تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي:

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • 0 0%
صفحه 457 از 1174 اولاول ... 357407447453454455456457458459460461467507557957 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,561 به 4,570 از 11737

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه رئال مادريد: Real Madrid C.F. News

پروفشنال shympw's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Santiago Bernabéu Stadium

پيش فرض روبينيو: گل زدن من ربطي به تمديد قرارداد ندارد

مهاجم برزيلي تيم فوتبال رئال مادريد گفت: متاسفانه مقامات رئال از سكوت و صبر من سوء استفاده مي كنند. به نقل از ماركا، روبينيو كه از باشگاه چلسي پيشنهاد رسمي 25 ميليون پوندي دريافت كرده است، براي تمديد قرارداد خود با رئال مادريد مبلغ 5 ميليون اضافي نسبت به قبل تقاضا كرده كه هنوز در اين مورد جوابي نگرفته است. وي گفت: برابر اينتراخت فرانكفورت گلزني كردم؛ اما گل زدن من ربطي به تمديد قرارداد ندارد و مشكل همچنان به قوت خود باقي است.

پروفشنال shympw's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت

پيش فرض درنت : می خواهم در المپیک بدرخشم

رویستن درنت ستاره جوان و هلندی رئال مادرید این روزها همراه با تیم المپیک کشورش در چین به سر می برد .

ایا فکر می کنید در این دوره قهرمان می شوید ؟
    البته . همه ما این را می خواهیم و می خواهم در المپیک بدرخشم تا بتوانم اغاز خوبی در رئال مادرید نیز داشته باشم و با این تیم در اروپا قهرمان شوم و نسبت به فصل جدید احساس خوبی دارم.

در چین چه چیزی بیشتر شما را تحت تاثیر قرار داد ؟
    گرما و البته ورزشگاههای بزرگ انجا . اهالی چین مردمی خوب و خونگرم هستند و امنیت عمومی نیز در سطح بالایی قرار دارد.

برگردیم به رئال مادرید نظرتان در مورد فان در فارت چیست ؟
    او واقعا خرید خوبی است رافائل بازیکن بزرگی به حساب می اید و و با توپ کارهای زیادی انجام می دهد بدون شک او برای رئال مادرید ساخته شده است . فان در فارت بازیکن مستعدی است و حتما موفق خواهد شد.

با این حساب شما هلندی ها رئال مادرید را به تسخیر خود در اورده اید ...
    رئال مادرید پنج بازیکن هلندی دارد و این فوق العاده است در تیم ما بازیکنان برزیلی - ارژانتینی و اسپانیایی هم کم نیستند در واقع ما تیمی چند ملیتی هستیم.

از بعد شخصی انتظار شما از فصل اینده چیست ؟
    به طور حتم من پیشرفت خواهم کرد می خواهم که بیشتر بازی کنم و بیشتر گل بزنم و به بازیکنی مهم در تیم تبدیل شوم و برای این منظور همیشه سخت تمرین می کنم تا به هواداران نشان دهم که چه بازیکن خوبی هستم.

وضعیت اشنایدر باعث تاسف است ...

وقتی که این خبر را به من رساندند در چین حضور داشتم و شب بود فردا صبح به او زنگ زدم و اشنایدر به من گفت که مصدومیتش ان طور که گفته اند زیاد وخیم نیست ویسلی یکی از بزرگترین بازیکنان دنیاست و فصل گذشته بسیار عالی بازی کرد.

اگه نباشه جاش خالی می مونه realmadrid-alireza's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    tehran&madrid

پيش فرض

دستت درد نکنه امین جان- بچه ها یه قرار میزارم تو گروه فردا ساعت 10 شب هر کی پایه بود بیاد فعلا بای

آخر فروم باز aRThaS_08's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

منو صدا کردی ؟؟؟
    فکر کنم با من بودن

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    سلام !

پيش فرض

تو زیادی فک نکن خسته می شه !!

داره خودمونی میشه * real *'s Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    spain_madrid

پيش فرض

سلام به فاندر عزیز!
    به جمع ما خوش اومدی...با یه نگاه کوتاه به همین چند صفحه قبلی و یه نگاه به آواتار بچه ها...می تونی اسم های مستعار ما رو هم ببینی...خوشحالم که رئالیه دیگه به رئالی هایی که میشناسم اضافه شد....
    فقط لطف کن و از این به بعد عکس ها رو یه کمی کوچیک تر کن...
    راستی...حالا چرا « فاندر »؟
    چاكر داش زيزو هم هستيم
    ما خيلي وقته(8-7 ماهي ميشه) كه تو اين لينك پرسه ميزنيم.البته تا يه هفته پيش به عنوان مهمان!
    بنابراين همه ي رئالي هاي گل از جمله اشنايدر عزيز (و...) رو ميشناسم.
    در مورد عكسا هم بالاخره اولين بارمون بود ديگه...شما ببخشيد.نمي دونستم اين شكلي از آب در مياداز اين به بعد اگه عكسي داشتم (ما كه مثل شما فعال نيستيم)سعي ميكنم بهتر عمل كنم
    فاندر، به به احترام فاندر فارت، عضو جديد(مثل خودمون) و بزرگ تيم.مگه عكسشو تو آواتارم نديدي!...

پروفشنال david23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    مادرید

پيش فرض

میگم داش فاندر شما منم میشناسی ؟؟؟- ولی یه سوال دارم ازت چرا 7-8 ماه به عنوان مهمان ؟ در کل اینجا تنها تایپیکی هست که با تازه واردا برخورد بسیار خوبی دارن مثل تایپیکای دیگه نیست چاکریم

پروفشنال david23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    مادرید

پيش فرض

گاگو خوبه
    گاگو که لقب چارلیزه الان خون به پا میشه

پروفشنال shympw's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت

پيش فرض

گاگو که لقب چارلیزه الان خون به پا میشه

دو روزه احمد نیست, تمام لقب ها قاطی شدن ! ببینم میتونین دوئل کنین !!!

پروفشنال shympw's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت

پيش فرض فان در فارت : برای قهرمانی در سوپرکاپ تیم باید بهتر شود

بعد از تساوی ناامید کننده رئال مادرید در برابر فرانکفورت رافائل فان در فارت در اظهار نظری اعلام کرد تیم باید قبل از بازی سوپرکاپ قویتر شود.
    تیم رئال مادرید شب گذشته علیرغم ارائه یک بازی سراسر هجومی ولی در امر گلزنی نتوانست خیلی موفق باشد و به تساوی 1 - 1 مقابل تیم فرانکفورت رضایت داد.
    این تیم یکشنبه اینده باید در چارچوب سوپرکاپ اسپانیا به مصاف والنسیا برود و در ورزشگاه مستایا باید بازی رفت این جام را انجام دهد این در حالیست که خرید تازه این تیم معتقد است برای قهرمان شدن در این جام مهم رئال مادرید باید قویتر شود.

این ستاره هلندی در مورد وضعیت تیمش گفت :
    ما تا قبل از بازی رفت سوپرکاپ 3 جلسه تمرین خواهیم داشت و باید روی نقاطی که در بازی برابر فرانکفورت از خود ضعف نشان دادیم بیشتر کار کرده و بهتر شویم.

تاکنون فان در فارت دو بار برای رئال مادرید به میدان رفته است که در هر دو بازی عملکرد مثبتی از خود به نمایش گذاشته است :
    از عملکردم در دو بازی اخیر بسیار راضی هستم و همه چیز همان طور که دوست دارم پیش می رود و احساس می کنم خیلی زود توانسته ام با سیستم رئال مادرید هماهنگ شوم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •