پس این فرمون چرا سفته،بعد هواگیری پمپ هیدرولیک بهتر شده ولی بازم اونقدری نیست،قبلا مدل89 اس دی داشتم از این نرمتر بودش
دقیقا میشه بگین چجوری مقدار روغن رو اندازه بگیرم هیدرولیک رو؟
پس این فرمون چرا سفته،بعد هواگیری پمپ هیدرولیک بهتر شده ولی بازم اونقدری نیست،قبلا مدل89 اس دی داشتم از این نرمتر بودش
دقیقا میشه بگین چجوری مقدار روغن رو اندازه بگیرم هیدرولیک رو؟
اطراف در مخزن روغن پمپ هیدرولیک رو از لحاظ نشتی روغن بررسی کنید. در مخزن روغن پمپ هیدرولیک رو باز کنید. زیر در مخزن روغن پمپ هیدرولیک یه شاخص هست که می تونید از طریق اون میزان روغن رو بررسی کنید. ضمنا تو برخیاز محصولات کارکرد فرمان کمی سفت تر است.
Sent from my SGP321 using Tapatalk
اقا من قبلا هاچ بک 82 داشتم نرم نرم الان اس دی وی 8 88 دارم چرا فرمونم سفتههههه؟؟؟؟ واقعا چه فلسفه ای داره؟؟ از هر کی پرسیدم همینطور بوده انگار اپیدمیه تو ماشینای این مدل؟ مثلا پارس 89 چند تا نشستم همینجوری سفت بود ولی پارس صفر پدر خیلی خیلی در جا نرم میچرخه!
Sent from my Xperia Z1 - THE BEST OF SONY
Last edited by ArashMiniStar; 26-02-2015 at 17:20.
سایز لاستیکتون چنده؟
Sent from my SGP321 using Tapatalk
سایز فابریکی ماشین همون 185 اینا
وضعيت روغن ريزي از در مخزن هيدروليك رو بررسي كنيد. اگر روغن كم داره اضافه كنيد. كلا محصولات ٨٨ تا ٩٠ يه مقدار فرمون سفت تري دارند. مخصوصا اگه لاستيك رو ٢٠٥ كرده باشين.
Sent from my iPhone using Tapatalk
ممنون شما نمیدونین چیشون فرق داره که سفت کرده؟
بله. می دونم چیشون فرق کرده
sent from my Sony Xperia Z tablet
خوب ممنون میشم یکمی بیشتر توضیح بدین
الان برا من وقتی درجا میچرخونم صدای فیششش از پمپ میاد،شما گفتی عادی،ولی مال همسایه و چک کردم صدایی نداشت،یکی تو فروم دیگه گفت سوپاپ هیدرولیکت خراب شده
ایا این سوپاپ تعمیرش هزینه بره؟چجوریه؟
از یکی دیگم پرسیدم گفتن سفتی فرمون مدلهای قبلی از جعبه فرمون هستش؟چی جعبه فرمون
ممنون میشم راهنمایی کاملتر بکنین
این مدل پمپ هیدرولیک ایرانی روش هست. مشکلی نداره. اما سفت تره. در عوض هندلینگ ماشین تو سرعت بالا بهتره. کلا تعمیر پمپ هیدرولیک. رو توصیه نمی کنم. اگر در این حد حساسیت داری پیشنهاد میکنم که با یک پمپ اصل فرانسه عوض کنی. البته شدیدا تاکید می کنم ارزش نداره.
sent from my Sony Xperia Z tablet
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)