تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 457 از 521 اولاول ... 357407447453454455456457458459460461467507 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,561 به 4,570 از 5208

نام تاپيک: کلوپ ا N82 ا

آخر فروم باز DariushGreat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    همین حوالی...

1

سلام
    آقا امروز زنگ زدم به نوکیا و تمامی مشکلات نگارش 31.0.016 رو گفتم بهشون. طرف کف کرد! گفت که نوکیا با وجود مشتریان دقیقی مث شما همیشه توانمند خواهد بود...

یه خبر خوش هم دارم. انشالله از هفته بعد نقشه تهران که برای برنامه نوکیا مپ هست روی سایتش قرار می گیره! اینو اون آقاهه بهم گفت

2. 2 کاربر از DariushGreat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mahdi1360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مرند

پيش فرض

بهترین کار همین مستر ریسته

شما باید برای تو فولدر پرایوت(در صورت هک بودن گوشیت)
    و از اونجا فایل های مربوط به برنامه رو پاک کنی

حالا چه برنامه ایی هستش ؟ جاواست یا سیمبین ؟ نکنه تمه ؟
    گوشیم هک هستش و اون برنامه هم بازی سیمبین هست تو فلدر پروات هم هرچی گشتم نتونستم اسمشو پیدا کنم
    حالا باید چی کار کنم؟؟؟؟؟

حـــــرفـه ای Hadi King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

گوشیم هک هستش و اون برنامه هم بازی سیمبین هست تو فلدر پروات هم هرچی گشتم نتونستم اسمشو پیدا کنم
    حالا باید چی کار کنم؟؟؟؟؟
    پاک بشو نیست من همه کار کردم یکی جاوا هستش یکی هم سیمبین (برا گوشی داداشـــم)
    اگه راهی پیدا کردی منو بی خبر نذار
    موفق باشید!

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مرند

پيش فرض

پاک بشو نیست من همه کار کردم یکی جاوا هستش یکی هم سیمبین (برا گوشی داداشـــم)
    اگه راهی پیدا کردی منو بی خبر نذار
    موفق باشید!
    نه آقا پاک بشو نیست که نیست با هر برنامه ای که دلت بخاد امتحان کردم اما پاک نشد که نشد
    آخر سر از انجایی که رو مموری نصب کرده بودم مموری رو فورمت کردم
    آخخخخخخخخخخخخخه راحت شدم

آخر فروم باز mamo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

از قسمت private و sys باید فایل های مربوطه رو پیدا کنی پاک کنی
    می تونی private - system - resoures - sys رو از مموری پاک کنی .

آخر فروم باز asklt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    لارستان

پيش فرض

سلام
    آقا امروز زنگ زدم به نوکیا و تمامی مشکلات نگارش 31.0.016 رو گفتم بهشون. طرف کف کرد! گفت که نوکیا با وجود مشتریان دقیقی مث شما همیشه توانمند خواهد بود...

یه خبر خوش هم دارم. انشالله از هفته بعد نقشه تهران که برای برنامه نوکیا مپ هست روی سایتش قرار می گیره! اینو اون آقاهه بهم گفت
    ایول بابا دمت گرم
    میشه بگی چه مشکلاتی رو گفتی؟؟؟؟؟؟؟

8. این کاربر از asklt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مرند

پيش فرض

از قسمت private و sys باید فایل های مربوطه رو پیدا کنی پاک کنی
    می تونی private - system - resoures - sys رو از مموری پاک کنی .
    مشکل اینجا بود که فایلهای اون بازی در قسمت private - system - resoures - sys نبود

10. این کاربر از mahdi1360 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز DariushGreat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    همین حوالی...

1

ایول بابا دمت گرم
    میشه بگی چه مشکلاتی رو گفتی؟؟؟؟؟؟؟
    سلام
    خواهش می شه... :43:

مشکلاتی که گفتم:
    1. شتابسنج: الف) پس از این که یه بار گوشی رو افقی می کنیم و سپس به عمودی بر می گردونیم، هنگام به کارگیری دگمه ها در فهرست ( دگمه های شماره گیر نقش میانبر رو دارن؛ برای نمونه دگمه 5 میانبر گالری است. البته به چیدمان اجزای فهرست هم بستگی داره ) به جای اجرای اون بخش، بخش طرف مقابل ( یا قرینه اش ) رو اجرا می کنه. برای نمونه دگمه # میانبر پوشه "ابزار ها" است که با این وضعیت به جای رفتن به اونجا، برنامه "بارگیری ها" رو اجرا می کنه! ب) در هنگام پخش ویدئو با چرخاندن گوشی و تمام صفحه شدن ویدئو، در میان پخش صدا و تصویر وقفه ای نافرم به وجود میاد.

2. هنگ های پیاپی و زیاد ( به ویژه در هنگام پخش آهنگ ): این یکی دیگه نیازی به تعریف نداره!

3. خرخر کردن بلندگوها و هندزفری ( به ویژه هندزفری ): مشکل 100% نرم افزاری است. چون من با هر هندزفری و هدفونی که امتحان کردم این مشکل وجود داشت. البته این مشکل پس از خروج از محافظ صفحه نمایش یا همون اسکرین سیور هم پدیدار می شه.

4. کم شدن صدای بلندگو ها و هندزفری نسبت به نگارش های پیشین از جمله 30.0.016

5. نبود تم افکت: این مورد همه رو کلافه کرده! به طرف گفتم که نوکیا به هر ترتیبی که هست باس توی نگارش تازه این ویژگی رو دوباره بگذاره...!

6. پشتیبانی نکردن از بیشتر رم ها: حتی با رم فابریک خودش هم مشکل داره! فقط رم های کلاس 6 که گرون ترین رم های جهان هستن رو آدم حساب می کنه!!!

