تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: رتبه اين فصل پرسپوليس

راي دهنده
475. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام

144 30.32%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر

50 10.53%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی

18 3.79%
  • قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی

13 2.74%
  • قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا

16 3.37%
  • قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر

30 6.32%
  • قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی

20 4.21%
  • نـاکـامـی در هر سـه جـــام

184 38.74%
صفحه 457 از 2014 اولاول ... 3574074474534544554564574584594604614675075579571457 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,561 به 4,570 از 20140

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه پرسپوليس: Persepolis F.C. News

آخر فروم باز Ice Star's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

محمد محمدی در گفتگو با ایسکانیوز:
    فصل آینده با پیراهن استقلال به میدان خواهم رفت

تهران- خبرگزاری ایسکانیوز: دروازه بان فصل گذشته تیم استیل آذین گفت: برای استقلالی شدن عجله ای ندارم و ترجیح می دهم با صبر و حوصله و بررسی تمام جوانب تیم فصل آینده ام را مشخص کنم.

محمد محمدی در گفتگو با خبرنگار ورزشی باشگاه خبرنگاران دانشجویی ایران"ایسکانیوز"، خاطر نشان ساخت: در حال بررسی تمام پیشنهادهای خود هستم . می خواهم بهترین گزینه را انتخاب کنم تا با بازگشت مجددم به لیگ برتر روزها ی اوج گذشته را تکرار کنم.
    وی افزود: روز سه شنبه با مسئولان تیم پیکان جلسه ای را برگزار کردیم که متاسفانه به توافق نهایی نرسیدیم . شرایط تیم پیکان به گونه ای بود که نخواستم فصل آینده را در این تیم باشم.
    دروازه بان سابق تیم پرسپولیس در خصوص احتمال حضورش در استقلال به ایسکانیوز گفت: توافقات اولیه را با سران باشگاه استقلال انجام داده ام و قرار است برای نهایی شدن مذاکرات به باشگاه استقلال بروم. شرایط خوب تیم استقلال به گونه ای است که تمایل زیادی دارم تا فصل آینده را با پیراهن آبی به میدان بروم و اگر مشکلی پیش نیاید طی روزهای آینده قراردادم را با این باشگاه به ثبت خواهم رساند.
    دروازه بان فصل گذشته ی تیم استیل آذین در خصوص صحبت های علی پروین مبنی بر عدم پرداخت مبالغ باقی مانده قراردادهای بازیکنان این تیم تصریح کرد: علی پروین عنوان کرده است که به جز سه بازیکن که در فصل گذشته برای این تیم با جان و دل بازی کرده اند مبالغ قرارداد سایر بازیکنان را به طور کامل پرداخت نخواهد کرد .باید بگویم،خوشبختانه من در میان آن سه نفر هستم و با صحبت هایی که با مسئولان تیم استیل آذین داشته ام قرار است که به زودی 40 درصد باقی مانده قراردادم را پرداخت کنند

آخر فروم باز MoJtaBa.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

ما به صورت كاملا دوره اي به بحث در مورد نظر سنجي مي پردازيم
    كسي مدير ارشد دم دستشه پيشنهاد بده در مورد update كردن نظرسنجي قههرماني پرسپوليس يه نظرسنجي بزاره!!!!

به آقا سينا گفتم ميگه كه به بابك بگين اگه ميخواين دوباره از صفر نظر سنجي بزاره

خوب راي هاي قبلي از بين ميره اگه دوست دارين

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

به آقا سينا گفتم ميگه كه به بابك بگين اگه ميخواين دوباره از صفر نظر سنجي بزاره

خوب راي هاي قبلي از بين ميره اگه دوست دارين
    خیلی رای ها خوب بوده که حالا بذار پاک بشه که بهتره

