این تخمین رتبه قلم چی چه جوریه ؟
لینکی ازش داری ؟
این تخمین رتبه قلم چی چه جوریه ؟
لینکی ازش داری ؟
مدتی قبل کنکور 90 برداشتنشون و و قرار بود که آقای توکلی بازنشست بشه . ولی شاید فهمیدن که بدون او کارها نمیچرخه دوباره برش گردوندن و بدون حکم "معاونت اجرایی" ازش استفاده کردن
Last edited by yarane-naghdi; 01-07-2011 at 18:42.
گفتم قلمچی!!!!! دی:
ببخشید حالم گرفتس تمرکز ندارم... با تخمین رتبه گزینه 2 رفتم...
راستی بچه ها کسی نرم افزار تخمین ربتبه ایی که تعاونی سنجش ازش استفاده می کنه رو نداره؟؟؟همونی که باهاش میشه معدل هم تاثیر داد.... به نظر شما با معدلم زیر 6 هزار میشم؟!؟!!؟!؟!؟!؟!؟!؟
خیلی می ترسم و استرس دارم..... روز کنکور خیلی آروم تر بودم...![]()
اره منم همونو زدماگه غیر این باشه باید چند فحش چارواداری(به یاد ادبیات پیش) نثارشون کرد
![]()
من امروز کنکور تجربی را دادم.ادبیات و عربیش خیلی متفاوت بودو فقط دعا میکنم منفی نزده باشم
بچه ها میشه یکی راهنماییم کنه ریاضی تجربی رو چه جوری بخونم؟
این شرایطم:جزوه درستو حسابی از ریاضی2 و3 ندارم دارم کلاس میرم ولی تو کلاس فقط تست کار میشه در حالی که من خیلی از مطالبو فراموش کردم نمی تونم خوب تست بزنم!
سلام
من درصدامو حساب کردم ادب 52 عربی 23 دینی 17 زبان 80 ریاضی 14 فیزیک 23 شیمی 16 معدل 15/96
داداشمم ادب 58 عربی 57 دینی 70 زبان 84 ریاضی 15 فیزیک 28 شیمی 32 معدل 17/78
ادب:70
عربی:68
دینی:68
زبان:70
ریاضی:48
فیزیک :70
شیمی : 68
بچه ها یه تخمین رتبه میشه واسه من بزنید ؟!
اینجوری باشه باید قید IT تهرانو بزنم
---------- Post added at 08:04 PM ---------- Previous post was at 08:02 PM ----------
ممنون عزیزم آخرش گفتم حل شد
با لپتاپ خودم باز نمیکنه اما با لپتاپ داداشم میرم درسته
باید وقت بذارم یه ویندوز درست درمون روش بریزم درست میشه![]()
خدا کنه ...غیر از آزمونهای آزمایشی قبل کنکور شرایط منم دقیقا مثل شما بود یعنی وقتی آزمون رو دادن اگه بهم میگفتن میانگین عمومیهات چنده میگفتم شاید 50 شایدم 70!
اصلا موقع عمومی ها یه جوری بودم مثل هیچ کدوم از 10-12 تا آزمون جامع نبود
ریاضی رو خراب کردم فیزیک رو بهتر دادم شیمی هم خوب بود
با این حساب شما میتونی رو 1000 تا 1500 حساب کنی
البته کنکورایی که من میدادم یه نکته ای داشت و اونم این بود که به خاطر حافظه ی خیلی قویم (!) هیچ کدوم از سوالا برام آشنا نبود!
کنکور زبان عمومیش آسون بود.اختصاصیش هم فقط یه دونشو مطمئن بودم دارم درست میزنم،66 تاشو با شک زدم!!!!!!!![]()
دقت کردین اکثرا ( مثه خوددم ) می خوان برن IT ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)