آره من آلرژی دارم قبلنا میخوردم نامرد اندازه ی یه عدس هم نیست ولی آدمو میندازهآنتی هیستامین رو مطمئنی؟پس من چی کار کنم؟
آره من آلرژی دارم قبلنا میخوردم نامرد اندازه ی یه عدس هم نیست ولی آدمو میندازهآنتی هیستامین رو مطمئنی؟پس من چی کار کنم؟
با قسمتی که گفتید اگه همیشه دیر می خوابیدید امشب زود نخوابید که بدخواب نشید کاملا موافقم مثلا اگه هر شب 11 تا 12 می خوابین امشب سعی کنین 10:30 خواب باشین که صبح سرحال باشین ...اگه شبای قبل از 9 می خوابیدین که هیچ ولی اگر 10-12 می خوابیدین مثلا11 بخوابین یا اگه 9 می خوابین خواب آور بخورین!چون اگه کسی که دیر می خوابه حالا یه دفعه زود بخوابه بد خواب می شه.دیدین تا1نتونستین بخوابین.
اما با قسمت قرص خواب آور کاملا مخالفم ...
اصلا از یک هفته قبل کنکور تا حتی روز کنکور نباید هیچ گونه خواب آور و داروی آرامبخش استفاده بشه ... عوارض داره ( دیگه چه برسه به شب کنکور )
==========================
مطمئن هستم که نیمزارن زودتر برین بیرون ... اینجوری امنیت آزمون کم میشه !!!
پیشنهاد بدی بودبهترين تفريح كه من در كنكور آزاد ازش استفاده كردم :
بخش از محل محاسبات رو اختصاص بديد به اين كار :
حروف الفبا ( به اضافه همزه و تشديد ) رو از اول به ترتيب در يك جايي ياداشت كنيد .
سپس دفترچه رو به دقت مطالعه كنيد و آمار حروف به كار رفته رو در بياريد .
مثلا ، يك بار كل دفترچه رو بخونيد و تعداد دفعاتي كه حرف " ب " تكرار شده رو بنويسيد و . . .
البته فكر كنم وقت كم بياريد چون برا يياين كار حد اقل بايد 32 بار دفترچه رو بخونيد
ولي كار جالبيه و آمار جالبي ميشه در آورد...
یک کار جالب تر ؟
کنکور میدم که خدمت نرمواقعاً خسته نباشید!!!!!!!!! : دی
واسه چی میخوای کنکور بدی؟!
خوب سوالایی رو که خیلی مطمئنی جواب بده بقیشو بگیر بخواب!!!!!
به نظرتون اگه اختصاصیا رو سفید بدم و زبان و ادبیات و دینی رو در حد 30 و عربی رو در حد 10 بزنم پیام نور یا غیر انتفاعی قبول میشم؟(این یه فرضیه ست)
100%
ضمنا خواب آور رو شوخی کردم![]()
اینقدر تاپیک سریع میره که من باید اینطوری جواب بدم :
نه تو رو خدا. ماهی و گردو و ... هم که دوستان میگن،فایده نداره.
شام : هر چی میخوری(سبک باشه) تا ساعت 7 بخور. ساعت 9 یا 10 یه میوه بخور.
صبحانه : میتونید نیمرو بخورین. خواهشن مایعات زیاد نخورین. کلا 1 لیوان مایعات بخورین.نه به خاطر دستشویی .به خاطر معده تون. میتونید یه استکان شیر بزنید . (بعضی ها معده شون به شیر حساسه.نخورن این افراد)
کلا تو قید و بند شکم نباشین.
حیف که رشته من تجربیه.وگر نه با هم میرفتیم.
7 در ها بسته میشه.7.5 سوالات نظر خواهی و قرآن و چک کردن صندلی ها. راس ساعت 8 آزمون علمی شروع میشه.
بابا خب راست میگه این دوستمون.چرا همتون بهش میتوپین؟!؟!
یه وقت یکی یه شلوار سفید پوشیده. روی وارونش ، کلی مطلب و فرمول نوشته.تکلیف چیه ؟؟؟؟؟!!!!
با احترام زیاد و غیر قابل توصیفی که برای سهیل عزیز قائل هستم ، ولی :
زیاد به خواب اهمیت ندین.11 برین بخوابین.ولی اگر دیدین خوابتون نمیره ناراحت نباشید.
چون توی زمان کنکور اینقدر کورتیزول و آلدسترون و اپی نفرین بدنتون بالا میره که بی خوابی و گرسنگی رو درک نمیکنید.
11 بخوابید ولی اگر تا 2 هم طول کشید،ناراحت نباشید.
خواهش میکم که انواع قرص و دارو و محرک و غذاهای سرد (دوغ و ماست) نخورین.سرد مزاجی خودش باعث افت وضغیت بدن میشه.
==================================
==================================
دیروز با غزاله شجاع طلب و امروز با زهرا ساکیانی ، به ترتیب نفرات اول تجربی و انسانی 87 مصاحبه کردن. سجاد ، با تو مصاحبه نکردن؟!؟!؟
آره عزیز غیرانتفاعی و پیام نور که مشکلی نداره
احتمالا با 10 درصدم بیاری!
تو رو خدا اینقدر به کم راضی نباشید.حداقل تا قبل از کنکور راضی نباشید.
خدا بزرگه.ما هم باید چیز های بزرگی ازش بخوایم.
===============================
===============================
سجاد ، جان تو اگر رفتی تو تلویزیون برای مصاحبه یه اشاره ای به این سایت بکن.بچه ها خوشحال میشن.![]()
با اینا کجا مصاحبه کردن؟ tv یا تو سایتی مجله ای..؟دیروز با غزاله شجاع طلب و امروز با زهرا ساکیانی ، به ترتیب نفرات اول تجربی و انسانی 87 مصاحبه کردن. سجاد ، با تو مصاحبه نکردن؟!؟!؟
من میخوام فقط یه جوری امسال خدمت نرمآره عزیز غیرانتفاعی و پیام نور که مشکلی نداره
احتمالا با 10 درصدم بیاری!
رشته ش هم اصلا مهم نیست
درستهتو رو خدا اینقدر به کم راضی نباشید.حداقل تا قبل از کنکور راضی نباشید.
خدا بزرگه.ما هم باید چیز های بزرگی ازش بخوایم.
ولی من تلاشی نکردم که از خدا بخوام بهم چیزی بده
اگه خدا الان به من قبولی تو یه رشته ی خوب رو بده به نظرت در حق یکی دیگه که تلاش کرده ظلم نیست؟
فکر می کنی از این کلمه های خارجی بگی ما ریاضی ها نمی فهمیم ؟؟؟چون توی زمان کنکور اینقدر کورتیزول و آلدسترون و اپی نفرین بدنتون بالا میره که بی خوابی و گرسنگی رو درک نمیکنید.
ما خودمون قبل از این که ریاضی بریم دکتر بودیم
(ک* شعر های قبل از کنکور)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)