تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 457 از 500 اولاول ... 357407447453454455456457458459460461467 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,561 به 4,570 از 4997

نام تاپيک: .:: مشاوره و راهنمایی برای خرید لپ تاپ های اپل ::.

آخر فروم باز mrmostafa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

اپل معمولا تو اردیبهشت سری جدید پرو رو بیرون می داد حالا این دفعه یه کم زودتر شد. اما در نظر داشته باش هر موقع که بیاد لاقل تا 3 ماه بعدش از نظر قیمت نجومی بالاست و بسته به تقاضا ممکنه بیشتر هم طول بکشه
    به نظر من که با این سری کار کردم هیچ کمبودی نداره و اینجوری نیست که بگی صبر کنم تا مدل بعدی بهتر بشه. البته بیشتر بستگی داره چه سایزی بخوای و تا چه حد بخوای هزینه کنی
    سعيد جان هزينه اش مهم نيست. چون من ترجيح ميدم لپ تاپ نخرم ولي يه پول درست جمع كنم بزارم كنار يه مدل و برند عالي بخرم كه برام كار كنه و خيالم بابت همه چيش راحت باشه. ممنونم

2. این کاربر از mrmostafa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز SaeedEminem2's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

سعيد جان هزينه اش مهم نيست. چون من ترجيح ميدم لپ تاپ نخرم ولي يه پول درست جمع كنم بزارم كنار يه مدل و برند عالي بخرم كه برام كار كنه و خيالم بابت همه چيش راحت باشه. ممنونم
    منم عقیدم اینه که هرچی می خرم حتما باید بهترینشو بخرم
    الان اگه بخوای مثلا مدل کاستوم بگیری، با توجه به قیمت خیلی زیادش به صرفه و معقول نیست. چون مثلا سی پی یو خیلی قویه رم رو می شه تا 8 گیگ رسوند کیفیت مانیتور رو بالاتر برد اما مثلا کارت گرافیکش 4 سال دیگه ضعیف می شه و با بقیه ی سیستمت نمی خونه. اما بقیه ی سیستم راحت تا 5 سال عالی کار می کنه. البته به نظر من کلا نباید لپ تاپ رو به عنوان کامپیوتر خونگی در نظر داشت چون با 1 تا 1.5 میلیون می شه یه سیستم فضایی بست ولی لپ تاپ خیلی گرون تر در میاد. اما بازم می گم همون 723 ایده آل ترین مدله که اگه بتونی حدود 350 تومان بدی یه هارد 128 اس اس دی بگیری و هارد خودش رو هم به صورت اکسترنال استفاده کنی عالی می شه. همین الان هم بگیری بهتره چون انقدر زیبایی و تنوع داره که بی نظیره و حتی با یه درصد خیلی کم ممکنه سی پی یو نسل بعدی که گفتی یه جا به مشکل بخوره و فراخوان بدن که باید بفرستی واسه تعویض یا تعمیر
    الان آی مک 2011 همچین حالتی داره که البته فکر کنم مشکل از هاردشه
    ولی سندی بریج و کلا سری 2011 پرو جواب خودشو پس داده
    من 2010 می خواستم بخرم اما گفتن صبر کن و چون سری 2010 از نظر گرافیک جالب نبود خوب شد که صبر کردم (البته از وقتی اومد تا وقتی تونستیم بخریم سر قیمت خیلی اذیت شدیم، با چندتا از بچه های همینجا) اما سری 2011 کمبود و نقصی نداره که بگی صبر کنم تا در سری بعدی بهتر بشه یا ایرادش رفع شه

4. 2 کاربر از SaeedEminem2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

دوستان این
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    وبلاگ من هستش خوشحال میشم با چند نفر به عنوان نویسنده در زمینه اخبار دنیای تکنولوژی و گیم همکاری کنم اگر کسی مایل هست و به وبلاگ نویسی اشنایی داره به من پخ بده.

تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

دوستان این
    کد:
    وبلاگ من هستش خوشحال میشم با چند نفر به عنوان نویسنده در زمینه اخبار دنیای تکنولوژی و گیم همکاری کنم اگر کسی مایل هست و به وبلاگ نویسی اشنایی داره به من پخ بده.

تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

بکس بلاخره یه آپپدیت جدید اومد
    اگه 10.7.1 رو نگرفتین اشکالی نداره با همین مستقیم به 10.7.2 آپ می شین
    این فایل کامبو بود ولی اگه 10.7.1 رو دارین از خود سایت می تونین آپدیت تکی رو با حدود 50 مگ حجم کمتر بگیرین
    من اینو ترجیح می دم چون دفعات بعدی فقط همین یکی رو نصب می کنیم و دیگه لازم نیست اول 10.7.1 رو بنصبیم. امیدوارم با این آپدیت لاین به یه ثبات قابل قبول برسه

کد:

تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

منم عقیدم اینه که هرچی می خرم حتما باید بهترینشو بخرم
    الان اگه بخوای مثلا مدل کاستوم بگیری، با توجه به قیمت خیلی زیادش به صرفه و معقول نیست. چون مثلا سی پی یو خیلی قویه رم رو می شه تا 8 گیگ رسوند کیفیت مانیتور رو بالاتر برد اما مثلا کارت گرافیکش 4 سال دیگه ضعیف می شه و با بقیه ی سیستمت نمی خونه. اما بقیه ی سیستم راحت تا 5 سال عالی کار می کنه. البته به نظر من کلا نباید لپ تاپ رو به عنوان کامپیوتر خونگی در نظر داشت چون با 1 تا 1.5 میلیون می شه یه سیستم فضایی بست ولی لپ تاپ خیلی گرون تر در میاد. اما بازم می گم همون 723 ایده آل ترین مدله که اگه بتونی حدود 350 تومان بدی یه هارد 128 اس اس دی بگیری و هارد خودش رو هم به صورت اکسترنال استفاده کنی عالی می شه. همین الان هم بگیری بهتره چون انقدر زیبایی و تنوع داره که بی نظیره و حتی با یه درصد خیلی کم ممکنه سی پی یو نسل بعدی که گفتی یه جا به مشکل بخوره و فراخوان بدن که باید بفرستی واسه تعویض یا تعمیر
    الان آی مک 2011 همچین حالتی داره که البته فکر کنم مشکل از هاردشه
    ولی سندی بریج و کلا سری 2011 پرو جواب خودشو پس داده
    من 2010 می خواستم بخرم اما گفتن صبر کن و چون سری 2010 از نظر گرافیک جالب نبود خوب شد که صبر کردم (البته از وقتی اومد تا وقتی تونستیم بخریم سر قیمت خیلی اذیت شدیم، با چندتا از بچه های همینجا) اما سری 2011 کمبود و نقصی نداره که بگی صبر کنم تا در سری بعدی بهتر بشه یا ایرادش رفع شه
    سعيد جان من همين 723 هم بخرم كارت گرافيكش جواب ميده تا جايي كه ديگه تكنولوژي تصوير هم عوض بشه وگرنه من كار خاصي نميكنم. در مورد پي سي هم من ميخوام راحت بشينم كار انجام بدم و پي سي حتما بايد روي ميز باشي و واقعا اذيت ميكنه. من با كامپيوتر كار روزمره انجام ميدم كه بيشترش اينترنت هست و نيازي به پي سي ندارم ديگه پي سي فضايي براي كسي كه كارش برنامه نويسي يا گرافيك و مونتاژ هست به دردش ميخوره نه من. من ميخوام بعدا دوره هاي ماكروسافت رو برم شايد اون موقع به دردم بخوره. در كل از پي سي خسته شدم ديگه ضمن اينكه تو اخبار روز فناوري مانند سايت نارنجي ميخوندم نوشته بود ديگه نسل پي سي و لپ تاپ ها داره ميره كنار. تازه لپ تاپ هم زده بود نميدونم قراره چي جايگزينش بشه مگه؟؟؟ تپلت؟؟؟ تپلت كارايي لپ تاپ رو نداره ضمن اينكه سيستم عامل ندارن همش آندرويد هستش. الان پي سي هاي All in One الان جايگزين پي سي ها داره ميشه.

9. این کاربر از mrmostafa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

آره کارت گرافیکش عالیه. بهترین نیست اما وقتی همه ی بازی های گرافیک بالا رو با حداکثر تنظیمات اجرا می کنه یعنی عالیه و چیزی کم نداره
    اتفاقا منم پشت میز نمی شینم و موسم سیمش بلنده کیبردمم بی سیمه و همیشه رو زمین با 2.5 متر فاصله می شینم
    شبکه ی مایکروسافت؟ خیلی خوبه منم رفتم. یادش بخیر دوران خوبی بود ولی درساش خوندنی زیاد داره
    یهو که تبلت نمی تونه جایگزین پی سی یا لپ تاپ بشه. هنوز نه کارت گرافیک دارن نه سوپر درایو دارن نه به قول تو سیستم عامل داره. هنوز هیچی نداره قیمتش این همه زیاده بخواد تا این حد کامل بشه چی می شه. البته فکر کنم ویندوز 8 مخصوص تبلت هم هست. آل این وان هم خیلی گرونه و قابلیت ارتقا هم نداره. پس پی سی به این زودی تکون نمی خوره
    اما آره همون 723 رو بگیر مطمئن باش راضیت می کنه

11. این کاربر از SaeedEminem2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

آره کارت گرافیکش عالیه. بهترین نیست اما وقتی همه ی بازی های گرافیک بالا رو با حداکثر تنظیمات اجرا می کنه یعنی عالیه و چیزی کم نداره
    اتفاقا منم پشت میز نمی شینم و موسم سیمش بلنده کیبردمم بی سیمه و همیشه رو زمین با 2.5 متر فاصله می شینم
    شبکه ی مایکروسافت؟ خیلی خوبه منم رفتم. یادش بخیر دوران خوبی بود ولی درساش خوندنی زیاد داره
    یهو که تبلت نمی تونه جایگزین پی سی یا لپ تاپ بشه. هنوز نه کارت گرافیک دارن نه سوپر درایو دارن نه به قول تو سیستم عامل داره. هنوز هیچی نداره قیمتش این همه زیاده بخواد تا این حد کامل بشه چی می شه. البته فکر کنم ویندوز 8 مخصوص تبلت هم هست. آل این وان هم خیلی گرونه و قابلیت ارتقا هم نداره. پس پی سی به این زودی تکون نمی خوره
    اما آره همون 723 رو بگیر مطمئن باش راضیت می کنه
    سعيد جان تو فاصله 2.5 متر چطوري مانيتور رو ميبيني؟؟؟ مگه چند اينچه؟؟ الان يه كيبورد و موس وايرلس خوب با برد خوب و بدون وقفه اينا چي خوبه و چه قيمتي هست؟؟؟
    راستي اين موس Logitech M525 تو بازار هستش؟؟ تو نارنجي ديدم زده تا 3 سال باطري نميخواد. با پي سي بخوايم كار كنيم بايد يه ال سي دي بزرگ بگيريم وصل كنيم به كيس با كيبورد و موس وايرلس كار كنيم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان
    من هم دلو به دریا زدم و میخواهم مک بخرم
    ==============
    مهندس برق هستم برنامه های سنگین زیاد نداریم ولی میگن همه چی تو مک پیدا میشه اگه هم نشد xp نصب میکنیم
    برام مهمه که لپ تاپ سبک و باطریش دوام بیشتری داشته باشه
    ===================

یه سوال
    دوستم میخواهد مک بوکش را بفروشه مدلشو اینجوری گفت
    air e 1.8 cpu
    حالا این دقیقا چه مدلی هستش
    صفرش چنده و دست دومش را چند میشه خرید
    ؟
    پرسیدم مشخصاتش اینه
    13 اینچ
    سی پی یو cor to dou
    هارد 128

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

دوستان ارزانترین مک بوک ایر مدل 13 اینچی چنده ؟ و چی هستش؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •