تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 457 از 674 اولاول ... 357407447453454455456457458459460461467507557 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,561 به 4,570 از 6731

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2011

پروفشنال neon_91's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    کهکشان راه شیری

پيش فرض

آقا فورلان رو توی اتلتیکو مادرید انقدر دووندم و گل زدم باهاش که الان 3 بازی هست بیرونه بس که خسته شده نای بازی کردن نداره!!!

واسه کسی پیش اومده؟؟؟
    الان 3 تا بازی هست اصلا آماده نیست!!! دکتر تیم هم گفته که باید استراحت کنه!!
    الان یه مسابقه باید با رئال بدم . اگه ببرم جام اسپانیا رو بردم!!!
    خدایی برین این فرلان رو بخریدن. مثل اسب میدووئه!!
    شما چرا مصدومیت رو غیر فعال نمی کنید و همچنین گزینه accumulated fatigue رو off نمی زنید تا راحت هرچه قدر که می خواین فورلانو بدوونین و برای بازی بعدی دوباره به حالات سابقش برگرده

2. این کاربر از neon_91 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز MobinS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Behind Those Empty Walls

پيش فرض

بچه ها من توی نسخه ایکس باکس بازیبا ورژن 1.00 دارم master league بازی می کنم. وقتی به سال سوم مستر لیگ رسید ، یکدفعه ای علامت یک کره زمین اومد ، بعدشم دیدم هیچ کدوم از بازیکنایی که داشتم یا خریده بودم نبودن تو تیم!!!

آخر فروم باز M A X I M U M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

آقا شما پچ PESEdit 0.3 رو دانلود کن
    حجمش هر چند زیاده اما بهت قول میدم اصلا و ابدا پشیمون نمیشی و تا اومدن نسخه بعدی این بازی با همین پچ لذت می بری

5. 2 کاربر از M A X I M U M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه farshad_pes9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

آقا شما پچ PESEdit 0.3 رو دانلود کن
    حجمش هر چند زیاده اما بهت قول میدم اصلا و ابدا پشیمون نمیشی و تا اومدن نسخه بعدی این بازی با همین پچ لذت می بری
    اقا اینم مستقیم نیست که,با این سرعتا خیلی سخته,لینک مستقیم نداری.
    ویرایش:پیدا کردم,دانلود کنم ببینم چه تغییراتی میکنه.
    Last edited by farshad_pes9; 02-11-2010 at 22:20.

اگه نباشه جاش خالی می مونه katlots's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    cincinati

پيش فرض

با استفاده از afs explorer فایل unnamed_30 رو از ایمیلج dt06 بگیر و با همون برنامه باز کن
    لیست توپ ها میاد stat ها رو تغییر بده که مکسش 5. حالا همین فایلو در پوشه dt0f در کیت سرور قرار بده
    برو تو بازی تغییرات اعمال شده

موفق باشید
    میشه یه boots changer بدون مشکل برای دانلود بزاری تست شده باشه اونم برای ویندوز 7

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    khomein

پيش فرض

سلام
    یکی میتونه بگه با دیگو میلیتو یا اتوئو چطور باید بازی کنم..اصلا با تیم اینتر چطور بازی کنم مثلا پاس یا سانتر یا پاس در عمق؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/

9. این کاربر از AhmadReza. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Traceur's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

بچه ها من توی نسخه ایکس باکس بازیبا ورژن 1.00 دارم master league بازی می کنم. وقتی به سال سوم مستر لیگ رسید ، یکدفعه ای علامت یک کره زمین اومد ، بعدشم دیدم هیچ کدوم از بازیکنایی که داشتم یا خریده بودم نبودن تو تیم!!!
    دروغ میگی !!!
    این علامتی که میگی مربوط به بازیهای ملی هستش که بازیکنان وقتی به تیم ملی دعوت میشن میزنه!
    یعنی همه بازیکنانت تو تیمهای ملیشون تو یه وقت مشخص بازی داشتن !؟!؟!؟!؟!؟!

سلام
    یکی میتونه بگه با دیگو میلیتو یا اتوئو چطور باید بازی کنم..اصلا با تیم اینتر چطور بازی کنم مثلا پاس یا سانتر یا پاس در عمق؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
    دوست عزیز منظورت چیه از این حرفی که میزنی ؟! مگه مشکلی پیش اومده ؟!!؟!!

کاربر فعال انجمن فوتبال خارجی romantic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

چند تا سوال داشتم:

1) من رفتم تو این extra content و اون گزینه که ماکزیمم پول مسترلیگ رو بهت میده خریدم. اما نه تنها رو همین مسترلیگی که الان دارم بازی میکنم تاثیر نداره بلکه بازی جدید هم که شروع میکنم با پول معمولی (بین 170 تا 220 میلیون یورو) شروع میکنه. چیکار کنم که دارم ورشکست میشم. مجبورم مسی رو release کنم بره 
    2) این کامپیوتر چه جوری همچین تنه های تر و تمیزی میزنه؟ من وقتی یه بازیکن رو تحت فشار میذارم باید کلی دنبالش بدوم تا بالاخره توپش رو بگیرم اما کامپیوتر از پشت هم که به بازیکن من میرسه اینقدر خوب کنترل میکنه که بازیکن من توپ رو ول میکنه و سر جاش وامیسته
    3) موقع سانتر چه جوری بازیکن سرش رو پایین میاره و میذاره بازیکن دیگه توپ رو بزنه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه katlots's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    cincinati

پيش فرض

با استفاده از afs explorer فایل unnamed_30 رو از ایمیلج dt06 بگیر و با همون برنامه باز کن
    لیست توپ ها میاد stat ها رو تغییر بده که مکسش 5. حالا همین فایلو در پوشه dt0f در کیت سرور قرار بده
    برو تو بازی تغییرات اعمال شده

موفق باشید
    مشکل من اینه که برنامه boots changer هیچ فایلی رو باز نمی کنه

پروفشنال hamed999's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام دوستان فوتبالی

اقا چرا تو این نسخه 2011 اینقدر شوت ها بد شده یکم پر میکنی میره رو هوا واسه شما ها هم اینجوره یا من بلد نیشتم تو 2010 خیلی خوب بود این چرا این جوری به غیر از شوت همه چیزش خوب شده مخصوصا اینکه باید تیمی بازی کنی و تک روی ممنوع و پاس تو عمقاش هم خیلی خوبه

آهان یه چیز دیگه هم هست تو این نسخه سانتر که میکشی نمیشه مهاجم رو به سمت توپ اورد تا هت بزنه که بازم تو نسخه های قیل خیلی بهتر بود تو این نسخه فقط باید هیچ کی اطرافش نباشه تا هت بزنه که اونم از هر 3یا 4 تا 1 یکیش گل میشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •