iهدفونی که روشه اصله؟
یعنی کیفیت صداش عالیه؟
بعد من چون میخوام اینو بخرم به نظرت از کجا بخرم که مطمئن باشه و پک کاملشو بهم بدن و سالم باشه باطریش و اصل باشه، روی خودش رم هم هست؟ کیف چی
ممنون
iهدفونی که روشه اصله؟
یعنی کیفیت صداش عالیه؟
بعد من چون میخوام اینو بخرم به نظرت از کجا بخرم که مطمئن باشه و پک کاملشو بهم بدن و سالم باشه باطریش و اصل باشه، روی خودش رم هم هست؟ کیف چی
ممنون
متوجه منظورتون نشدم. چرا کار بسیار خزیه؟؟؟
![]()
سلام ...
هدفونی که روش میدن، درسته سونیاریکسونه، اما مفتش گرونه ...
یه چیز کاملاً معمولی فقط برای رفع تکلیف ...
البته کار رو راه میاندازه، اما خب نباید انتظار کیفیت عالی داشته باشه ...
از کجاش چندان مهم نیست، چون هر جایی که بری، اگه رم 8 توش بوده باشه، برش میدارن و 2 میذارن جاش ...
کلاً پکهای جدید تنها چیزی که دارن، شارژر، کابل USB و هندزفریه !
یه رم 2 گیگ هم میاندازن رو گوشی و تحویلت میدن ...
نه خبری از قلم هست، نه کیف داره، نه رم اضافه و نه هیچ چیز دیگه ...
همه جا هم همینه، واسه این چیزا تا پایتخت و علاءالدین رفتن وقت تلف کردنه ...
از موبایلفروشی سر کوچهتون هم بگیری، گارانتیاش اوکی باشه، فرقی نداره ...
البته خب ممکنه تو علاءالدین با قیمت پایینتری پیدا کنی ... اما خیلی زیاد نیست اختلاف
سلام.تو اونجا که من میدونم این گوشی ه ک نمیشه ،سایت هایی هم که فایل سر و کی میدادند دیگه فعال نیستن.
1- با این شرایط راهی برای نصب نرم افزار و بازی هست؟
2- الان قیمت بدون گارانتیش چنده؟
مرسی
سلام
تا دو سه ماه پیش، بله، هـک نمیشد، اما بالاخره یه راهی کشف شد که خیلی هم خوب کار میکنه و همه داریم استفاده میکنیم
اینجا توضیح دادم کامل :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سؤال دومتون هم، به گفتهی دیجیکالا، بدون گارانتیش 239 هست ...
اما خب 10 تومن این ور اون ور خواهد بود تو بازار ...
دوست من به نظر من استفاده از این چیز ها زشته
گوشی رو زشت می کنه
هر چند که خیلی ظریفه
حتی من فیلم هاش رو دانلود کردم
اما هیچ وقت استفاده از این وسیله به سلیقه من نمی خوره و کار خزیه!!
خوب همون طور که عرض کردم این سلیقه منه و ممکنه با شما متفاوت باشه
بابا ویواز نخرید برید اندروید بگیرید برای ویواز نه برنامه درست و حسابی هست نه بازی برنامه هاش که 2زار نمی ارزند بازی هاش هم از برنامه هاش بد تر هنوز یه برنامه واس ش نیومده تا بتونی با این سخت افزار یه فیلم DviX معمولی کیفیت پایین رو راحت پخش در حال که گوشی Galaxy mini که از نظر سخت افزار که 1/10 ویواز هم نیست خیلی خیلی راحت فلیم پخش میکنه با هر پسوندی که به خواهی (فقط نباید HD باشه) بازی هاش رو دیگه نگو.... هش به خاطر سیستم عامل اندروید هست
ویواز از نظر نرم افزاری وحشتناک مشکل داره ولی اگه به خواهی از گوشی دقیقا مثل یه گوشی جاوا بازم تاکید میکنمدقیقا مثل گوشی جاوا ازش استفاده کنی گوشی خوبی
هندس فریش داره ولی شما فرض کن نداره فقط کارت رو راه مندازه
گالاکسی جیو گوشی خوبی سعی هم کن برند سونی نگیری چون از نظر ساپورت خوب نیست
من قبل این 5530 داشتم خدایی خیلی خوب نوکا ساپورتش میکرد
نه اینکه گوشیه بدی باشه ویواز ولی خوا نباید فکر ساپورتش باشی بازی بدرد بخور توش خیلی خیلی کمه تو حد انگشتای یه دست
تو ویواز پرو که اصلا کیبردش تو بازی معنی نداره یعنی من ندیدم اصلا
هندز فریشم یه هندز فری خوب باید تهیه کنی
بچه ها این فرم ور قشنگا که برای 5800 اومده بعد از -- ویواز برای ویواز کاربرد نداره؟؟
من حدوده 1 ماهه خریدم زیاد ذاضی نیستم در مورد تاچ که به گوشیه قبلیم کهsamsung genoa بود نمیرسه با این که genoa سیستم عامل نداشت اما s60v5 چندان فرقیم نداره باهاش اگه از من بپرسین بهتره به فکره یه گوشیه دیگه باشین, چون این گوشی تو 2010 شاخ بود.اما الان فقط دوربینش میتونه دل آدمو خوش کنه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)