تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 457 از 646 اولاول ... 357407447453454455456457458459460461467507557 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,561 به 4,570 از 6460

نام تاپيک: مشاوره براي خريد گوشي هاي آندرويد

حـــــرفـه ای runner's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

تشکر. انتظار خاصی ندارم به تازگی یه گوشی با اندروید 4.4 با قیمت مناسب خریدم حالا دنبال یه گوشی دیگه هستم میخوام ورژن سیستم عاملش مدت بیشتری پاسخگو باشه هر چند گوشی قبلی خودم که 2.3 بود هم تا حالا واسم جوابگو بوده.
    در کل انتظارم اینه که دوربین جلو،GPS و 3G داشته باشه و البته قیمت.
    اون گوشی ای که خریدین که 4.4 هست مدل رو بگین شاید اصلا برا اون هم 5 بیاد و نیاز به خرید مجدد نباشه

درکل اگه دنبال مدلی هستین که بیشتر (مدت زمان بیشتر) و زودتر از برندای دیگه آپدیت اندروید رو بگیرن به خانواده نکسوس محصولاتی که گوگل با برندای مختلف داره باید سر بزنین مثل
    LG Nexus 5 که محصول گوگل و ال جی هست
    از نظر قیمتی هم در حال حاضر خیلی افت کرده ، البته با امدن Nexus 6 تو بازار شاید سخت گیر بیاد ولی میتونین گیرش بیارین
    Last edited by runner; 12-01-2015 at 17:35.

2. این کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Captain_America's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

اون گوشی ای که خریدین که 4.4 هست مدل رو بگین شاید اصلا برا اون هم 5 بیاد و نیاز به خرید مجدد نباشه

درکل اگه دنبال مدلی هستین که بیشتر (مدت زمان بیشتر) و زودتر از برندای دیگه آپدیت اندروید رو بگیرن به خانواده نکسوس محصولاتی که گوگل با برندای مختلف داره باید سر بزنین مثل
    LG Nexus 5 که محصول گوگل و ال جی هست
    از نظر قیمتی هم در حال حاضر خیلی افت کرده ، البته با امدن Nexus 6 تو بازار شاید سخت گیر بیاد ولی میتونین گیرش بیارین
    تشکر، سامسونگ گلکسی ایس 4 هست گوشی که خریدم.

4. این کاربر از Captain_America بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

تشکر، سامسونگ گلکسی ایس 4 هست گوشی که خریدم.
    مبارکه ولی این مدل بعید هست براش 5 بیاد یا اگه بیاد خیلی باید صبر کنین

همون LG Nexus 5 فکر میکنم در دسترس تر باشه براتون

6. این کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

مبارکه ولی این مدل بعید هست براش 5 بیاد یا اگه بیاد خیلی باید صبر کنین

همون LG Nexus 5 فکر میکنم در دسترس تر باشه براتون
    متشکرم، راستش من این گوشی رو با دوستم رفتم واسه خرید، فرداش دوستم گفت اونم میخواد یکی مثل همین بخره اگه کاراییش خوبه من هم گوشی رو هنوز تو شارژ هم نزده بودم گفتم دستت باشه واسه تست خوشت اومد بریم یکی هم واسه تو بگیریم حالا دوستم میگه واسش فرق نمیکنه همین مال من رو با همون قیمت خرید برداره یا یکی دیگه بخره.
    این شد که من الان دارم فکر میکنم همین رو بردارم یا این رو بدم به دوستم بعد با یه هزینه بیشتر یه گوشی بردارم که زمان بیشتری پشتیبانی بشه. چون زیاد هم اهل گوشی عوض کردن نیستم تنها دلیلی هم که گوشی جدید خریدم این بود که دیگه از نظر نرم افزاری اندروید 2.3 زیاد پشتیبانی نمیشد.
    خوشحال میشم نظر شما رو هم بدونم که ایا همین رو نگه دارم یا برم سراغ اندروید 5 ؟

8. این کاربر از Captain_America بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

متشکرم، راستش من این گوشی رو با دوستم رفتم واسه خرید، فرداش دوستم گفت اونم میخواد یکی مثل همین بخره اگه کاراییش خوبه من هم گوشی رو هنوز تو شارژ هم نزده بودم گفتم دستت باشه واسه تست خوشت اومد بریم یکی هم واسه تو بگیریم حالا دوستم میگه واسش فرق نمیکنه همین مال من رو با همون قیمت خرید برداره یا یکی دیگه بخره.
    این شد که من الان دارم فکر میکنم همین رو بردارم یا این رو بدم به دوستم بعد با یه هزینه بیشتر یه گوشی بردارم که زمان بیشتری پشتیبانی بشه. چون زیاد هم اهل گوشی عوض کردن نیستم تنها دلیلی هم که گوشی جدید خریدم این بود که دیگه از نظر نرم افزاری اندروید 2.3 زیاد پشتیبانی نمیشد.
    خوشحال میشم نظر شما رو هم بدونم که ایا همین رو نگه دارم یا برم سراغ اندروید 5 ؟
    اگه بدینش بره بدون ضرر و بتونین روش پول بذارین با بودجه بهتر که خوب بهتره به نظر من این کار رو بکینن
    درحال حاضر یه بودجه (مبلغی که فکر میکنین میتونین تهیه اش کنین یا نهایت اون قدر میخواین خرج کنین) الان بگین ببینیم قبل فروش میتونین گوشی ای بهتر پیدا کنین که اگه گیر میاد بفروشین اگر نه همونو نگه دارین
    Last edited by runner; 12-01-2015 at 18:15.

10. این کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

اگه بدینش بره بدون ضرر و بتونین روش پول بذارین با بودجه بهتر که خوب بهتره به نظر من این کار رو بکینن
    درحال حاضر یه بودجه (مبلغی که فکر میکنین میتونین تهیه اش کنین یا نهایت اون قدر میخواین خرج کنین) الان بگین ببینیم قبل فروش میتونین گوشی ای بهتر پیدا کنین که اگه گیر میاد بفروشین اگر نه همونو نگه دارین
    پول اون که بدون ضرر برمیگرده بعدش یه مبلغی هم دوباره میزارم روش تا 1 میلیون قیمتی هست که واسه یه گوشی حاضرم پرداخت کنم، ولی اگه یه گوشی شرایط خاص و منحصر بفردی داشت تا 1.2 هم جا دارم واسش.

12. این کاربر از Captain_America بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

پول اون که بدون ضرر برمیگرده بعدش یه مبلغی هم دوباره میزارم روش تا 1 میلیون قیمتی هست که واسه یه گوشی حاضرم پرداخت کنم، ولی اگه یه گوشی شرایط خاص و منحصر بفردی داشت تا 1.2 هم جا دارم واسش.
    با بودجه 1 تومن
    Samsung Galaxy S5 mini
    Motorola Moto G Dual SIM (2014)
    Sony Xperia ZR

با بودجه 1 تومن تا 1.2
    LG Nexus 5
    Samsung I9500 Galaxy S4
    HTC One
    Samsung Galaxy Note 3 Neo
    Last edited by runner; 12-01-2015 at 18:46.

14. 2 کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای malkemid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

اگه بتونی نکسوس 5 مدل 32 گیگ پیدا کنی گزینه خیلی خوبیه. از بقیه بهتره همین الان هم اندروید 5.02 براش اومده و تا یکسال دیگه، یعنی اندروید بعدی هم به طور رسمی از جانب گوگل پشتیبانی میشه.

16. این کاربر از malkemid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن آموزش عالی After4Ever's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

دوستان گوشی htc desire 820 داغ می کنه؟
    نوشته بود یکی از معایبشه!

18. این کاربر از After4Ever بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال shengo_k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

دوستان گوشی htc desire 820 داغ می کنه؟
    نوشته بود یکی از معایبشه!
    داداش همه گوشی عا زمانی که زیاد از باتری استفاده کنند باتریشون گرم میشه حتی گوشی های سطح بالا با آپدیت های سیستم عامل آندروید این مشکل تا حدودی حل میشه همینطور میتونید از نرم افزار clean master استفاده کنید که نرم افزارهایی که زیاد از باتری انرژی درخواست میکنند و باعث گرم شدن سی پی یو و باتری میشن رو متوقف میکنه
    اما به شخصه با این گوشی کار نکردم شما نظر ماربرای دیگه که در نقد و بررسی گوشی نظر دادن رو مطالعه بفرمایید

20. 2 کاربر از shengo_k بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •