اینترنتاتون هندلیه؟؟؟؟این چه مدلشه دیگه؟؟؟
چرا اینترنت خوب نمیدن به ملت. یه روز به آدم حال میدن.یه روز میزنن توو برجک آدم
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
اینترنتاتون هندلیه؟؟؟؟این چه مدلشه دیگه؟؟؟
چرا اینترنت خوب نمیدن به ملت. یه روز به آدم حال میدن.یه روز میزنن توو برجک آدم
سلام دوستان
اگه بخوام سرعت سرويسمو ارتقاء بدم ميشه از تو سايت هم اينكارو كرد يا بايد بريم شركت؟
درضمن سرعت تا ساعت 7 رو 12 تا 19 ميچرخيد ساعت 7:5 خوب شد
![]()
از طریق سایت هر سرعتی که بخواین میتونید شارژ کنید و ارتقا بدید
اره میشه. منم خودم از یک مگ به همین طریق ارتقا دادم به دو مگ
توی سایت درپیتشون همون جای ثبت نام انلاین و اینا یه جا داره ارتقای سرویس. ما به تفاوت رو حساب می کنه بعد همون لحظه انلاین پرداخت می کنی. مودم رو خاموش روشن می کنی، واسه اطمینانم یه زنگ به بخش فروش صاب مردشون میزنی مثـــــــلا سرویست ارتقا پیدا می کنه.
سرعت کمتر میشه ولی بیشتر نمیشه![]()
شما از چه ادرسي سرويسو ارتقا ميديد؟
یوزر و پسورد رو که موقع ثبت نام بهتون دادن رو وارد کنین (اگه ندارین زنگ بزنین شرکت) و وارد پرتال بشینکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام خدمت برو بچ گل
اقا ما 1 ماهی میشه امودیم از اسیا تک اشتراک گرفتیم
خداییش سرعتش به صدتا پارس افلاین و شاتل و ..... میارزه
فقط من یه مشکلی دارم.الان من 128 3 ماهه 2 گیگ دانلود گرفتم واسه شروع گرفتم که تا چند روز دیگه ارتقا میدم.ول مشکل اینجاست که مثل برق و باد حجمم کم میشه.فقط گاهی اهنگ دانلود میکردم که دیگه اونم جرات نمیکنم دانلود کنم
الان 1 مه گذشته کل 6 گیگ تموم شده+ 2 گیگ دیگه رفتم حریدم+ دوباره 1 گیگ دیگه خریدم که الان از اون 1 گیگ هم 100MB مونده.اعصابمو به کل مختل کرده
هر چی برنامه بود که نیاز به اپدیت داشت هم اپدیتشو Off کردم.
البته بازی انلاین هم گاهی میکردم با بچه های تیونینگ تالک.LFS بازی میکردیم
به نظرتون چیکار کنم؟ علتش این نیست که شبانه رایگان نیست؟(شبانه نیم بهاست)
البته خوب حتمآ مصرفتون بالاس ولی آسیاتک کلآ کارنامه درخشانی در محسابه ی حجم نداره و این مورد حداقل وسه من ثابت شدس که کم دزدی نمیکنن
سعنی دزدی هم میکنن؟ مصرف دزدیشون چطوره؟![]()
به خاطرذ همون ماه های اولت هست که دارن به شما حال می دن یکدفعه یک حالی ازت بگیرن منم اون اولاش فوق العاده بود اما الان با 2 مگ به زور به 120 برسه اونم روز البته همه ی شرکت ها همین طوری هستند فقط شنیدم وایرلس مبین نت سرعتش خیلی خوب هست
در مورد حجم از خیلی ها شنیدم که آسیاتک درست حساب نمی کنه مال من هم همین طوری هست به نظرم خیلی زیاد تر از حد معمول کم می کنه
بعضی اوقات فقط به چند تا سایت سر می زنم بدون هیچ دانلودی اون هم بیشتر خبری و علمی اند یک دفعه می بینی 30 تا 40 مگ ازت کم کرد![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)