تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 457 از 545 اولاول ... 357407447453454455456457458459460461467507 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,561 به 4,570 از 5445

نام تاپيک: Resident Evil 5

حـــــرفـه ای sonixax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

باید دلو به هر راهی بزنه تا اعتبار رفته re رو برگردونه ولی تا زمانی به تاریکی رنگرده فایده نداره

اعتبار رفته ؟ اعتبارش که صد برابر شده برادر .

منی که از اولین شمارش بازی کردم هنوز هم دارم بازی میکنم هیچ کم و کسری توی شماره پنجش که ندیدم هیچ خیلی هم خوشم اومد .

این ایرانی بازی رو هم بزارید کنار ، سر XP هم همه اخ و تفش کردن ، بعدش شد ویستا ، حالا شده 7 .

همش چیز های جدید رو میگیم بده .

استوری برد شماره 5 به قدری زیبا نوشته شده که میشه از کنارش چند داستان دیگه استخراج کرد . تنها نقطه ضعف شماره 5 کمبود معما بود درست مثل شماره 4 که گویا توی این دو سه تا ریلیز جدید کلی هم معما اضافه شده .

2. 3 کاربر از sonixax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه ShadowHex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Argent Crusade

پيش فرض

اعتبار رفته ؟ اعتبارش که صد برابر شده برادر .

منی که از اولین شمارش بازی کردم هنوز هم دارم بازی میکنم هیچ کم و کسری توی شماره پنجش که ندیدم هیچ خیلی هم خوشم اومد .

این ایرانی بازی رو هم بزارید کنار ، سر XP هم همه اخ و تفش کردن ، بعدش شد ویستا ، حالا شده 7 .

همش چیز های جدید رو میگیم بده .

استوری برد شماره 5 به قدری زیبا نوشته شده که میشه از کنارش چند داستان دیگه استخراج کرد . تنها نقطه ضعف شماره 5 کمبود معما بود درست مثل شماره 4 که گویا توی این دو سه تا ریلیز جدید کلی هم معما اضافه شده .
    عجب ؟ صد برابر؟
    res از یه horror ترسناک فکری به یه اکشن عادی در روشنایی تبدیل شده
    من از شماره 1 بازی کردم و از شمایی که از 1 بازی کرده بعیده چنین نظری داشته باشید
    شما میدونید این بازی در لیست نا امید کننده ترین بازی های سال گذشته قرار گرفته؟

آخر فروم باز M A X I M U M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

نه دوست عزيز اصلا اينطور نيست
    ميانگين نرم اين بازي 8 بوده كه نمره خوبي به شمار مياد و اين نشون ميده بازيسازهاي اين بازي در كسب اعتماد و توجه طرفدارانشون موفق شدند RE5 واقعا بازي خوب و جالبي بود
    بهتره اينطور قبول كه سري رزيدنت اويل داره با توجه به گذشت زمان حالت پيشرفته و مدرنيزه به خودش مي گيره درست مانند سري COD كه از جنگ هاي جهاني قديمي شروع شد و رسيد به Modern Warfare

5. این کاربر از M A X I M U M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال MAHDIAGENT47's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

البته sonixax جان ترس رو فراموش كردند اضافه كنند ترس و معما يكم كمرنگ شده بود رو اكشن بيشتر كار شده بود كه به نظر من مناسب سري اويل نيست
    و در كل اويل 5 خيلي عالي بود ولي انتظارات گيمرها رو نتونست براورده كنه شايد چون با انتشار شماره 4 يكم انتظارات از بازي بيستر شد همين

7. 2 کاربر از MAHDIAGENT47 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز M A X I M U M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

مهدي جان
    MW2 بازي فوق العاده اي بود اما تونستي ازش سير بشي ؟
    يادمه جلوي در يكي از سايت بزرگ امار بازي ها نوشته بود : MW2 عاليست اما ناكافيست !

9. 2 کاربر از M A X I M U M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای sonixax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

عجب ؟ صد برابر؟
    res از یه horror ترسناک فکری به یه اکشن عادی در روشنایی تبدیل شده
    من از شماره 1 بازی کردم و از شمایی که از 1 بازی کرده بعیده چنین نظری داشته باشید
    شما میدونید این بازی در لیست نا امید کننده ترین بازی های سال گذشته قرار گرفته؟
    بابا همش چپتر 1 توی روشنایی هست ، باقیش همش توی تاریکیه .

شماره 4 هم چپتر یکش توی روشنایی بود ولی به خاطر ضعف کنسول نسل قدیم نمیشد نور خورشید رو اونقدر زیبا نشون داد .

در مورد رتبه بازی و لیست هم برترین منبع روی کره خاکی گیم اسپات هستش :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    امتیازی بازی شده 8.5 از 10 که امتیاز کمی نیست

همچنین امتیازی که کاربران دادند 8.8 هستش و این یعنی اینکه کاربر ها ازش راضی بودند .

همچنین این بازی رکور فروش رو در ماه مارچ در آمریکا شکونده :

کد:
    یه سرچ کوچولو به شما نشون میده که در زمان عرضه پرفروش ترین بازی در کشور های مختلف بوده و کماکان هم داره فروش میره .

اون مورد ترس هم که دوستمون گفتند از شماره 2 به بعد خبری ازش نبود و بازی های بعدی همگی قابل حدس زدن بودند که الان چی میشه . نسخه شاهکار این بازی هم به نظر من نسخه Codename Veronica هستش و افتضاح این سری هم دو شماره Outbreak هستش .

خوب منحرف نشیم ، در کل این بازی نه تنها ضعفی که بخواد به رده های پایین تری نسبت به شماره های قبلی بکشونتش نداره بلکه خیلی هم قوی تر شده . البته ای کاش که اینونتوری رو مثل همون 4 در میاوردند که خیلی خلاقانه بود که بیخیال شدند و مثل سری Outbeak در آوردند .

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Argent Crusade

پيش فرض

بابا همش چپتر 1 توی روشنایی هست ، باقیش همش توی تاریکیه .

شماره 4 هم چپتر یکش توی روشنایی بود ولی به خاطر ضعف کنسول نسل قدیم نمیشد نور خورشید رو اونقدر زیبا نشون داد .

در مورد رتبه بازی و لیست هم برترین منبع روی کره خاکی گیم اسپات هستش :

کد:
    امتیازی بازی شده 8.5 از 10 که امتیاز کمی نیست

همچنین امتیازی که کاربران دادند 8.8 هستش و این یعنی اینکه کاربر ها ازش راضی بودند .

همچنین این بازی رکور فروش رو در ماه مارچ در آمریکا شکونده :

کد:
    یه سرچ کوچولو به شما نشون میده که در زمان عرضه پرفروش ترین بازی در کشور های مختلف بوده و کماکان هم داره فروش میره .

اون مورد ترس هم که دوستمون گفتند از شماره 2 به بعد خبری ازش نبود و بازی های بعدی همگی قابل حدس زدن بودند که الان چی میشه . نسخه شاهکار این بازی هم به نظر من نسخه Codename Veronica هستش و افتضاح این سری هم دو شماره Outbreak هستش .

خوب منحرف نشیم ، در کل این بازی نه تنها ضعفی که بخواد به رده های پایین تری نسبت به شماره های قبلی بکشونتش نداره بلکه خیلی هم قوی تر شده . البته ای کاش که اینونتوری رو مثل همون 4 در میاوردند که خیلی خلاقانه بود که بیخیال شدند و مثل سری Outbeak در آوردند .
    نسبت به امتیازات قبلی که پایینه
    کد:
    این بازی رو در لیست نا امید کننده ترین بازی های قرار داده

و در اینجا ها هیچ امتیازی هم نیاورده
    کد:
    کد:
    کد:
    کد:
    re4 کلی امتیاز و چند جا برترین بازی سال شد ولی حالا چی؟ هی کارگردان عوض میکنن هی بیشتر گند میزنن شده مثل انتخاب سرمربی در تیم فوتبال ایران شده lol

آخر فروم باز Hunter lord's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    PS3 FAN BOYS HOOD

پيش فرض

شما از شمار 1 بازی کردین؟
    بله من حدود 7 نسخه از Resident evil رو بازی کردم که دو تاش فرعی بودند

در آغاز فعالیت The Silent 921's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

RE 5 واسه کهنه کارا ترسناک نیست.اما بعضی از دوستام که تازه بازی کردن بعضی جاهاش ترسیدن(مخصوصا اول بازی که گلوله زیادی نداری)
    در کل من خیلی ازش خوشم اومد.
    یک خاطره از RE 4:
    یکی از دوستام اومده بود خونه ،براش RE 4 رو از اول گذاشتم.همون جایی که کلی زامبی میریزن سر آدم،گلوله تموم کرد و از پای کامپیوتر بلند شد فرار کرد

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Argent Crusade

پيش فرض

RE 5 واسه کهنه کارا ترسناک نیست.اما بعضی از دوستام که تازه بازی کردن بعضی جاهاش ترسیدن(مخصوصا اول بازی که گلوله زیادی نداری)
    در کل من خیلی ازش خوشم اومد.
    یک خاطره از RE 4:
    یکی از دوستام اومده بود خونه ،براش RE 4 رو از اول گذاشتم.همون جایی که کلی زامبی میریزن سر آدم،گلوله تموم کرد و از پای کامپیوتر بلند شد فرار کرد
    حتما به دوستت بگو باید کنارت بشینه یه دست silenthell بازی کن یه بازی ps2 داشت با روح ها سروکار داشت ژاپنی بود یادم رفته اسمش اونو ببینه چیکار میکنه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •