تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 457 از 800 اولاول ... 357407447453454455456457458459460461467507557 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,561 به 4,570 از 7992

نام تاپيک: بررسی سوالات و رفع مشکلات و نکات سیستم عامل ویندوز

اگه نباشه جاش خالی می مونه armia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت
    تهران / كرج

پيش فرض

خسته نباشید
    امروز ویندوز رو عوض کردم ولی ویندوز قبلیه اسمش اول بالا اومدن سیستم هست میخوام اگه بشه قسمت انتخاب سیستم عامل دیگه رویت نشه
    Last edited by armia; 28-01-2010 at 19:47.

آخر فروم باز mska's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    يزد>کرج<>تهران

پيش فرض

با اجازه ی اساتید
    اگه میتونید از سیستم ری استورتون استفاده کنید،اینکار رو بکنید،چون احتمالا به خاطر یکی از آخرین نرم افزارهایی که نصب کردید اینطوری شده
    اگه سیستم ری استورتون غیر فعاله و شما خودتون اینکار رو نکردید،کار ویروسی هست که با شروع ویندوز اجرا میشه و باید با یه آنتی ویروسی سعی کنید پدرش در بیارید اگه بشه
    مرسی با سیستم ری استور کاری نتونستم انجام بدم
    الان با NOD32 به روز شده گذاشتم کل سیستم اسکن بشه
    امیدوارم مشکل حل بشه

آخر فروم باز Diego's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    In her arms

پيش فرض

خسته نباشید
    امروز ویندوز رو عوض کردم ولی ویندوز قبلیه اسمش اول بالا اومدن سیستم هست میخوام اگه بشه قسمت انتخاب سیستم عامل دیگه رویت نشه
    از درایو C فایل boot.ini رو که مخفی و جزء فایلهای سیستمی هست،یه بک آپ بگیر،بعد با notepad بازش کن و اون خطی که مربوط به ویندوز قدیمیت میشه رو دیلیت کن.

4. این کاربر از Diego بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال new explorer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    in my computer

پيش فرض

خسته نباشید
    میتونید این مسیر رو دنبال کنید :
    RUN/msconfig/boot.ini
    و بعد دکمه ی check all boot paths رو بزنید و اوکی کنید و ریستارت

پیروز باشید

6. این کاربر از new explorer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال farshad.88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    رفسنجان

پيش فرض

سلام بر اساتید بزرگ
    یک مشکل برام پیش اومده که امیدوارم با کمک دوستان حل بشه
    من ویندوز عوض کردم همه پارتیشن ها رو هم حذف کردمو برای درایو ویندوز یعنی C حدود 8 گیگا بایت فضا اختصاص دادم. اما یادم رفت بقیه فضای هارد رو پارتیشن بندی کنم. و الان که ویندوز نصب شده. فقط همون درایو C شامل 8 گیگ فضا هست. و یک درایو دیگر هم داره به حجم صفر گیگ !! که کاملا خالیه . میخواستم بدونم چجوری میتونم بقیه فضا رو که پارتیشن بندی نکردم بیاورم ؟ آیا راهی جز نصب دوباره ویندوز هست ؟ کل هارد 20 گیگا بایت است ( سیستم مال 9 سال قبله. اون موقع واسه خودش غولی بود ). یعنی راه دیگری به جز نصب دوباره ویندوز هست که من بتونم این 12 گیگ باقیمانده رو برگردونم ؟
    یه چیز دیگه. محتویات هارد بعد از حذف پارتیشن. دیگه نمیشه ریکاوری کرد ؟ یعنی فایل های گوناگونم ( موسیقی و غیره ) رو که توی بقیه درایو ها بودند و بعد از حذف پارتیشن به ملکوت اعلا پیوسته اند رو نمیشه دوباره داشته باشم ؟ یه چیزی شبیه برنامه های ریکاوری ویندوز ( get data back و recovery my file و ... )
    ببخشید واسه دو تا سوال قصه کرد شبستری تعریف کردم.
    Last edited by farshad.88; 28-01-2010 at 22:27. دليل: قسمت دوم کرد شبستری D:

آخر فروم باز mska's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    يزد>کرج<>تهران

پيش فرض

سلام

ویندوز من خودبه خود دچار مشکل شده
    هنگامی که سیستم را روشن می کنم در مرحله ای که ویندوز داره لود میشه و بالا میاد restrat میشه
    در حالت safe mode بالا میاد

چجوری این مشکل را حل کنم؟
    با اجازه ی اساتید
    اگه میتونید از سیستم ری استورتون استفاده کنید،اینکار رو بکنید،چون احتمالا به خاطر یکی از آخرین نرم افزارهایی که نصب کردید اینطوری شده
    اگه سیستم ری استورتون غیر فعاله و شما خودتون اینکار رو نکردید،کار ویروسی هست که با شروع ویندوز اجرا میشه و باید با یه آنتی ویروسی سعی کنید پدرش در بیارید اگه بشه
    مرسی با سیستم ری استور کاری نتونستم انجام بدم
    الان با NOD32 به روز شده گذاشتم کل سیستم اسکن بشه
    امیدوارم مشکل حل بشه
    مشکل من حل نشد

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

سلام به مهندس عزيز
    وقتي يك هارد را از روي يك سيستم ميبريم روي يك سيستم ديگر بالا نمي آيد و علت آن عدم تطابق فايل hall است كه يك كليد مخفي وجود دارد هنگام نصب ويندوز كه مي آيد hall را آپديت ميكند و ميتوانيم هارد را روي دستگاه جديد بياوريم بالا . لطفا نحوه انجام كار و آن كليد مخفي را اعلام نمائيد باتشكر

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

سلام
    يك فايل فلش در اينترنت وجود دارد كه فرآيند بوت را بصورت فلش نمايش ميدهد اگر ان را پيدا كنيد و آدرس آن را بگذاريد ممنون ميشوم.باتشكر

Deutsch | Active member omid-p30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

دوستان چطور میشه اجازه نصب بازی یا به طور کل نصب برنامه روی سیستم رو نداد ؟

ممنون.

آخر فروم باز joe_satriani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    مشهــــد

پيش فرض

سلام بر اساتید بزرگ
    یک مشکل برام پیش اومده که امیدوارم با کمک دوستان حل بشه
    من ویندوز عوض کردم همه پارتیشن ها رو هم حذف کردمو برای درایو ویندوز یعنی C حدود 8 گیگا بایت فضا اختصاص دادم. اما یادم رفت بقیه فضای هارد رو پارتیشن بندی کنم. و الان که ویندوز نصب شده. فقط همون درایو C شامل 8 گیگ فضا هست. و یک درایو دیگر هم داره به حجم صفر گیگ !! که کاملا خالیه . میخواستم بدونم چجوری میتونم بقیه فضا رو که پارتیشن بندی نکردم بیاورم ؟ آیا راهی جز نصب دوباره ویندوز هست ؟ کل هارد 20 گیگا بایت است ( سیستم مال 9 سال قبله. اون موقع واسه خودش غولی بود ). یعنی راه دیگری به جز نصب دوباره ویندوز هست که من بتونم این 12 گیگ باقیمانده رو برگردونم ؟
    یه چیز دیگه. محتویات هارد بعد از حذف پارتیشن. دیگه نمیشه ریکاوری کرد ؟ یعنی فایل های گوناگونم ( موسیقی و غیره ) رو که توی بقیه درایو ها بودند و بعد از حذف پارتیشن به ملکوت اعلا پیوسته اند رو نمیشه دوباره داشته باشم ؟ یه چیزی شبیه برنامه های ریکاوری ویندوز ( get data back و recovery my file و ... )
    ببخشید واسه دو تا سوال قصه کرد شبستری تعریف کردم.
    سلام.خير حتما به نصب ويندوز منتهي نميشه. شما ميتوانيد برنامه ي partition magic رو روي سيستمتون نصب كنين و از اونجا روي پارتيشني كه ناشناخته و به اصطلاح Raw هست عملياتي چون فرمت اون رو انجام بدين و به حالت آماده ي كار در آوريد. اگر طرز كار با پارتشين مجيك رو بلد نيستيد بگين تا بگيم بهتون.

دوستان چطور میشه اجازه نصب بازی یا به طور کل نصب برنامه روی سیستم رو نداد ؟

ممنون.
    شما ميتوانيد يه يوزر از نوع limit بسازين، سپس در اين يوزر امكان اجراي فايلهاي نصبي نيست!

13. این کاربر از joe_satriani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •