تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 457 از 949 اولاول ... 357407447453454455456457458459460461467507557 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,561 به 4,570 از 9483

نام تاپيک: Adsl Fanava / شركت فن آوا

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    با سلام و احترام حضور دوستان عزیز، این صفحه به پیشنهاد دوست عزیز ساخته شده و تا زمان آماده شدن سایت، در این صفحه فعال خواهیم بود.
    ببخشید میگم تو مشهد هزینه سرویس 512 bu نامحدود همون 38 هزار تومانه یا فرق میکنه؟

کاربر فعال انجمن آنتی ویروس Dr Nima's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

ببخشید میگم تو مشهد هزینه سرویس 512 bu نامحدود همون 38 هزار تومانه یا فرق میکنه؟
    اگه قبلا خطت رانژه شده مالیات هم اضافه میشه ۴۱۵۰۰
    وگرنه۵۴۰۰ برای رانژه میگیرن
    برای نصب هم ۱۰۰۰۰
    Last edited by Dr Nima; 12-10-2014 at 00:27.

3. 2 کاربر از Dr Nima بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

پیغام خصوصی دادم بهت خوندیش؟
    آره طلوع رایانه لقمان، نمایندگی فن آوا هست
    آره دمت گرم

5. این کاربر از maniya12 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

جالبه طلوع رایانه لقمان نمایندگی فن آوا رو گرفته و در شهر آبادان شرکت اینترنتی پارامیس هم نمایندگی طلوع رایانه لقمان رو گرفته
    میترسم اینترنت از شرکت فن آوای خوزستان بگیرم بعد امکانات و سرعت و پینگش مثل پارامیس آبادان آشغال باشه
    جالبه سایت و قیمتاش با سایت اصلی فن آوا فرق میکنه و گرون تره واقعا عجیبه!!!

7. این کاربر از maniya12 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال اینترنت استان خوزستان
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

من که گفتم طلوع رایانه از زمین تا آسمون با فن آوا فرق میکنه مثلا فن آوا سرویس 2مگ با 3گیگش شبانه رایگان نداره ولی طلوع رایانه حتی سرویس 2مگ با 1گیگش هم شبانه رایگان داره-نامحدود های طلوع رایانه سرعتشون 2برابر اسمی و سرویس های محدودش سرعتشون اسمیه در صورتی که فن آوا به این شکل نیست-نامحدود های فن آوا بعد از حجم مشخصی سرعتشون کمتر میشه ولی طلوع رایانه سرعتشون بازه هر چقدر که دانلود کردی سرعت پایین نمیاد-طلوع رایانه پهنای باندش هم از مخابرات استان خوزستان میگیره و سرویس های محدودش مثل مخابرات سرعتشون اسمیه-به همین خاطر طلوع رایانه بیشتر نمایندگی مخابراته تا فن آوا(همون اپراتور چهارم مخابراته(پردیس رایان جنوب))
    Last edited by farshad0123; 12-10-2014 at 00:43.

در آغاز فعالیت Mehrangta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    Sa-Mp

پيش فرض

دوستان الان از مخابرات اصفهان نت دارم
    بخوام برم رو فن آوا 512 نامحدود BU خوبه ؟ فن آوا کارش درسته نا محدوداش ؟ کسی هست گرفته باشه ؟
    برای انتقالش هم باید کاری کرد ؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

من که گفتم طلوع رایانه از زمین تا آسمون با فن آوا فرق میکنه مثلا فن آوا سرویس 2مگ با 3گیگش شبانه رایگان نداره ولی طلوع رایانه حتی سرویس 2مگ با 1گیگش هم شبانه رایگان داره-نامحدود های طلوع رایانه سرعتشون 2برابر اسمی و سرویس های محدودش سرعتشون اسمیه در صورتی که فن آوا به این شکل نیست-نامحدود های فن آوا بعد از حجم مشخصی سرعتشون کمتر میشه ولی طلوع رایانه سرعتشون بازه هر چقدر که دانلود کردی سرعت پایین نمیاد-طلوع رایانه پهنای باندش هم از مخابرات استان خوزستان میگیره و سرویس های محدودش مثل مخابرات سرعتشون اسمیه-به همین خاطر طلوع رایانه بیشتر نمایندگی مخابراته تا فن آوا(همون اپراتور چهارم مخابراته(پردیس رایان جنوب))
    پس یعنی با این تفاسیر طلوع رایانه از مخابرات و فن آوا بهتره ؟!
    والا من نتی میخوام برای گین که پینگش پایین تر از مخابرات و هر شرکت دیگه باشه و تایم اوتی و پکت لاس هم نداشته باشه و نامحدود داشته باشه
    زنگ زدم نمایندگی طلوع رایانه لقمان اهواز بخش فنی گفت اینترنت ما در سرورهای ایرانی پینگش 20 و در سرورهای خارجی 90 هستش خدا کنه راست بگه اگه راست بگه فوق العادست
    آیا پینگ در اهواز و آبادان فرق میکنه؟!!
    والا من تا حالا ندیدم کسی تو آبادان فن آوا گرفته باشه و از هرکسی هم میپرسم از فن آوای آبادان اطلاعی نداره آیا کم بودن کاربر موثر میتونه باشه در پایین اومدن پینگ و بالا رفتن سرعت دانلود؟!

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

با سلام دقت کردین با اینترنت مخابرات وقتی با وای فای به نت مخابرات وصل میشی و دانلود هم میکنید و حتی با پی سی خودتم دانلود کنی باز پینگ بالا نمیره دلیلش چیه؟!
    آیا فن آوای خوزستان هم همین طوریه؟!
    اگه اینطوری باشه فوق العاده محشره

در آغاز فعالیت Mehrangta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    Sa-Mp

پيش فرض

پس یعنی با این تفاسیر طلوع رایانه از مخابرات و فن آوا بهتره ؟!
    والا من نتی میخوام برای گین که پینگش پایین تر از مخابرات و هر شرکت دیگه باشه و تایم اوتی و پکت لاس هم نداشته باشه و نامحدود داشته باشه
    زنگ زدم نمایندگی طلوع رایانه لقمان اهواز بخش فنی گفت اینترنت ما در سرورهای ایرانی پینگش 20 و در سرورهای خارجی 90 هستش خدا کنه راست بگه اگه راست بگه فوق العادست
    آیا پینگ در اهواز و آبادان فرق میکنه؟!!
    والا من تا حالا ندیدم کسی تو آبادان فن آوا گرفته باشه و از هرکسی هم میپرسم از فن آوای آبادان اطلاعی نداره آیا کم بودن کاربر موثر میتونه باشه در پایین اومدن پینگ و بالا رفتن سرعت دانلود؟!
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آخر فروم باز david-ebi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    IR

پيش فرض

فقط باید بگم جناب قلی زاده حتی ساعت 12 شب هم که با اس ام اس مزاحمشون شدم جوابگو بودن و مشکل من رو حل کردن و الان خطم رانژه شده و روی 6 مگابیت با snr برابر با 18 دسی بل داره کار میکنه و قطعا خطم جوابگوی 8 مگابیت هم خواهد بود که امیدوارم این لطف رو بکنن و مارو 8 مگابیتی کنن.از نظر نویز یک درجه فن آوا از صبانت و آسیاتک بهتر عمل کرده تا الان من با اونا وقتی روی 6 مگ بودم نویزم 16 دسی بل بود.البته در حقیقت با صبانت.چون آسیاتک از اول 10 مگابیتی بودم.فقط چون هنوز آغاز سرویس برام نخورده به اینترنت نمیتونم وصل بشم که ایشالله فردا تماس میگیرم که آغاز سرویس برام بخوره.واسه همین فعلا نمیتونم سرعتم رو تست کنم.فقط اگر تا یک هفته آینده همه چیز بر وفق مراد باشه سرویس 1 مگ یکماهه با شبانه رایگان رو میگیرم تا ببینم سرعت شبانم در چه حد هست.فعلا که این سرویس تست رایگان هست.در نهایت با پیگیری خود آقای قلی زاده مخابرات خطمو رانژه کرد که بسیار ممنونم.

14. این کاربر از david-ebi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •