تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 457 از 827 اولاول ... 357407447453454455456457458459460461467507557 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,561 به 4,570 از 8267

نام تاپيک: تاپیک جامع >> هارد اکسترنال <<

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنون از پاسخ مفصل شما. در مورد NAS storage اطلاعاتی نداشتم و ممنون از شما برای ارائه اطلاعات، اما به نظر میاد کارش پیچیده باشد. کامپیوترها در شرکت شبکه هستند اما احتیاجی به پشتیبان گیری مداوم ندارم.فکر میکنم اگر بتونم از همان هارد معمولی استفاده کنم بهتره. یعنی میخواهم وقتی کار پروژه ای به اتمام رسید، دیگه توی سیستمها چیزی از آن باقی نماند و تمامی فایلهاهی مربوط به آن پروژه منتقل بشه به هارد پشتیبان. خودم بیشتر Seagate GoFlex را میپسندم اما نگران خرابی یا سوختن هارد هستم که اطلاعات از دست برود. آیا بهتر است که دو هارد 2 ترابایت تهیه کنم؟
    ممنون از پاسختان.
    اگر مدل Seagate GoFlex رو ميخريد دقت بفرماييد كه مدل جديد رو بخريد يا اينكه مدل Seagate backup plus رو بخريد .

اگر نگران خرابي هارد هستيد ميتونيد دو هارد دو ترابايت بخريد و اطلاعات را در هر دو هارد ذخيره كنيد . البته براي اينكه زحمت كپي كردن همزمان اطلاعات روي هر دو هارد كمتر بشه ميتونيد از نرم افزار goodsync استفاده كنيد . بعبارت ديگه پس از اتصال هر دو هارد به سيستم اطلاعات رو روي هارد اصلي ذخيره كنيد و با كمك نرم افزار گفته شده هرگونه تغييرات در هارد اول در هارد دوم بطور اتوماتيك اعمال ميشه كه البته در تعيين مبدا و مقصد و ساير تنظيمات اين نرم افزار بايد دقت كنيد .

البته بغير از NAS (هاردهاي تحت شبكه) هاردهاي اكسترنالي وجود دارد كه به روش معمولي به سيستم متصل شوند (مثل usb) و از حالتهاي مختلف raid پشتيباني ميكنند كه البته گران هم هستند مثل مدل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با اينترفيس usb2 يا buffalo drivestation duo و buffalo drivestation quad با اينترفيس usb3 .

نكته : در raid1 عيناً اطلاعاتي كه در هارد اول نوشته ميشه در هارد دوم ذخيره خواهد شد ، در raid1 دو درايو در my computer خواهيد ديد .

2. 2 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه GAMELAIN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام فرق Backup و Goflex چیه ؟

لطفا یه هارد خوب 1 ترا معرفی کنید که دارای کیف فابرکی باشه ؟

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام فرق Backup و Goflex چیه ؟

لطفا یه هارد خوب 1 ترا معرفی کنید که دارای کیف فابرکی باشه ؟
    سلام
    بغیر از تفاوت در ظاهر ، تفاوت بیشتر نرم افزاری هست . عملکرد نرم افزار موجود در مدل Backup Plus بیشتر مبتنی بر اینترنت مثل آپلود یا دانلود (به اشتراک گذاشتن و ذخیره کردن) عکسها و ویدئوها و ... در شبکه های اجتماعی (social network) مثل فیسبوک ، فلیکر ، یوتیوب هست که شاید کاربردی برای شما نداشته باشه ، در مورد بکآپ گیری هم علکرد نرم افزار Backup Plus بهبود پیدا کرده . در عکس زیر تفاوت دقیقتر این دو مدل معلوم هست .

مدل مناسب که همراه با کیف باشه به ترتیب اولویت

1. Silicon power Stream S20
    2. Silicon power Stream S10

با گارانتی داده پرداز رایانه متین .

5. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال ursamajor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سلام
    من دنبال هارد پورتابل سریع و مقاوم هستم. الان سریعترین مدل پورتابل تو بازار چی هست؟ (بین 500 تا 1 ترا)
    من از این هارد میخوام به عنوان هارد اصلی که قراره کل اطلاعاتم روش قرار بگیره استفاده کنم و اون رو زیاد جابجا میکنم (مسافرت) و مدام بین پی سی و لپ تاپ در حال جابجایی است. پس سرعت و مقاومت ضربه و آب اون برام مهم است و نیز اینکه از لحاظ امنیتی خیلی قوی عمل کمه که اگه احیانا گم شد نگرانی نداشته باشم.
    ممنون
    Last edited by ursamajor; 12-10-2012 at 01:19.

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    من دنبال هارد پورتابل سریع و مقاوم هستم. الان سریعترین مدل پورتابل تو بازار چی هست؟ (بین 500 تا 1 ترا)
    من از این هارد میخوام به عنوان هارد اصلی که قراره کل اطلاعاتم روش قرار بگیره استفاده کنم و اون رو زیاد جابجا میکنم (مسافرت) و مدام بین پی سی و لپ تاپ در حال جابجایی است. پس سرعت و مقاومت ضربه و آب اون برام مهم است و نیز اینکه از لحاظ امنیتی خیلی قوی عمل کمه که اگه احیانا گم شد نگرانی نداشته باشم.
    ممنون
    سلام .
    1. پرسرعت ترین هارد پرتابل Seagate Goflex pro هست که با توجه به وضعیت بازار بعید میدونم پیدا بشه . هاردهای 7200RPM بیشتر از 750 گیگ نیستند و تا آنجایی که میدونم هاردهایی که ضد ضربه (anti shock) هستند 7200RPM هم نیستند .
    2. هاردهای وسترن با داشتن قابلیت hardware encryption امنیت خوبی داره بطوریکه اگر چندبار پسورد اشتباه داده بشه پیغامی برای فرمت کردن هارد ظاهر میشه .
    3. هارد ضد آب و ضد ضربه silicon power armor a80 پیشنهاد میشه .

اولویتهای شما متضاد هست با توجه به اینکه فکر نمیکنم Seagate Goflex pro در بازار پیدا بشه پس باید به هاردهای معمولی 5400RPM رضایت بدید . متاسفانه وسترن مدل ضد ضربه و آب ندارد ولی کیف مخصوصی ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) ساخته که میتوان هارد پرتابل را داخل آن گذاشت تا هارد ضد ضربه و آب بشه که فکر نمیکنم در بازار موجود باشه (با نمایندگی سازگار درباره موجود بودن یا نبودن این کیف تماس بگیرید) .

در نهایت درصورتیکه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو پیدا نکردید بهتره silicon power armor a80 رو بخرید . برای encrypt کردن داده ها میتونید از برنامه true crypt استفاده کنید که امنیت خوبی هم دارد . البته true crypt دو حالت دارد .
    1. encrypt کردن کل هارد ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
    2. ساخت فایل ظرف یا container ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )

8. 2 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Living DEATH's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Morgue

پيش فرض

سلام
    میخوام یه هارد 1 ترابایت بگیرم
    که usb 3 باشه
    و usb 2 رو هم ساپورت کنه
    قضیه این Seagate Backup Plus - 1TB چیه؟
    نوشته سازگار با USB 3.0 و USB 2.0 ؟؟؟؟؟؟؟؟
    ولی مثلا Western Digital Portable My Passport - 1TB رو نوشته نوع اتصال : USB 3.0 و سازگار با USB 2.0

چه برند و مدلی تو بازار هست و خوش قیمت تره؟

ممنون از راهنماییتون

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    میخوام یه هارد 1 ترابایت بگیرم
    که usb 3 باشه
    و usb 2 رو هم ساپورت کنه
    قضیه این Seagate Backup Plus - 1TB چیه؟
    نوشته سازگار با USB 3.0 و USB 2.0 ؟؟؟؟؟؟؟؟
    ولی مثلا Western Digital Portable My Passport - 1TB رو نوشته نوع اتصال : USB 3.0 و سازگار با USB 2.0

چه برند و مدلی تو بازار هست و خوش قیمت تره؟

ممنون از راهنماییتون
    سلام .
    هاردهاي اكسترنالي كه usb3 داشته باشه كاملاً سازگار با usb2 هست و جمله بنديهاي متفاوت كمپانيهاي سازنده هارد همگي داراي يك معني واحد هست .
    اگر هارد معمولي و پرتابل ميخواهيد Seagate Backup Plus رو پيشنهاد ميدم ، ميتونيد مدل قديمي Seagate GoFlex portable هم بخريد . اگر قابليت قفل گذاري هارد براي شما مهمه Western Digital Portable My Passport رو پيشنهاد ميدم (طرح جديد) .
    متاسفانه بازار جو خوبي هم نداره پس توصيه ميكنم در نگهداري هارد كوشا باشيد كه مجبور نشيد دوباره بخريد ، هاردهاي معرفي شده از بهترينها هستند .

11. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال amirfakhrian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام و خسته نباشید.
    امروز یک هارد 500 wd elements por گرفتم. می خواستم بدونم چطوری باید خاموشش کرد. الان دو تا هارد passport دارم که راحت با نرم افزار wd خاموش می شود.
    از طرفی از کجا می شه فهمید که چه برنامه ای از هارد استفاده می کنه. چون بعضی اوقات برای جدا کردن هارد پیغام می ده که برنامه ای از هارد استفاده می کنه، و بیشتر برنامه ها رو از طریق task می بندم ولی فرقی نمی کند.
    Last edited by amirfakhrian; 13-10-2012 at 12:34.

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام و خسته نباشید.
    امروز یک هارد 500 wd elements por گرفتم. می خواستم بدونم چطوری باید خاموشش کرد. الان دو تا هارد passport دارم که راحت با نرم افزار wd خاموش می شود.
    از طرفی از کجا می شه فهمید که چه برنامه ای از هارد استفاده می کنه. چون بعضی اوقات برای جدا کردن هارد پیغام می ده که برنامه ای از هارد استفاده می کنه، و بیشتر برنامه ها رو از طریق task می بندم ولی فرقی نمی کند.
    سلام .
    دو راه براي خاموش كردن .

1. استفاده از برنامه USB Safely Remove ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) .
    2. safely remove و خاموش كردن بوسيله ويندوز ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) .

در مورد مشكل دوم هم در همان برنامه تسك منجر explorer.exe رو end process كنيد و سپس از قسمت new task مجدداً عبارت explorer.exe رو تايپ كنيد و بررسي كنيد آيا مشكل حل ميشه يا خير ...

14. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال amirfakhrian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام .
    دو راه براي خاموش كردن .

1. استفاده از برنامه USB Safely Remove ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) .
    2. safely remove و خاموش كردن بوسيله ويندوز ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) .

در مورد مشكل دوم هم در همان برنامه تسك منجر explorer.exe رو end process كنيد و سپس از قسمت new task مجدداً عبارت explorer.exe رو تايپ كنيد و بررسي كنيد آيا مشكل حل ميشه يا خير ...
    ممنون از جوابتون
    در مورد مشکل دوم این راه رو هم امتحان کردم فایده نداشت

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •