شما برو تو ویندوز و folder option
و تیک hid exstansion... رو بردار...بعدش "فقط" پسوند آخر رو که .zip هست بکن .ipsw
شما برو تو ویندوز و folder option
و تیک hid exstansion... رو بردار...بعدش "فقط" پسوند آخر رو که .zip هست بکن .ipsw
نفهیمدم باز بخدا شرمندم پیغام خصوصی بهت دادم یه چک بکن
این لینک iOS 4.1 for iPod Touch 3G:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان میشه طرز کار با BUZZ player رو بگید ؟ دانلودش کردم ولی نمیدونم چجوری باهاش فیلم از روی پی سی بریزم روش و پخش کنم
توی آیتونز روی آیپادت کلیک کن و از قسمت سمت راست APPS رو انتخاب کن اسکرول کن پایین بعدش آیکونش رو میبینی سمت راست آیکونش اون پایین یه ADD میبینی هر چی خواستی ADD کن
ممنونم از لینکی که دادی دانلود میکنم خبرشو بهت میدم راستی برای بکاپ گرفتن باید چیکار کنم؟
سلام
من به یه مشکل برخوردم
وقتی که داشتم از طریق سیدیا سورسهارو دانلود می کردم آیپادم هنگ کرد، مجبور شدم خاموشش کنم اما وقتی که دوباره روشنش کردم دیگه بالا نیومد!!!
2-3 بار هم ریستش کردم ولی بازم موقع بالا اومدن و لودینگ همینطور میمونه!!! به pc هم که وصلش میکنم device ش رو شناسایی می کنه ولی آیتونز نمیشناسدش...
باید چیکار کنم؟ چطوری باید ریستورش کنم؟
پیشاپیش ممنون
![]()
Last edited by ebi_dar; 04-03-2011 at 20:12.
شما یکبار باید آیپادتون رو ریستور بکنید !
برای ریستور کردن ابتدا باید Firmware آیپادتون رو پیدا و دانلود کنید
نسخه 4.2.1 برای آیپاد های نسل 3 :
برای نسل 4 :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بعدش آیپاد رو به حالت ریکاوری ببرید با این کار : در هنگام روشن کردن آیپاد کلید Home رو نگه دارید و کابل USB رو وصل کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بعدش تو آیتونز تو این قسمت
کلید shift رو نگه دارید و روی ریستور کلیک کنید و فایل فریمویر رو ADD کنید تا عملیات ریستور شروع بشه
Last edited by hellmayor; 04-03-2011 at 22:10.
سلام ورژن ipod من 4.2.1 هست.وصلش کردم به کامپیوتر گفت باید itunes داشته باشی.
اونو گرفتم(77 مگ).
من مبتدی هستم.حالا من بخوام جیل بریک کنم با greenpoison بهتره؟(لینک میدید؟)باید restore بکنم؟چطوری؟
بعد از جیلبریک نرم افزارهای کرک شده را از کجا بگیرم؟
خلاصه من نیاز به یه آموزش کامل دارم.
مرسی![]()
اگه آیپادتون الان مشکی نداره نیازی به ریستور نیست
بله با greenpois0n اینم لینک »
نرم افزار های کرک شده از سایت :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کاملترینش این سایتهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)