ظاهرشون و شرکت سازنده هم فرق میکنه
WIXFBR-105 حداکثر از وایرلس نو ع G (با سرعت 54 Mbps ) استفاده میکه
BM632W از وایرلس N استفاده میکنه و برد وایرلسم بیشتره
BM632W رو بگیر ظاهر و امکانات بهتری داره
ظاهرشون و شرکت سازنده هم فرق میکنه
WIXFBR-105 حداکثر از وایرلس نو ع G (با سرعت 54 Mbps ) استفاده میکه
BM632W از وایرلس N استفاده میکنه و برد وایرلسم بیشتره
BM632W رو بگیر ظاهر و امکانات بهتری داره
کلا تغییر ندی بهتره
Mode: نوع استاندارد وایرلس رو مشخص میکنه روی حالتی که تو عکس هست هر دستگاهی متناسب با استانداردی که پشتیبانی میکنه وصل میشه
SSID: خیلی ساده میشه گفت که اسم اکسس پوینت وایرلست هست
Transmit power: همونطور که از اسمش پیداست قدرت انتقال سیگنال و در واقع برد وایرلس رو کنترک میکنه
Security Mode:روش رمزگذاری وایرلس رو انتخاب میکنه. روی open بدون رمزه و wep هم یک روش قدیمیه که توسط دسگاهای قدیمیتر استفاده میشده و توصیه می کنم استفاده نکنید چون امنیتش دیگه مناسب نیست مال من الان روی WPA-PSK هست
Hide Broadcast هم شبکه وایرلست رو مخی میکنه و سایر دستگاه های وایرلس نمیتونن پیداش کنن و اگه خودتم بخوای دستگاه جدید اضافه کنی باید اسم و رمز و ... بصورت دستی وارد کنی
دوستان خبر دارین رگورلاتوری مصوبه جدید داده و سقف قیمت نامحدود رو تعیین کرده و همچنین گفته سایر تعرفه های محدود هم باید بازبینی و تایید بشن؟
بعبارتی isp ها الان باید قیمت سرویس های نامحدودشون رو کم کنن
برای 512 نا محدود با ضریب 1/10 بیست هزار تومن قیمت گذاشته در بدتیرن شرایط میشه با این اکانت 16 گیگ دانلود کرد و درصورتی که isp بمنظور رقابت 1/1 به شما بده 160 گیگ!!! البته اسم adsl رو آورده و فکر نکنم ایرانسل بروی خودش بیاره
یه سری هم به این تاپیک بزنید:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by lucky_luke; 24-08-2011 at 14:07.
یعنی همین 1.9 گیگ که تا 2شهریور اعتبار داره رو میگی خالی بندیه ؟
خوب شد زیاد استفاده نکردم
درست کردن یه سیستم و برطرف کردن باگ هاش کار سختی نیست . منتهی اینا دارن یه جورایی دزدی می کنند![]()
wmm و wps مربوط به چیه؟
ممنون ولی منظورم فقط همین عکس بالا نبود منظورم تمام قسمت های تنظیماتش بود
راستی e-care چرا اول ماه قطع شده پس چطور باید اکانت رو شارژ کنیم؟ای کاش قبل از اینکه سر ماه بشه شارژ میکردم
سلام
برای من این پیام اومده: "مدت استفاده از ترافيک ماهانه در 90/06/01 به پايان رسيده است. جهت تمديد و دريافت ترافيک ماهانه ، اعتبار حساب خود را افزايش دهيد. در غير اينصورت حساب شما در 90/06/04 قطع خواهد شد."
سوالم اینه که خوب همین الان که اعتبارم تموم شده، حسابم قطعه. در 6/4 قطع خواهد شد یعنی چی؟ حالا اگه شارژ نکنم و اون قطعی که گفته بشه، بعدها بخوام دوباره وصل بشه، صرف شارژ کردن کافیه یا مراحل دیگه ای داره؟
ممنونم
ecare درست شد رفتم حسابمو چک کردم اون 1.9 گیگ که رایگان خالی بندی بود . 600 مگ از حساب 4 گیگم کم شده .
یعنی واقعا" دزدی تو روز روشن . اون از وضع سیم کارتاشون . اینم از وضع وایمکسشون .
امروز رو هم وقت داری شارژ کنی و اگه نکنی نمیدونم چی میشه(اگه کسی میدونه بگه به منم کنجکاوم بدونم)
در مورد تنظیمات فکر نمیکنم جز همون موارد امنیتی هیچ کدوم نیازی به تغییر داشته باشند و مهم باشن البته بعضی از دوستان رو دیدم که مقدار MTU رو دستکاری میکنن که اون هم بنظر بنده لازم نیست و فرقی نمیکنه
من هم در حد اطلاعاتی که داشتم توضیح دادم واگه از دوستان دیگه کسی اطلاعات جامع تری داره ممنون میشم در اختیار منم بگذاره
میتونی از help خود مودم استفاده کنی برو تو صفحه مودمت و با یوزنیم و پسورد user وارد شو
مثلا اینا رو تو help پیدا کردم:
WMM Wi-Fi Multimedia
WPS Wi-Fi Protected Setup
از دوستانی که اطلاعات دقیقی از نحوه شارژ و حجم استفاده و زمان اعتبار دارند خواهش می کنم بطور کامل توضیحاتی بیان کنند چون بسیاری از کاربران با این مشکل روبرو هستند.
مثلا من در تاریخ 90/5/30 به مقدار 20800 تومان شارژ کردم ولی6/1 پیغام داد 4 روز اعتبار دارید دیروز 6/2 یه کم دانلود کردم بعد پیغام داد اعتبار شما تموم شده در حالیکه حداقل 2 گیگ مونده بود.تو اعتبار هم داده 15800 اعتبار دارید این یعنی چی؟
دیروز که ترافیک شما تموم شد به خاطر اینه که سر ماه ترافیکا 0 میشن دیگه! اگرم 20800 تومان شارژ کردید و هنوز ترافیک بهتون نداده حتما مقدار کمتری پول ریختید... نمیدونم هزینه ماهیانه تون چقدره؟
الان هم دارید ازون 20000 تومان استفاده میکنید که رسیده به 15800
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)