امروز زنگ زدن گفتن ok شد ولی از اونجایی که راحتی به ما نیومده چراغ adsl مودم روشن نمیشه و یه جای کار میلنگه!
خط تلفن ظاهرآ مشکل داره
شاتل
پرنیان نت
فن آوا
نداگستر
امروز زنگ زدن گفتن ok شد ولی از اونجایی که راحتی به ما نیومده چراغ adsl مودم روشن نمیشه و یه جای کار میلنگه!
خط تلفن ظاهرآ مشکل داره
تا زمانی که اس ام اس یوزر پسورد برات نیاد چراغت روشن نمیشه
زنگ بزن اعلام خرابی کن
یوزر پسوورد رو هم گرفتم ! آره باید همینکارو کنم !
احتمالآ رفت تا هفته دیگه که خطم وصل بشه![]()
چرا؟ وا از کارای این ندا خدایی آدم توش میمونه
من نمیدونم چرا ما نمیتونیم درست کار کنیم
باورتون نمیشه من چهارشنبه یه خط دادم واسه رانژه الان مشتری زنگ زد میگه چراغ روشنه
قبلا مودم داشت
زنگ زدم یوزر پس بگیرم میگه شنبه زنگ بزنید
البته الان 2 ساعت اس ام اس پس ورد هم اومده
بعد یه مشتری دیگه الان دو هفته است منتظره پرتها هم پر نیست ولی ندا گیر افتاده بین پورتها نمیدونم اون تو داره چی کار میکنه؟
---------- Post added at 07:51 PM ---------- Previous post was at 07:50 PM ----------
دوستان هر وقت شبانه سرعتش کم شد تعداد دانلود رو زیاد کنید مثلا از 3 تا برید روی 6 تا
مجموع میره روی همون 2230
راستی تاپیک ندا رو هم فراموش نکنید شما دیگهالان از مشتری های ندا هستید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من 4 سال هست از پرنیان نت نماینده داتک در اصفهان Adsl میگرم کیفیت خدماتش فوق العاده اس و پهنای باند در تمام روز شب تقریبا ثابت بدون افت ....... شبانه اون هم محشره اصلا شبها افت نداره قطعی شبکه هم به ندرت پیش میاد که بیشتر زمانیه که کلا نت اصفهان قطع میشه
بنده بهت داتک رو پیشنهاد می کنم 4 سالی هست دام نماینده اش تو اصفهان پرنیان نت هست
به نظر من پرنیان نت نماینده داتک
پنل کاربری داتک چطوره؟یعنی شارژ ترافیک آنلاین داره یا نه مثل بعضی ها نصفه ونیمه است، سرویس 512 یا 1 مگ اون بالاتر از سرعت اسمی بسته میشه؟شبانه آن فکر کنم از ساعت 1 نیمه شب تا 7 صبح باشه،آیا مثل بعضی شرکتها باید با userوPassword جداگانه به شبانه وصل شد؟مثل شاتل که محدود کردن دانلود و لیست سیاه نداره ؟یعنی 20 روز سرعت شبانه را بیاره در حد دیال آپ؟واسه من پنل کاربری خیلی مهمه اگه پنل کاربریش کامل باشه حتما از شاتل مزخرف دزدکوچ خواهم کرد.
آقا ما میخوایم adsl بگیریم میگه چون اول شمارتون یک عدد مثلا 9 هست نمیشه و دی ال سی هست و میگه برو از مخابرات بگیر از اونورم میگن مخابرات کنترل میکنه همه چیزا و پهنای باندش اصلا خوب نیست حالا میگید چیکار کنم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)