ساپورت میکنم ولی به یک شرطعیبی نداره
ببین اگه حمله ای بهت نمی کنن یا نمیکنی
شهر من رو ساپورت کن
اینکه هر موقع نیرو هامو لازم داشتم برام پس بفرستی !!!!
قبوله !!!؟؟؟
ساپورت میکنم ولی به یک شرطعیبی نداره
ببین اگه حمله ای بهت نمی کنن یا نمیکنی
شهر من رو ساپورت کن
اینکه هر موقع نیرو هامو لازم داشتم برام پس بفرستی !!!!
قبوله !!!؟؟؟
امین جان ما احتیاجی نیست که خودمون و معرفی کنیم
تو این بازی میتونی عوض یک ترایپ یا گروه بشی ,اونوقت میتونی از اون طریق بقیه افراد و به راحتی پیدا کنی
ما خودمون یه ترایب داریم که همه افراد اینجا عضو اون هستن ,اگه دوست داشته باشی میتونی تو هم عضو بشی
یکی تو اسپید راند یه مختصات بده من حمله کنم.
حالم از اون راند به هم می خوره.هر 2 ساعت میرم میبینم یکی از دهام نیست.باز باید برم پسش بگیرم.باز بعدش برم یکجارو بگیرم بعد اون.حوصلم سر رفت.یکم ضعیف بودنم بد نیست![]()
خودم یه نفرو که همزمان از 6 تا روستاش بهم حمله کرده بود رو انتخاب کردم و به راحتی یکی از روستاهاش رو گرفتم.
10000 تا رفت رو امتیازم.
ریختم سر یک بد بختی 3 تا لشگرمو نابود کرد.الان احساس می کنم راحتترم چون دیگه سرباز ندارم وسوسه ام کنه حمله کنم.همون 80 هزارتا واسم کافیه.نفر 150 ام شدم.اون ترایبمم هم اول شد تو رنکینگ ولی منو بی ترایب گزاشت.بازم کسی جرات حمله به منو نداره![]()
اسمم واسه دهام کم اووردم.مشهد و ایرانو شهدای آستریکسم گزاشتم ولی دیگه مخم قد نمیده.![]()
اون نامردی که دیروز زد دهمو گرفتم الان بیچاره شده.کل دهاشو گرفتن ازش![]()
یکی دیگه ام عصری به من حمله کرده بود که سربازاش مرده بودن ملتم ریختن سرش دهاشو گرفتن.منم یکیشو گرفتم![]()
با اون دختره ---- فلانم رفیق شدم گفته کارم نداره.الان دیگه راحت میتونم رو 80 هزار امتیازم حساب کنم![]()
این راند ساعت 7:30 صبح به وقت ما تموم میشه.
احتمالا همون فردا راند جدید شروع میشه.
باید همزمان با هم بریم که نزدیک هم بیوفتیم.
به نظر من منطقه بازی رو عوض کنیم بهتره.مثلا بریم شمال .صفاش بیشتره !
دلیلش هم اینه که چند نفر از کسایی که خود من بهشون حمله کردم وعده دیدار رو راند بعدی گذاشتند. !
نه این که ازشون بترسم.ولی میگم جلو چششون نباشیم بهتره.
آره منم گزاشتم.مخصوصا با اون دختره.و اون الاقی که انداختم بیرون.اون بچه نامرده هم بهش میل زدم کلی مسخره اش کردم.طفلی خیلی ناراحت بودم.اصلا جوابمو نداد.ولی راند بعد دارم براش
.اگه اون نبود الان من 200 هزار امتیاز داشتم
![]()
پس کی بریزیم بچه ها؟فکر کنم جمعه شروع میشه![]()
صفا جان خودت می تونی برش گردونی !
Rally Point - Troops
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)