بچه ها این حالتی که در نوشتن SMS وجود داره و میشه حروف را متصل به هم نوشت ( فکر کنم SWYPE بوده باشه ) چه طوری فعال میشه ؟
بچه ها این حالتی که در نوشتن SMS وجود داره و میشه حروف را متصل به هم نوشت ( فکر کنم SWYPE بوده باشه ) چه طوری فعال میشه ؟
نه گوشی مشکل خاصی نداره ! این مشکل 3 دکمه هم چیز خاصی نیست ! واسه عوض کردن رامش باید 3 تا دکمه رو بگیری تا بره تو حالت ریکاوری و دانلودینگ که اون سری اول هاش مشکل داشت و نمیرفت ولی نرم افزاری درست میشد و مشکلی نداشت این سری جدید ها که مشکل ندارن کلا...دوستان من دیگه تا آخر همین ماه میرم این گوشی رو بگیرم به خیریت....بعد از یه سامسونگ یه سامسونگ دیگه
چند تا سوال دارم:
1-این گوشی مشکل خاصی که نداره؟؟؟(منظورم هنگ کردن و گرم کردن و این حرفاس)
2-این مشکل سه دکمه یا هم چین چیزی چیه؟
3-موقع خرید چه کارایی انجام بدم تا بفهمم سرم کلاه نرفته؟؟
4-ارزش داره که از نمایندگی بخرم؟
5-از این منو مخفیها داره که بشه امکاناتش رو بررسی کرد؟ مثلا i8510 میشد با کد #*0#*
6-یه مشکل کلی هم دارم...تو شهر ما به علت این که از هر مدلی یکی دارن و همونو میذارن پشت ویترین و سایر قضایا بعد اگه بخوای گوشی رو بخری همونو بهت میدن (مخصوصا مدل های گران قیمت) حالا میخوام بیام تهران بخرم دقیقا یه جای خوب میشه معرفی کنین؟؟10 یا 20 تومن اختلاف قیمت خیلی مهم نیست فقط معتبر باشه....
7-اگه گرفتم همون جا بدم آپدیتش کنه برام یا بذارم یه 6-7 روز بگذره؟
موقع خرید هم کد پشت گوشی رو با جعبه چک کن و مطمئن بشو که روش نوشته شده super amoled ! اخه super clear lcd هم هست تو بازار ! واسه این میگم جعبش رو چک کن که یه وقت عوض نکرده باشن جعبه و گوشی رو ...
واسه تهران فکر کنم طبقات بالای علاالدین خوب باشه ( طبقات اول که به هیچ وجه) !
نه اپدیت نکن ! به نظرم یکی دو هفته ازش استفاده کن بعد اپدیت کن که همه چیش دستت اومده باشه...
برای اموزش و اپدیت هم اینجا بهترین جا هست به نظرم!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اونجا که sms تایپ میکنی دستت رو نگه دار روی صفحه تا یه منو باز بشه اونجا input method رو بزن...بچه ها این حالتی که در نوشتن SMS وجود داره و میشه حروف را متصل به هم نوشت ( فکر کنم SWYPE بوده باشه ) چه طوری فعال میشه ؟
مرسی دادا
تو جعبش هندزفری و دوتا مینی سی دی و شارژر و دفترچه هاش بود(کیفشو بلند کرده بودن)
برا من گارانتی زیاد مهم نبود چون که گارانتی تو ایران معنیه خاصی نداره اما گارانتیش پارس مایکروتل
مشکل 3 دکمه سری جدیداش نداره![]()
عزیز توی شهر ما (ارومیه) قیمت 9003 کمترینش 420 بود و بیشترینش 430!
قیمت مال 2 روز پیش هست!
من 2 روز پیش بدون گارانتی خریدم، CD نداشت، و جایی هم برای گذاشتن CD نبود، کارتن گوشی 1 2 سانتیمتر بزرگتر از خود گوشی هست، بزور شارژر و کابل رو گذاشته بودن توش!
پشتش چی نوشته؟ made by samsung ؟
---------- Post added at 12:47 PM ---------- Previous post was at 12:45 PM ----------
دوستان چطوری باید ببینم گوشی چقدر مکالمه داشته تا حالا؟
یه سوال تخصصی1-نمایندگی سامسونگ تو تهران کجاست دقیقا؟؟ 2-میشه یکی از دوستان که گالاکسی اس داره(i9000) و مطمئنه که اصله یه عکس از باتریش و نوشته های پشت گوشیش بذاره؟
باید 2 تا سی دی یکی KIES یکی هم درایو USB واسه کامپیوتر توش باشه !
اینم عکس باطری اصلیش:
![]()
مگه باتریش 1500 mA نیس؟؟؟؟ این نوشته 1000 میلی آمپر؟؟؟!!!
اصلا تویه این عکس ها باطری تو گوشی نیست !
این قسمت پشت گوشیه که مشخصاتش رو نوشته ...
اون عدد 1000 mA مقدار باطری نیست ...
دوستان این عکسی که GSMArena برای تست کنتراست و زاویه دید استفاده میکنه رو کسی داره بزاره ؟
محتوای مخفی: عکس
دوستان من بدجوری گیج شدم
میخوام هفته آینده Galaxy S یا اگر ARC ارزون بشه بخرم.ایران هم بازارش با همه جای جهان فرق می کنه و نمیشه از توی سایت های حارجی چیزی فهمید.
1-این Galaxy S تقلبیش توی بازار اومده؟مثلا صفحه نمایش ضعیف تر؟
2-کلا چه نکاتی رو باید موقع خرید مد نظر قرار بدم؟
3-این سه دکمه جریانش چیه؟
4-گوشی کاملا زبان فارسی رو ساپورت میکنه؟ برای تایپ(مثل HTC) باید کیبورد فارسی رونصب کنم یا فقط زبان کیبورد رو تغییر میدم؟آحه کیبرد HTC با کیبورد اصلی فرق داشت.جالب نبود.البته گوشی هم روت نمیشد.
5-بدنه گوشی خیلی ضعیفه؟
6-به اندروید 2.3 آپدیت میشه؟
7-شنیدم ARC از سخت افزارش بهتر از گلاکسی استفاده میکنه.یه جورایی OS رو واسش بهینه کردند.فقط در مورد سرعت OS پرسیدم.خواهشن بدون تعصب جواب بدید.چون احتملا پولم به خرید ARC نمیرسه و تو اون محدوده هم اصلا اصلا نمی ارزه ولی اگر ارزون بشه با این تفاسیر که LCD بدک نیست و فاصله زیادی با GS نداره گزینه خوبی به نظر میاد.
Last edited by shenhaye_zaman; 16-06-2011 at 14:46.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)