7. عدم سازگاری با بیشتر تم ها: این مورد بیشتر وقتی نمایان می شه که بخواین از دگمه چندرسانه ای یا مدیر وظیفه ( تسک منیجر ) گوشی استفاده کنین

8. کش دار بودن گوشه های عکس در هنگام عکس برداری

9. کند نگاری پیام ها به ویژه در زبان پارسی: این هم نیازی به گفتن نداره

10. نبود متن پیشگو برای زبان پارسی:

11. اشکال در ساختار زبانی گوشی: این مشکل شامل تمامی گوشی های دارای زبان پارسی نوکیا می شه. در حالی که نوکیا می تونسته از بهترین واژگان پارسی بهره ببره، از واژگان تازی ( عربی ) یا انگلیسی فارسی-نوشت بهره جسته!

12. نبود امکانات برای دوربین: امکانات دوربین این گوشی در قیاس با گوشی های نو نوار امروزی خیلی کم هست. پیشنهاد دادم حداقل یه تشخیص چشمک و تشخیص چهره ای به این گوشی اضافه بشه...

13. تیز شدن صدا پس از گذشت مدتی: اگه پخش موسیقی برای مدت طولانی ای باز باشه یا غیر فعال بمونه، هنگام به کارگیری صدا رو بسیار تیز پخش می کنه و عملا تن باسی در کار نیست! برای این کار باس اون رو بست و دوباره باز کرد.

این ها همه مشکل آخرین نگارش فعلی یعنی 31.0.016 که ریلیز سال 2008 هست، هست!

شاد و پیروز باشین
    Last edited by DariushGreat; 08-11-2009 at 15:58.

12. 2 کاربر از DariushGreat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Legend's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Endadah

پيش فرض

منظورش 30.0.019 هست...

شاد باشید

آخر فروم باز asklt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    لارستان

پيش فرض

منظورش 30.0.019 هست...

شاد باشید
    ببخشید عزیز جون ولی آخرین ورزن 31 هست شما گوشیتون را آپدیت نکردید

مشکلاتی که گفتم:
    1. شتابسنج: الف) پس از این که یه بار گوشی رو افقی می کنیم و سپس به عمودی بر می گردونیم، هنگام به کارگیری دگمه ها در فهرست ( دگمه های شماره گیر نقش میانبر رو دارن؛ برای نمونه دگمه 5 میانبر گالری است. البته به چیدمان اجزای فهرست هم بستگی داره ) به جای اجرای اون بخش، بخش طرف مقابل ( یا قرینه اش ) رو اجرا می کنه. برای نمونه دگمه # میانبر پوشه "ابزار ها" است که با این وضعیت به جای رفتن به اونجا، برنامه "بارگیری ها" رو اجرا می کنه! ب) در هنگام پخش ویدئو با چرخاندن گوشی و تمام صفحه شدن ویدئو، در میان پخش صدا و تصویر وقفه ای نافرم به وجود میاد.

2. هنگ های پیاپی و زیاد ( به ویژه در هنگام پخش آهنگ ): این یکی دیگه نیازی به تعریف نداره!

3. خرخر کردن بلندگوها و هندزفری ( به ویژه هندزفری ): مشکل 100% نرم افزاری است. چون من با هر هندزفری و هدفونی که امتحان کردم این مشکل وجود داشت. البته این مشکل پس از خروج از محافظ صفحه نمایش یا همون اسکرین سیور هم پدیدار می شه.

5. نبود تم افکت: این مورد همه رو کلافه کرده! به طرف گفتم که نوکیا به هر ترتیبی که هست باس توی نگارش تازه این ویژگی رو دوباره بگذاره...!

6. پشتیبانی نکردن از بیشتر رم ها: حتی با رم فابریک خودش هم مشکل داره! فقط رم های کلاس 6 که گرون ترین رم های جهان هستن رو آدم حساب می کنه!!!

7. عدم سازگاری با بیشتر تم ها: این مورد بیشتر وقتی نمایان می شه که بخواین از دگمه چندرسانه ای یا مدیر وظیفه ( تسک منیجر ) گوشی استفاده کنین

8. کش دار بودن گوشه های عکس در هنگام عکس برداری

9. کند نگاری پیام ها به ویژه در زبان پارسی: این هم نیازی به گفتن نداره

10. نبود متن پیشگو برای زبان پارسی:

11. اشکال در ساختار زبانی گوشی: این مشکل شامل تمامی گوشی های دارای زبان پارسی نوکیا می شه. در حالی که نوکیا می تونسته از بهترین واژگان پارسی بهره ببره، از واژگان تازی ( عربی ) یا انگلیسی فارسی-نوشت بهره جسته!

12. نبود امکانات برای دوربین: امکانات دوربین این گوشی در قیاس با گوشی های نو نوار امروزی خیلی کم هست. پیشنهاد دادم حداقل یه تشخیص چشمک و تشخیص چهره ای به این گوشی اضافه بشه...

13. تیز شدن صدا پس از گذشت مدتی: اگه پخش موسیقی برای مدت طولانی ای باز باشه یا غیر فعال بمونه، هنگام به کارگیری صدا رو بسیار تیز پخش می کنه و عملا تن باسی در کار نیست! برای این کار باس اون رو بست و دوباره باز کرد.

این ها همه مشکل آخرین نگارش فعلی یعنی 31.0.016 که ریلیز سال 2008 هست، هست!

شاد و پیروز باشین
    ایول بابا دمت گرم حالا اینا رو به انگلیسی گفتی یا زبان شیرین فارسی
    Last edited by asklt; 08-11-2009 at 18:38.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •