دیشب بعد از مدت ها چند تا فایل گزاشتم برای دانلود
200 مگ بیشتر دانلود نشد
شما ها تا ساعت 6 دانلود کردین ؟؟؟
با احترام
تیم مدیریت انجمن
دیشب بعد از مدت ها چند تا فایل گزاشتم برای دانلود
200 مگ بیشتر دانلود نشد
شما ها تا ساعت 6 دانلود کردین ؟؟؟
آره.دیشب افتضاح بود.منم حدود 300 mb دانلود کردم.
دیشب 2100 دان کردم...بله..تا سر ساعت 6...البته من همیشه میزارم 6:01 دقیقه پی سی خاموش بشه..![]()
در حالی که شبا سرعت دانلود بین 20 تا 40 هست ، سرعت بعضی از سایتها مثل پی 30 دانلود بالای 100!!!
مثلا همین دیشب ساعت 2 سرعت دانلود از همه سایتها و تورنت از 40 بالاتر نمیرفت، اما سرعت پی 30 دانلود روی 150 بود!!
از دوستان خواهش میکنم اگه سرور دیگه ای رو میشناسن که مثل این سایت شبا سرعتش توپه معرفی کنن، آخه این سایت زیاد چیزای باحالی نداره واسه دانلود!
غیر از p30download، سایت ir-tci هم همینطوره!
Last edited by majidpromix; 03-06-2010 at 15:13.
دوست عزیز
من حدث میزنم منظورتون از وایرلس usb همون آداپتور بیسیم usb هست که شبیه فلش مموری هست و به پورت کامپیوترهاتون وصل میکنین تا چند تا کامپیوتر رو به صورت بیسیم شبکه کنین و در این حالت کامپیوتر سرور از طریق دابل آپ یا adsl به اینترنت وصل هست و اینترنت بین اون چند تا کامپیوتر بصورت وایرلس شر شده . تو این حالت کامپیوتر سرور باید همیشه روشن باشه تا بقیه کامپوترها بتونن از اینترنت استفاده کنن ...
چون میفرمایید تازه adsl گرفتین پس میشه نتیجه گرفت قبلا دابل آپ داشتین و منظورتون از وایرلس usb همون آداپتور وایرلس بوده .
حالا که adsl دارین میتونین 2 تا کار انجام بدین :
1) همین مودم tplink8811 که بهتون دادن رو با کابل lan به کامپیوتر اصلی ( سرور ) وصل کنین و مثل سابق اینترنت رو با همون آداپتورهای بیسیم usb بین بقیه کامپیوترها یا لپ تاپ ها شر کنین . این کار کمترین هزینه رو براتون داره چون از قبل آداپتور بیسیم داشتین و مودم adsl معمولی هم که بهتون دادن !! تنها مشکل بزرگ اینه که کامپیوتر سرور همیشه باید روشن بمونه تا بقیه سیستم ها اینترنت داشته باشن .
2) اما اگه جعبه مودم رو باز نکردین و هنوز آکبنده احتمال داره ازتون پس بگیرن یا براتون با یه مدل وایرلس عوض کنن . چون شما از قبل آداپتور های وایرلس داشتین پس نباید این مودم رو اصلا میگرفتین ! اما حالا کاریه که شده ! وقتی مودم-روتر وایرلس بگیرین تنها تفاوتش اینه که خودش چون روتر هست و میتونه اینترنت رو بین کامپیوترهای مختلف شر کنه دیگه نیازی نیست کامپوتر سرور دائم روشن بمونه یا حتی نیاز نیست اون کامپیوتر اصلی با کابل لن بهش وصل بشه ... همه کامپوترهایی که از قبل آداپتور بیسیم usb داشتن مستقیم و بیسیم با مودم ارتباط برقرار میکنن و هر کدوم مستقل از دیگری هستند . می تونن همه سیستمها خاموش یا روشن باشن چون خود مودم شر کردن ارتباطات رو بر عهده میگیره بدن نیاز به روشن بودن کامپیوتر سرور .
حالا تصمیم با شماست ... اگه با روشن موندن کامپیوتر اصلی مشکلی ندارین میتونین از روش 1 استفاده کنین و همه چیز مثل سابق هست ! فقط به جای دایل آپ الان adsl شر میشه یا روش 2 که هزینه بیشتری براتون داره اما منطقی تره .
نه ... اون موردی که شما میفرمایید یه سیستم نسبتا جدیده که با استفاده از سخت افزار خاص میشه مثلا تو یه ساختمون بدون نیاز به کشیدن کابل lan با همون سیم کشی برق اینترنت سرعت بالا ( تا 200 مگابیت ) رو شر کرد یا همه کامپیوترهای یه اداره رو شبکه کرد ... یعنی دیگه کابل شبکه نیاز نیست و اطلاعات از همون سیمهای برق منتقل میشن . یه آداپتوری هم داره که به پریز برق وصل میشه و به این تکنولوژی "پاورلاین" گفته میشه . البته برای انتقال اینترنت از خطوط برق بین شهری و داخل شهری هم میشه استفاده کرد اما هنوز گرونه و جا نیوفتاده . اینجا رو بخونین :
این هم عکس آداپتور :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اما وقتی بخوایم برا کامپیوتر های رومیزی شبکه وایرلس درست کنیم یا اینترنت رو بصورت وایرلس شر کنیم خلاصه باید یه وسیله سخت افزاری تو کامپیوتر باشه که بتونه امواج بیسیم رو بگیره و بفرسته . تو لپ تاپ ها و بعضی موبایل ها ی دارای wi-fi این سخت افزار بصورت داخلی کار گذاشته میشه و حتی بعضی مدلای مادربورد (مثلا سری asus deluxe wi-fi ) این سخت افزار رو آنبورد گذاشتن و تو جعبه مادر بورد آنتن بیسیم هم هست که به پشت کیس وصل میشه ... مثل این مدل که کارت شبکه بیسیم از نوع آنبورد داره + 2 تا آنتن خارجی :
اما اکثر مادربوردهای معمولی فقط کارت شبکه استاندارد دارند که با همون کابل lan یا کابل usb کار میکنه . در نتیجه هر زمان کسی بخواد مودم وایرلس بخره یا در هر صورت کامپیوترها رو بصورت بیسیم شبکه کنه نیاز داره برا تک تک کامپیوترها آداپتور بیسیم یا همون کارت شبکه بیسیم بخره که چند نوع داره :
1) بصورت pci یا pci express که داخل کیس نصب میشه و از پشت کیس یکی یا چند تا آنتن بیسیم داره :
2) نوع usb که شبیه فلش مموری هست : ( فکر میکنم منظور دوستمون از وایرلس usb همین بوده )
3) مدل pcmcia برا لپ تاپ ها که داخل اسلات pcmcia لپ تاپ نصب میشه :
پس هر وقت اینجا صحبت آداپتور بیسیم یا کارت شبکه بیسیم میکنیم بیشتر منظور همین مورد 1 و 2 هست .
Last edited by birak; 03-06-2010 at 16:04.
درود.
آقا این مودم رو کجا میشه تهیه کرد؟
مطمئنین قیمتش 75 تومنه؟
آخه تو دانشگاه ها هست.فکر میکردم گرونتره
با تشکر از دوستان مخصوصا از birak که جواب کامل دادن
امروز خطم اکتیو شد و با pppoe و bridge امتحان کردم از نظر سرعت فرقی نداشتن!!!واسه شر کردن با همون اداپتوری که گفتین هم از هر دو روش کار داد!
حالا فعلا با pppoe دارم کار میکنم که نیاز به کانکشن نداره اگه اون یکی بهتره بگید عوض کنم!
سرعت هم با idm زده 120-150 ولی دانلودر اوپرا میزنه 25!!البته معلومه بروزرها دانلودشون قوی نیست ولی می خوام بدونم ماله شما همه همینحوریه؟
راستی این تورنت چیه ؟؟اگه اموزشی داره بگید تا 3ساعت معطل یاد گرفتنش نشم!!!؟
کسی نبود جواب ما رو بده؟ کسی سایت دیگه ای نمیشناسه ؟
یکشنبه شرکت نگاه میکنم ببینم موجودی دارم یا نه .
تو لاکانی دارن.
بله دوست عزیز بستگی به مکانی داره که دارید میخرید مراقب باشید که گران ندن.
Last edited by jabarsink2000; 04-06-2010 at 08:16.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)