والا اون زمان که من میخواستم بگیرم روی پاییه 900 بود الان اروزن شده
من اگه خودم اون زمان این قیمت بود حتما N200 رو میگرفتم ولی بازم نظر خودته در هر چون من کارای دل رو دیدم میگم دل ولی بازم
خودت هرچی دلت میخواد بگیر که بعدا پشیمون نشی
والا اون زمان که من میخواستم بگیرم روی پاییه 900 بود الان اروزن شده
من اگه خودم اون زمان این قیمت بود حتما N200 رو میگرفتم ولی بازم نظر خودته در هر چون من کارای دل رو دیدم میگم دل ولی بازم
خودت هرچی دلت میخواد بگیر که بعدا پشیمون نشی
اولا گمرک نمیگیرن چون مگه هر کی لپ تابشو رو همراه خودش بیاره ایران اینجا گمرک میگیرن
طرف میگه مال خودم هست و به عنوان وسیله شخصی میاره این از این
دوم همیم کارهایی که شما انجام میدین زیاد هم اهل بازی نیستم
در ضمن چون پول کم دارم و بیشتر نمیخوام هزینه کنم و خالم میخواد بران بیاره چیزی هم روش نمیکشه
اگه بخوام ایران بگیرم با این پول حتما باید برم سراغ acer , فوجستو که اونم با این قیمت دوستان گفتن خوب نیست زیاد
چون cpu هم Cdeleron هست و اکثرا از این Cpu دل خوشی ندارن
اینا دلایل من بود
عزیز جان هر وسیله که با کارتون بیاری گمرکی داره
دست مار رو هم بگیر میتونه یه نرم افزار برامون بیاره ؟
سلام دوستان
يه دوستي دارم كه يه آشنايي داره و از خارج لپتاپ مياره (وايو)
ميگفت با 1200 ميتوني يه چيز خوب بگيري كه اينجا همون مدل 1700-1800 تومنه
مشخصات دقيقش يادم نيست كسي ميدونه كه اصلا ارزونتر درمياد؟ و اينكه مطمئن هست كه مثلا دست دوم نباشه و ضربه نخورده باشه؟
ممنون
يه چيز ديگم ميخواستم بدونم كه بين سوني و دل كدوم بهتره (براي بازي و كارهاي خيلي خفن نميخوام) سبكي و كم مصرف بودن باتريشم مهمه برام
سلام
توی دبی که حداکثر اختلاف با ایران میتونه 300 $ باشه اونم واسه مدل های تاپ , نه مدل های بورس بازار ایران که به دبی بیشتر نزدیک و حداکثر اختلافی 150 $ دارن .
امریکا هم اگه شنما بخوای واسه مثال همین dell xps m1530 رو ببندی که زیگورات 1.750.000 میده باید همینقدر یا بیشتر هم بدی ولی خوب اونجا از لحاظ گارانتی و ساپورت نرم افزاری و و سابل جانبی که به مناسبت هر عیدی میدن هم از زمین تا اسمون با ایران فرق داره . در کل امریکا هم بیشتر از 400 - 300 اونم در مدل های خاصی مثل اپل و ... و نه سونی و دل و .... که اینها با ایران حداکثر اختلاف 200 $ داره .
اروپا هم که از ایران گرونتر نباشه ارزونتر نیست و معمولا اروپا از ایران گرونتر .
در کل ایرن بیشتر از 200 $ اختلاف قیمت نداره و این اختلاف 600 $ واقعا غیر قابل قبوله و شاید اون سیستم نو نیست یا از اینهاست که رفع عیب ازشون شده .
ظاهراً 6870 خيلي از vostro 1510 با گرافيك و رم تقريبا يكسان به صرفهتر است. به شخصه طرفدار دل بودم ولي پورتهاي محدود وسترو و كيفت ساختش آدم رو مايوس ميكنه. راستي ريوو خوب از 6870 جايي هست؟
1. 6870در مقايسه با DV5-1050چه فرقهايي دارند چون از سريهاي مختلفي هستند احتمالا ساختشون هم بايد فرق كنه ! آيا اينطوريه؟؟؟
2. چه مدلهايي از HP تي وي داره؟
3. مانتيتور اچي پي بيشتر آدم رو خسته ميكنه يا وسترو ؟ كدوم كيفيتش بهتره؟
4. نظر شما در مورد كيفيت ساخت وسترو چه جوريه، چند ساعت در روز ميشه ازش كار كشيد؟ در مورد Hp چه جور چند ساعت در روز جواب ميده؟ راستي مشكل DV ها رو كه داغ ميكردند اين هم داره؟؟؟؟؟؟؟
اي كاش ريجستر اينجا بود جواب ميداد!!!!![]()
یک لب تاپ می خواهم.
بودجه ام تا 700 الی 800 تومان.
لطفا مدل و قیمت و سیسیتم آن را بگویید.
شما بگو چی میخوای
همه از ایران برنامه میبرن اونجا به خاطر ارزونیش
Acer Aspire 6920 با کانفیگ زیر انتخاب خوبی میتونه باشه:
Processor: Core2Duo 2Ghz/ L2Catch: 2MB/ Bus: 667Mhz
RAM: 4096 MB
H.D.D: 250 GB
Graphic: Intel X3100 358MB
Monitor: 16.9 inch WXGA CrystalBrite
OpticalDrive: BlueRay
مودم و کارت ریدر و FP و LAN NIC 10/100 داره، و WLAN و بلوتوث و iLink هم نداره.
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)