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

پس از لغو اردوي اسپانيا

پرسپوليس از فردا تمرينات خود را در آكادمي پيگيري مي‌كند

خبرگزاري فارس: پس از لغو اردوي قرمزپوشان در اسپانيا، بازيكنان پرسپوليس از فردا تمرينات خود را در آكادمي ملي المپيك پيگيري خواهند كرد.
    به گزارش خبرگزاري فارس، پس از لغو اردوي 15 روزه تيم فوتبال پرسپوليس در اسپانيا به دليل عدم صدور رواديد، در جلسه‌اي كه كادر فني با مسئولين برگزار كرد، مقرر شد تمرينات از فردا در آكادمي ملي المپيك پيگيري شود.
    آنها فردا ساعت 9:30 تمرينات خود را در آكادمي ملي المپيك آغاز خواهند كرد. سپس از ساعت 17 به ورزشگاه كارگران خواهند رفت.
    مسئولان باشگاه پرسپوليس و افشين پيرواني ديروز به مدت نيم ساعت در همين رابطه با افشين قطبي به گفت و گو پرداختند.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

با ارسال نامه به فدراسيون فوتبال

باشگاه پرسپوليس خواهان حضور تماشاگران مقابل سايپا شد

خبرگزاري فارس: باشگاه پرسپوليس با ارسال نامه‌اي به فدراسيون فوتبال، خواهان حضور هوادارانش در بازي مقابل سايپا شد.

به گزارش خبرگزاري فارس، مسئولان اين باشگاه تهراني پس از قرعه‌كشي ليگ برتر هشتم، با ارسال نامه‌اي مكتوب به فدراسيون، خواهان حضور تماشاگران در بازي مقابل سايپا شدند.
    تيم فوتبال پرسپوليس به دليل جنجال در بازي مقابل سپاهان، اولين بازي در ليگ برتر هشتم را بايد بدون تماشاگر برگزار كند.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

"خليلي" در تيم ملي مصدوم شده است
    فرخزادي در‌گفت‌وگو با ايسنا:
    پرسپوليس يك مهاجم ديگر جذب مي‌كند
    تركيه نشود، در كشور خودمان اردو مي زنيم

خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران

سخنگوي هيات مديره باشگاه پرسپوليس گفت: پرسپوليس به زودي يك مهاجم ديگر براي تكميل ليست نهايي خود جذب خواهد كرد.
    مجيد فرخزادي با بيان اين مطلب به خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، گفت: استراتژي ما براي جذب بازيكن در تيم فوتبال پرسپوليس، داشتن چندين بازيكن متخصص در هر پست يا به خدمت گرفتن بازيكنان توانا در پست‌هاي مختلف، بوده است. به همين منظور طبق برنامه، تمهيداتي انديشيده‌ايم و بايد مهاجم قدرتمند ديگري براي تكميل ليست نهايي تيم، جذب كنيم.
