تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به نظر شما قدرت ps3 ر چه حدي است

راي دهنده
1216. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • عالي

740 60.86%
  • خوب

273 22.45%
  • متوسط

84 6.91%
  • بد

16 1.32%
  • بسيار ضعيف

103 8.47%
صفحه 457 از 1219 اولاول ... 357407447453454455456457458459460461467507557957 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,561 به 4,570 از 12190

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Play Station 3

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    اصفهون نصف جهون اسم : شهاب

پيش فرض

امکانات مولتی مدیای ps3 یه 1 دنیا میارزه و همونطور که میدونید تنها کنسولی هست که درایو بلوری داره .
    شما میتونید فیلم های بلوری با فرمت dts رو با کیفیت غیر قابل تصور تماشا کنید و البته قابلیت 3d هم که به این کنسول اضافه شد نشون داد که امکانات مولتی مدیای ps3 تمومی نداره و واقعا در این زمینه بی نقصه.
    از نظر سگ جونی ps3 حرف اول رو میزنه.
    سخت افزارش هم که بی نظیره و هنوز هیچ بازی نتونسته از حداکثر قدرت این دستگاه استفاده کنه و که این هم به سخت افزار پر قدرت این کنسول برمیگرده و باید خدمت شما عرض کنم که این کنسول از پردازنده 7 هسته ای cell و از پردازنده گرافیکی rsx بهره میبره.
    بازی هایی نظیر MGS4 و GOW3 و uncharted و kz و... رو تو هیچ کنسولی غیر از 3 تجربه نخواهید کرد.
    با همه ی این اوصاف تنها مشکل قیمت بازی های 3 هستش که اونم با تعویض و اجاره بازی حله.
    این کنسول از HDMI 1.3 بهره میبره که مزیت 1.3 نسبت به 1.2 عبارت است از:
    بزرگترین مزیت این کنسول عدم ایجاد افت فریم حتی در بازی ها باگرافیک بالاست
    این جمله رو اقلا در یه مکانی بگید که کسی PS3 نداشته باشه!!

MGS که افت فریم ازش میبارید!

KZ2 هم به همین ترتیب! ولی خوب نه خیلی زیاد!

هیچ وقت افت فریم در کنسول ها نمیتونه حذف بشه . حالا به دلایل مختلف! (البته در بازیهای خوفناک!)

non-interlaced fps higher then 60 at 1920x1080 (1080p/xx) and 1280x720 (720p/xx); up to 120fps is possible with HDMI 1.3
    · no Dolby Digital Plus, DTS-HD or TrueHD audio bitstreams (specifically for the Xbox 360 and Elite: no 5.1 PCM output in general, just Stereo)
    · lower maximum bandwidth: 4.95 GBit/s vs. 10.2 GBit/s
    · lower maximum resolution: 1920x1080 vs. 2560x1440
    · lower maximum color depth: 24 bit sRGB or YCbCr vs. 48-bit xvYCC (1.8 times the amount of colors)
    · no advanced audio syncing (Lip-Sync) function
    · no support for the newly developed mini connector
    دیگه انتخاب با خودت
    اینم که گذاشتین خصوصیات HDMI ver 1.3 هست که در PS3 با اون چیپ گرافیکیش مربوط میشه به اجرای Video ها و نه Game هاا!

2. 2 کاربر از shab_2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای SamGun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

سلام

حالا که X360 Fan boy ها سعی در تخریب روحیه ما دارند باید اعلام کنم که بازی Mass effect از انحصار این کنسول در اومد .

Uncharted 1 رو دیروز تموم کردم . فوق العاده بود . دوستانی که این بازی رو می خواستند P.M. بدن .
    رامتین مثل اینکه تنت میخاره ها !!

یه جوری حرف میزنی انگار تا حالا هیچ بازی ای از انحصار Sony در نیومده !!

=======

Uncharted 2 رو بازی کن که 1 در برابرش حرفی برای گفتن نداره .

4. این کاربر از SamGun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز A.IvI.I.N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این جمله رو اقلا در یه مکانی بگید که کسی PS3 نداشته باشه!!

MGS که افت فریم ازش میبارید!

KZ2 هم به همین ترتیب! ولی خوب نه خیلی زیاد!
    بنده به شخصه افت فریم تو mgs به هیچ وجه نداشتم.
    حتی تو دستگاه دیگه هم بازی کردم ولی 1 مورد هم افت فریم وجود نداشت.
    تو kz هم خیلی کم.
    100% کنسولت مشکل داره.

حـــــرفـه ای sonixax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

یه جوری حرف میزنی انگار تا حالا هیچ بازی ای از انحصار Sony در نیومده !!
    برای مثال :

Metal Gear Solid

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

7. 3 کاربر از sonixax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت

پيش فرض

بنده به شخصه افت فریم تو mgs به هیچ وجه نداشتم.
    حتی تو دستگاه دیگه هم بازی کردم ولی 1 مورد هم افت فریم وجود نداشت.
    تو kz هم خیلی کم.
    100% کنسولت مشکل داره.
    احتمالا کنسول شما خیلی فضایی هست !!

من یه پیش نمایش از بازی تو PC داشتم که انگار خوده Kojima داشت بازی میکرد و اونجا هم توی چندین صحنه (همون مرحله اول) افت فریم داد میزد! (حتما کنسول اونام مشکل داشته!)

9. 4 کاربر از shab_2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز A.IvI.I.N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

احتمالا کنسول شما خیلی فضایی هست !!

من یه پیش نمایش از بازی تو PC داشتم که انگار خوده Kojima داشت بازی میکرد و اونجا هم توی چندین صحنه (همون مرحله اول) افت فریم داد میزد! (حتما کنسول اونام مشکل داشته!)
    رفیق حتما بزارش اینجا ما هم فیض ببریم منتظرم
    از دوستان کسی تو MGS مشکل افت فریم داشته....؟؟؟
    Last edited by A.IvI.I.N; 17-08-2010 at 23:30.

آخر فروم باز J A V I D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    محل زندگی قلب تپنده ایران تهران

پيش فرض

به نظر من تو پلی استیشن سه بخوایم یه بازی نام ببریم که کمترین مشکلات رو داشته باشه از هر لحاظ همون متال گیره من که افت فریم نداشتم حتی تو صحنه های شلوغ !!!! شما داری می گی پیش نمایش احتمالا فیلم ویدئویی که مشاهده کردید افت فریم داشته !!!!!! شما اول برو یه پلی استشن بخر بازی کن بعد بیا اینجا صحبت می کنیم ، اگرم کنسول رو داری و افت فریم داری احتمالا کنسول شما زاغارت می باشد چون بعید می دونم همه کنسول ها فضایی باشن ! بازش کن ببین اشتباهی توش سخت افزار ایکس باکس نیست !!!!

این دیگه از اون حرفا بود من نمی دونم چه اصراری اینقدر کنسول ها رو با هم مقایسه کنید و بزنید تو سر هم به خدا اگه پلی استیشن سه کپی خور شده بود یه نفرم تو ایران نمی رفت ایکس باکس 360 بخره !!!!

سم فیشرم که رفت دیگه انجمن بازی ها صاحب نداره ...

12. 4 کاربر از J A V I D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موبایل A.N.A.P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Clouds

پيش فرض

به نظر من تو پلی استیشن سه بخوایم یه بازی نام ببریم که کمترین مشکلات رو داشته باشه از هر لحاظ همون متال گیره من که افت فریم نداشتم حتی تو صحنه های شلوغ !!!! شما داری می گی پیش نمایش احتمالا فیلم ویدئویی که مشاهده کردید افت فریم داشته !!!!!! شما اول برو یه پلی استشن بخر بازی کن بعد بیا اینجا صحبت می کنیم ، اگرم کنسول رو داری و افت فریم داری احتمالا کنسول شما زاغارت می باشد چون بعید می دونم همه کنسول ها فضایی باشن ! بازش کن ببین اشتباهی توش سخت افزار ایکس باکس نیست !!!!

این دیگه از اون حرفا بود من نمی دونم چه اصراری اینقدر کنسول ها رو با هم مقایسه کنید و بزنید تو سر هم به خدا اگه پلی استیشن سه کپی خور شده بود یه نفرم تو ایران نمی رفت ایکس باکس 360 بخره !!!!

1. خوب شد اون GOW اومد وگرنه تا الان این تایپیک توی Trash بود

2. باور کن اگه بازی های PS بشه 500 تومن با این همه Accessory ایکس باکس کسی نمیره PS بخره مگر به خاطر

GoW و Uncharted و ...

3. شما هم میتونی بری X360 بخری !!!

4. آقا شهاب خیلی وقته 3 دارن

5. هیچی
    Last edited by A.N.A.P; 18-08-2010 at 03:04.

14. 2 کاربر از A.N.A.P بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت

پيش فرض

دوست عزیز بنده یک بار در سال 2007 این کنسول را داشتم و یک بار دیگه که از 4 ماه پیش تا الانه!

اما در مورد بازی!!

میخوام ببینم تغییر Frame Rate بازی از 60 به 30 و بعضی مواقع حتی کمتر در این بازی اسمش چیه!!؟

خوب من همیشه برای حرفام دلیل و مدرک میارم و اجازه نمیدم کسی به من بگه که دارم دروغ میگم یا ...!

فروم Beyond3D معروفترین فروم برای بررسی رزولوشن و فریم ریت بازی ها هست!

سایتی که درش اولین بار رزولوشن و فریم ریت دقیق بازیهای بزرگی چون HALO و Alan Wake مطرح شد.

اما اصل مطلب و بدون شرح :

Clip #1: 1566 frames, 1001 dupes, 21.623fps
    Clip #2: 1825 frames, 1098 dupes, 23.882fps
    Clip #3: 1032 frames, 601 dupes, 25.024fps
    Clip #4: 893 frames, 486 dupes, 27.310fps
    Clip #5: 773 frames, 386 dupes, 30fps
    Clip #6: 813 frames, 437 dupes, 27.709fps
    Clip #7: 1241 frames, 628 dupes, 29.613fps
    Clip #8: 727 frames, 443 dupes, 23.389fps
    Clip #9: 1197 frames, 598 dupes, 30fps
    Clip #10: 113 frames, 591 dupes, 28.112fps

resolution
    Metal Gear Online (beta) = 1024x768 (2xAA, temporal)
    Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriot = 1024x768 (2xAA, temporal)

منبع :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    البته حتما کنسول های اونام دچار مشکل بوده دیگه!!

اولا که من کی کنسول ها رو مقایسه کردم و از X360 طرفداری بی جا!!؟

دوما حتما فکر کردین چون دارم از PS3 انتقاد میکنم طرفداره X360 هستم نه!!؟

خیر دوست عزیز بنده بارها و بارها در تاپیک X360 هم از X360 انتقاد کردم و گفتم که این کنسول سالهای بعد به دلایل مختلف در اجرای بازیها ممکنه دچار مشکل و ... بشه!

PS3 این قدر کنسول بزرگی هست که خیلی ها مثل من برای یک بازیه انحصاریش میرن و این کنسول را خریداری میکنن و من قصدم توی سره این کنسول زدن و طرفداریه بی جا از X360 نیست بلکه سره اینه که دوستان شما دارن با مطرح کردن یک سری موارد غلط از جمله این که روی اون کنسول بازیهای سه بعدی اجرا نمیشه و ... این دو کنسول را با هم مقایسه و در ضمن به قول خودتون توی سره کنسول مقابل میزنن!!

در ضمن یه توصیه ای به شما و دوستانتون دارم که قبل از اینکه درباره پست کسی نظر بدین یه سرچ کوجولو توی گوگل انجام بدین و بعد طرف مقابل را مورد هجومه نظرات محترمانتون قرار بدید!
    Last edited by shab_2008; 18-08-2010 at 04:35.

16. 3 کاربر از shab_2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز J A V I D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    محل زندگی قلب تپنده ایران تهران

پيش فرض

دوستان من قصدجسارت به کسی نداشتم و ندارم ، جواب دوستان هم تو پیغام خصوصی دادم ، دیگه هم اینجا پست نمی دم ، من فکر کردم فقط اینجا اینطوری شده تاپیک 360 هم ظاهرا به چالش کشیده شده ولی اونجا بحث مقایسه با کامپیوتر اومده وسط انگاری !

کنسول های بازی برای لذت بردن ما از بازی و دنیای مزخرفمون اختراع شدن نه فن بوی بازی مزخرف تر کردن دنیا، کاشکی دوستان این مسئله رو درک می کردن ...

shab_2008 ایشون هم فردی هستن کاملا منطقی و من حرفاشون رو قبول دارم تا حدی ، در مورد افت فریم اینا هم تو پیغام خصوصی براشون شرح دادم ، گرچه ایشون ظاهرا حرف منو قبول ندارن از نظر تکنیکی و آمار اعدادم بخوایم بگیم حرف ایشون درست تره ولی از دید عموم بخوایم در نظر بگیریم به نظر خودم حداقل حرم من درست می آد ، در هر صورت هرکس نظر و عقیده ای داره و نظر و عقیدش قابل احترام . من دیگه تو این تاپیک پست نمی دم ، پیشنهاد می کنم برای بحث و جدل هم برید یه گروپ بزنید و اونجا با هم بحث کنید و تاپیک ها رو اینقدر در دید عموم منحرف نکنید ...

با تشکر

18. 4 کاربر از J A V I D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •