سلام دوستان.
من قصد خريد اشتراك اي دي اس ال دارم. ميشه راهنمايي كنين كه چه شركتي خوب و ارزون هست.
ممنون.
سلام دوستان.
من قصد خريد اشتراك اي دي اس ال دارم. ميشه راهنمايي كنين كه چه شركتي خوب و ارزون هست.
ممنون.
محدود می خواهید یا نا محدود ؟!!؟!؟
محدود آسیاک عالیه و نا محدود هم آسیاتک عالیه ----
128 محدود آسیاتک دارای سرعت دانلود 63 است و نا محدود 125 آسیاتک دارای سرعت دانلود 35 است .
به ترتیب دارای قیمت ماهانه 10 هزار ومان و 30 هزارتومان است .![]()
ببین اگه میخوای برای 64 نامحدود 20 تومن بدی به نظر من اگه سپنتا محدوده شما رو ساپورت کنه بهترین گزینه هست.هم پشتیبانی عالی داره هم قطعی نداره احتمالا اگر هم قطعی بوجود بیاد به حسابت اضافه میکنن.مثلا اگه 4 5 ساعت توی یک روز قطع بشه که اینم هر 4 5 ماه یکبار ممکنه پیش بیاد حداقل 1 روز بهت اضافه میکنن که ضرر نکرده باشی.
اما بهت توصیه میکنم اگه کارت با دانلود هست دنبال 64 نرو که ارزش نداره.چون با 10 تومن بیشتر در ماه میتونی 128 بگیری که سرعت دانلودش دو برابر 64 هست.یه مودم هم که 50 تومنه باید بگیری.
برای نصب کارشناس 10 میگیره که به نظر من اگه بیاد بهتره چون اصول کارو یاد میگیری و خودت همیشه میتونی تنظیمات رو برای خودت انجام بدی.
منم با سپنتا موافقم و هر چی که دوستمون گفتن درسته!
اون 10 تومن هم نمیخواد بدی خیلی آسونه آموزشش با عکس هم هست خواستی بدم بهت!
سلام
من adsl 128 از شرکت صبانت دارم و میخوام فن آوا 512 بگیرم. 3g , حدود 20 تومن. (2 تا 7 صبح رایگان)
خواستم نظر شما را بدونم.
فن آوا 512 برای مصرف خونگی میده , ولی صبانت نامه میخواد برای 512.
میشه بگی چطوری میشه بهترین استفاده رو کرد!!!!!!!!!!!!
من الان خیلی وقته که شبا بیدار نمیشم چون سرعتش گنده گنده!!!!
یه شب بیدار شدم که هرچی فحش بود به صبانت دادم!!!!! با این سرویسه آشغالشون!! اینو ببینی میفهمی که چه
حالی دارم!!!!
![]()
ممنون دوستان عزیز.پس شد:
ماهی 30 تومن شارژ.
128 مگ سرعت دانلود.
50 پول مودم.
این جای که ما میشینیم رو ساپورت میکنه دیگه.؟
مقدار دانلود ماهیانش محدوده؟یعنی فقط میشه 700 مگ دان کرد؟
ممنون
سلام
من adsl 128 از شرکت صبانت دارم و میخوام فن آوا 512 بگیرم. 3g , حدود 20 تومن. (2 تا 7 صبح رایگان)
خواستم نظر شما را بدونم.
فن آوا 512 برای مصرف خونگی میده , ولی صبانت نامه میخواد برای 512.
مرسی
سلام.... من adsl میخوام ...4 رقم اول هم تلفن ما هم هست 6659
به پارس ان لاین و صبا رنگ ردم گفت محل شما پورتا اشغاله...... شاتل میگه ماهی 13000 تومتی اش اشغاله!! ماهی 28 دارم بالا!!!!! حالا از کی یگیرم؟؟؟ مرسی!!!!![]()
من 17 خرداد ثبت نام کردم. یک هفته بعدشم وصل شد.نیان بگن از ماه دیگه سه ماهه شارژ کنین؟کی میده این همه پولو.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)