    وي افزود: از يك‌ماه پيش مذاكراتي را چندين مهاجم آغاز كرديم، كه پس از منتفي شدن حضور عمادرضا، با يك مهاجم ديگر به توافقات اوليه رسيده‌ايم كه احتمالا طي يكي ‌دو روز آينده، توافقات نهايي با اين بازيكن صورت خواهد گرفت.
    فرخزادي گفت: جذب اين بازيكن هيچ ربطي به مصدوميت خليلي ندارد، زيرا ما از قبل هم برنامه‌ريزي كرده بوديم به جهت حضور پرسپوليس در سه جام معتبر، اين تيم بايد مهاجمان بيشتري داشته باشد.
    وي همچنين درباره آخرين وضعيت محسن خليلي به ايسنا گفت: خليلي قرار است به زودي در كلينيك تخصصي باشگاه بايرن‌مونيخ آلمان معاينه و درمان شود؛ البته باشگاه پرسپوليس در صورت تعلل مسوولان تيم ملي در اين رابطه، نماينده‌اي را از طرف باشگاه براي پي گيري اين مساله مي‌فرستد.
    فرخزادي با تكذيب مصدوميت خليلي پيش از حضور در اردوي تيم ملي، خاطرنشان كرد: در اين‌باره تنها بايد توجه داشته باشيم كه اين اتفاق براي محسن خليلي در اردوي تيم ملي افتاده است؛ مصدوميت اين بازيكن به مرور صورت نگرفته، چرا كه زرينه (پزشك تيم فوتبال پرسپوليس) كارش را خوب بلد است و پيش از رفتن خليلي به اردوي تيم ملي، هيچ گزارشي از شدت اين مصدوميت به ما نداده است. همچنين باشگاه پرسپوليس پيش از شروع مسابقات ليگ، تست‌هاي پزشكي‌ دقيقي را از تمامي بازيكنان تيم به عمل خواهد آورد.
    سخنگوي هيات مديره پرسوليس همچنين در رابطه با لغو اردوي اين تيم در اسپانيا به دليل آماده‌ نشدن رواديد برخي از بازيكنان اين تيم، گفت: پس از تلاشي كه براي تهيه ويزاي اسپانيا براي تمامي بازيكنان بوديم اما تنها 13 ويزا، نهايي شد و بدين ترتيب برنامه اردوي تيم در اسپانيا لغو شد.
    وي افزود: در حال حاضر مشغول تدارك اردويي در كشور تركيه هستيم كه در صورت فراهم نشدن چنين امكاني، مجبور خواهيم شد در كشور خودمان اردويي داشته باشيم.
    فرخزادي همچنين درباره پيوستن افشين قطبي به جمع پرسپوليسي‌ها خاطرنشان كرد: با شرايط موجود، قطبي بايد در اولين فرصت به تيم ملحق شود تا تمرينات شكل كامل‌تري پيدا كرده و زمان بيش از اين از دست نرود

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

استیلی ،جوجه اردک زشتی که می تواند قو بشود!
    داستان جوجه اردکی که بیش از همه تلاش می کرد وکمتر از بقیه به نتیجه می رسید را که خاطرتان هست .او سرشار از محبت بود و برای پذیرفته شدن تلاش وافری می کرد.هافبکی که عرق می ریخت ومورد هجوم یاران حریف بود. چه تکل های خشنی که نخورد و چه صدمه ها که ندید.تا قهرمانی ملی پیش رفت و اوج هنرنمائی اش گلی بود که به آمریکا زد.جوجه اردک! نگران نباش.آنان تو را می پذیرند.کاش دیر نشود...

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

ساعت نيكبخت با ساعت قطبي كوك مي‌شود

ميان قطبي و نيكبخت شكري وجود نداشت كه با افزودن يكي، دو پيمانه آب(از مايه‌هاي نفاق‌انگيزي و دورويي) تبديل به شكراب شود. مهدي حاج‌باقر را مي‌شناسيد. عاقله مردي كه در واقع<عاقل مرد> است و امور افشين قطبي را مديريت مي‌كند و اجازه اشتباه كردن را نمي‌دهد. حاج باقر پرسپوليسي است و پرويني است و از يك سال پيش قطبي را هم سخت دوست دارد و باورش كرده كه او مي‌تواند اين تيم را به جايي كه سزاواري‌اش را دارد برساند. چهار روز پيش بود كه حاج باقر دنبال تلفن همراه نيكبخت مي‌گشت. مثل همه جوينده‌ها كه يابنده‌اند، تلفن بازيكن خوش‌تراش پرسپوليس را پيدا كرد اين شماره را براي قطبي ميل كرد و سپس ارتباط برقرار شد. قطبي گوهرشناس است. او مي‌داند كه كدام بازيكنان براي تيمش معمولي بازي مي‌كنند و كدام بازيكنان قادرند كارهاي خاصي انجام دهند. مربيان همه چشم‌شان به دنبال اين بازيكنان است. قطبي مي‌داند كه تلاش و زحمات و برنامه‌ريزي او يك عده بازيكن را وارد مدار بالاتري از بازي كردن مي‌كند و درعين حال مي‌داند كه ستارگان كم تعدادند ولي هماني هستند كه ماندگاري دارند. البته قطبي يك اصل پر اصالت ديگر را هم نيك مي‌شناسد: حتي ستارگان هم نبايد از نظم تيمي خارج شوند. او حتي يك باور سفت و سخت ديگر هم دارد: بازيكنان بزرگ و ستارگان هم در زمين مسابقه هم در زمان تمرين و هم در زندگي خصوصي‌شان بايد بيشتر از بقيه مسؤوليت‌پذير، تلاشگر و مؤثر باشند. او با نيكبخت صحبت‌هاي لازم را كرده است و از بازيكن سركش خود اين قول را گرفته است كه به تمام معنا در خدمت تيم و در اختيار سرمربي پرسپوليس باشد. نيكبخت كه بد و خوب خودش را خوب مي‌شناسد، وقتي به توصيه مهدي حاج‌باقر به آمريكا زنگ زد و به قطبي سلام كرد و گفت: منتظر شنيدين حرف‌هاي شما هستم. مي‌دانست كه اگر مي‌خواهد در پرسپوليس يك تأثيرگذار، در تيم ملي يك بزرگ و در جام جهاني يك بازيكن انگشت‌نما باشد، بايد هر چه افشين مي‌گويد گوش كند. نيكبخت نه ديروز كه از پريروز ساعت خود را با ساعت قطبي ميزان مي‌كند. به دلخواه او. *** حدود ساعت 12 ديروز عليرضا نيكبخت‌واحدي با حضور در هيأت فوتبال استان تهران و تمديد قراردادش به مدت 2 سال به تمام شايعات پايان داد. ‌ ‌ و سرانجام قراردادت را با پرسپوليس ثبت كردي؟ مگر غير از اين انتظار داشتيد، من كه به خود شما گفته بودم امروز (ديروز) به هيأت فوتبال مي‌روم و قراردادم را ثبت مي‌كنم. ‌ اما ظاهراً روز يك‌شنبه جلسه ديگري با مصطفوي داشتي؟ بله صحبت‌هاي نهايي را انجام داديم و همه چيز خوب بود. ‌‌ و قرار بود قطبي هم با تو تماس بگيرد. در همان جلسه با آقاي مصطفوي، تلفني هم با ايشان صحبت كردم و از قول من بنويسيد ديگر هيچ مشكلي ميان ما نيست و همه سوء‌تفاهمات برطرف شد. ديروز شخصاً با ايشان تماس گرفتم. ‌ حالا كه كار تمام شده صادقانه بگو با استقلال هم مذاكره‌اي داشتي؟ مدير برنامه‌هايم با چند تيم صحبت كرده بود اما با قاطعيت مي‌گويم هيچ مذاكره‌اي با استقلالي‌ها نداشتم. ‌ ‌شرط خاصي براي تمديد قرارداد داشتي؟ اصلاً.  و مصدوميت خليلي را چگونه ارزيابي مي‌كني. به خدا قسم كه خيلي ناراحت شدم چون من درك مي‌كنم بدترين اتفاق براي يك ورزشكار مصدوميت است. من با محسن تماس گرفتم و جوياي حالش شدم و اميدوارم كه جدي نباشد تا دوباره براي پرسپوليس در كنار هم افتخارآفريني كنيم.  ‌و صحبت پاياني. به هواداران بگوييد فصل درخشاني در انتظارشان است.

به نقل از روزنامه جهان فوتبال

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

خليلي: تا الان چنين دردي نداشتم

بازيكنان تيم ملي با موبايل‌هاي‌شان در اسپانيا خاموش است و يا با خريد يك خط اسپانيايي كار خود را راحت كرده‌اند. ديروز خيلي سعي كرديم با محسن خليلي تماس بگيريم اما او پاسخگوي تلفنش نبود تا اين كه توسط احمد ابراهيمي سرپرست تيم ملي اين امكان ميسر شد. خبر مصدوميت تو يكي از دغدغه‌هاي باشگاه پرسپوليس در اين روزها مي‌باشد. من تا روز يك شنبه خوب بودم و پا به پاي بقيه بازيكنان تمرين مي‌كردم اما همان روز با يكي از بازيكنان تنه به تنه شدم و زمين خوردم و دوباره پايم درد گرفت. ‌‌چرا اين اتفاق افتاد؟نمي‌دانم شايد عجله كردم و بعد از فيزيوتراپي خيلي زود به پايم فشار آوردم. ‌‌اينجا شايعه شده كه تو رباط صليبي پاره كردي و... من مي‌دانم اين اخبار از كجا آب مي‌خورد و مطمئن باشيد وقتي برگردم به سراغ‌شان مي‌روم. واقعيت اين است كه خودم هنوز نمي‌دانم مينيسك پاره كردم يا رباط صليبي. ‌‌كي مشخص مي‌شود؟اينجا آقاي دايي پيگير هستند تا به كلينيك بايرن‌مونيخ بروم و‌MRI‌ بگيرم، الان هيچي مشخص نيست. ‌‌به هر حال بعد از چند سال بازي كردن خودت مي‌تواني تا حدودي تشخيص بدهي. نمي‌توانم چون تا الان درد اين جوري نداشتم! شايد مينيسك باشد. ‌‌با اين روحيه‌اي كه داري تحمل مصدوميت برايت سخت‌تر مي‌شود. به من حق بدهيد در اوج آمادگي و حداكثر انگيزه قرار داشتم كه اين مسأله برايم به وجود آمد، از روز يك‌شنبه تمرين نمي‌كنم و فقط تماشاگر هستم. ‌ ‌مصدوميتت ربطي به بازي سوريه ندارد؟اصلاً، چون بعد از ضربه سنگيني كه به پايم خورد حدود نيم ساعت بازي كردم، اگر مشكل حاد بود نمي‌توانستم و زماني كه به تيم ملي آمدم خوب بودم. ‌‌اينجا گفته مي‌شود كه تو با علم به مصدوميت با پرسپوليس قرارداد بستي؟ اين را هم شنيدم اما باشگاه بهترين مرجع براي پاسخگويي است اول اين كه من يك سال ديگر با تيم قرارداد دارم ضمن اين كه مصدوميتم بعد از پيشنهادهاي تيم‌هاي عربي رخ داد و نرفتنم ربطي به آن نداشت. ‌‌بيشتر توضيح مي‌دهي؟من وقتي پيشنهادات عربي را دريافت كردم سالم بودم و به اين دليل نرفتم چون بعد از پولي كه بايد به باشگاه و مديربرنامه‌هايم مي‌دادم دريافتي‌ام هم اندازه باشگاه پرسپوليس بود. ‌‌از باشگاه با تو تماس گرفتند؟بله، آقاي فرخزادي لطف كردند زنگ زدند و اظهار همدردي و حمايت داشتند. ‌‌نيكبخت هم گفته با تو صحبت كرده؟بله، علي هم زحمت كشيد و تلفني با هم صحبت كرديم. ‌‌اگر مينيسك باشد طول درمانش چقدر خواهد بود؟اگر اين طور باشد و نياز به عمل جراحي داشته باشد حدود 45 روز تا دو سال. ‌‌از اين بحث خارج شويم، حتماً در جريان خريدهاي پرسپوليس قرار گرفتي؟ بله، شنيدم كه خريدهاي خوبي انجام دادند. ما در سه جام بايد شركت كنيم و حتماً هم به تعداد بازيكنان خوب نياز داريم. فكر مي‌كنم اگر مشكل خاصي به وجود نيايد و بدشانسي نياوريم باز هم قهرمان مي‌شويم. ‌‌از شرايط حاكم بر تيم ملي براي‌مان بگو.‌اينجا همه چيز خوب است، امكانات بسيار عالي، كمپ كاملاً مجهز ودرواقع يك اردوي آماده‌سازي كامل. ‌‌مصدوميتت سر و صداي زيادي به راه انداخت؟متأسفانه همين طور است، البته دليلش را مي‌دانم، عده‌اي هستند كه مي‌خواهند مانع پيشرفتم شوند اما خدا بزرگ است و من هميشه توكلم به او بوده است. ‌‌و صحبت پاياني‌ات، اگر حرفي باقي مانده! مصدوميت بدترين اتفاق براي يك ورزشكار است و من دعا مي‌كنم كه مشكل خيلي حادي نباشد اما واقعاً براي آن پيشگوي دروغگو متأسفم كه بدون آگاهي اخبار كذب را منتشر مي‌كند، او حتماً آدم ضعيفي است.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •