انگار داره سرعتا خوب میشه . دیشب بالاخره تونستم بعد از 2 هفته 700 مگ بگیرم .
تو این 2 هفته شبی 300مگ میگرفتم .
خداشکر که داره درست میشه سرعتا .
انگار داره سرعتا خوب میشه . دیشب بالاخره تونستم بعد از 2 هفته 700 مگ بگیرم .
تو این 2 هفته شبی 300مگ میگرفتم .
خداشکر که داره درست میشه سرعتا .
اینترنت من که دو روزه کلا قطع شده!!!
هرچی زنگ میزنم پشتیبانی میگه مرکز مخابراتی مشکل داره!.
آخه چقدر طول میکشه که مشکل حل بشه؟!
دوستان لطفاً به این سوالم جواب بدیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان یه سوال داشتم
من اینترنت 256 پارس دارم و موقع دانلود همیشه با 89kb دانلود می کنه،چه نصفه شب باشه که شلوغه چه صبح باشه موقع خلوتی
نماینده ی پارس هم به من گفته بود سرعت دانلود تو روز به 1000هم می رسه و شب سرعت 50 تاست
حالا سوال من اینه که چرا همیشه سرعتم 89،نه بیشتر می شه و نه کمتر، شما ها با چه سرعتی دانلود می کنید؟![]()
شما از برنامه اینترنت داونلود منیجر استفاده کنید و ساعت قطع شدن داونلود رو تو برنامه تنظیم کنید خود برنامه اتوماتیک داونلود رو قطع می کنه و لزومی نداره که شما dc بشید. شما کانکت می مونید ولی داونلودتون قطع می شه و هیچ اطلاعاتی رد و بدل نمی شه.
من مودم زایکسل وایرلس دارم که اونو امروز ریست کردم.
بعد مودم خودش اتوماتیک کانفیگ شد و همه چیز رو خودش تنظیم کرد و به اینترنت وصل شد.
قبل از ریست مسئول پارس آنلاین vci=59 تنظیم کرده بود ولی حالا که مودم خودش اتوماتیک همه چیز رو تنظیم کرده vci=35 شده.
تو سایت پارس آنلاین گفته باید 59 باشه ولی بعد از ریست هرکاری کردم با 59 کانکت نشد !!
الان هم اینترنت مشکلی نداره فقط حس می کنم کمی سرعتم کم شده
آیا تغییر vci می تونه رو سرعت تاثیر بگذاره؟
من این کار رو کردم
اینم از عکسه ای دی ام
اینم از گزارش مصرف بنده:
زمان هم به دلیل خاموش کردن مودم زده 7.25
ولی اتام دانلود رو گذاشتم 6.45
Last edited by ATA FARZADI; 07-03-2011 at 16:51.
اون ساعت دانلود رو بذار 6:55 ( 10 دقیقه هم ده دقیقه هست )
مودم رو بلدی کانفیگ کنی ؟ همون جایی که یوزرنیم و پسوورد پارس انلاین رو وارد میکنی منظورم هست
توی کانفیگ کردن یه قسمتی هست که چند تا گزینه وجود داره که PPPOE و BRIDGE میون گزینه ها هست ، شما باید BRIDGE رو انتخاب کنی اون وقت به این ترتیب عمل کن :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداگه داخل تبدیل PPPOE به BRIDGE هم مشکل داشتی مدل مودمت رو بگو تا بچه ها راهنماییت کنن ...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان برای من چند شبه که گوگل باز نمیشه...برای شما هم همینطوره؟
سرعت ها منطقه به منطقه فرق میکنه
تهران منطقه 5 سرعت یجوره منطقه 6 یه جور دیگه و این کاملا مشخص شده
الان دوستان من 128 منطقه 5 هستند سرعت دانلود اول شب 20 تا 30 کیلوبایت هست و تو منطقه 4 همون اول شب سرعتشون 100 تا 110 هست
هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)