشگاه ارائه دادم خودشان ارائه طریق کردند

8. این کاربر از piishii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Pami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

مگه سرگرد رحمانی را میشناسی که میگی قبلی بهتر بوده؟ من که خیلی با این رحمانی حال کردم خیلی آدم توپیه اخلاقش ماهه (امیدوارم همینطور بمونه)

خب پس خدا را شکر

سوال؟ :-؟

اینکه این قضیه مصاحبه عقیدتی و کلا جذب سرباز واسه یگانهای خدمتی را اگر ممکنه یه توضیحی بدید و ما چی بلد باشیم و چی کار کنیم به نفعمونه و احتمال جای خوب افتادنمون بیشتره. مثلا همین عقیدتی سیاسی کی میاند و چه مصاحبه ای میکنند و چطوریاست؟
    روزهای آخر سرگرد رحمانی اومده بود پیش صفری دیدیمش
    اونم آدم خوبیه
    در مورد پذیرش ها و مصاحبه ها الان زوده ، 3-4 هفته آخر از یگان ها و ارگان های ارتش میان برای پذیرش باید زرنگ باشی بتونی پذیرش بگیری

10. این کاربر از Pami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mhaf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

دوستان عزیز من این مطلب را در مورد سوال خودم در مورد طرح تحقیقاتی یافتم! اینجا گذاشتم تا دوستان هم استفاده کنند
    میشه منبعش رو بگی
    اگه میدونی تحقیق و پروژه تو چه زمینه هایی رو قبول میکنن هم بگو
    دمت گرم

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

کسی که جواب منو نداد. خودم جواب خودم رو میدم
    سپاه 3 ماه سنوات ( اضافه خدمت ) رو بخشیده. ارتش هم چند روز پیش نامه اش رو به فرمانده کل فرستاده که با موافقتش 3 ماه سنوات بخشیده میشه.
    البته اینو بگم این قضیه توی نیرو دریایی که من هستم شنیده شده. نیرو های دیگه رو نمیدونم.
    اگه ببخشن من برج 3 سال دیگه ترخیص میشم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 8 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 8 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •