خیلی قوی ولی متاسفانه رزولوشن خوبی نداره
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خیلی قوی ولی متاسفانه رزولوشن خوبی نداره
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ببین دوست من Gps دستگاهی هست که بوسیله اون میتونید با ماهواره کانکت بشید و در صورتی که روی دستگاهتون نقشه شهر یا کشورتون موجود باشه مکانتون رو روی نقشه بهتون نشون میده ....
حالا چند مدل از گوشیهای جدید هم هستند که از این فناوری استفاده میکنن ... مثل : N95 , N85 , N78 , I8510 وغیره ....
متاسفانه چون کشور ما از سوی این کمپانیها مثل نوکیا , سامسونگ و ... مورد تحریم قرار داره برای همین نقشه ای خوبی برای استفاده نداریم .... برای همین از 2 تا برنامه Gps به اسمهای گارمین و اسمارت کام استفاده میشه و نقشه های تهران و سایر شهرستانها رو داره و باید از این 2تا استفاده کرد ....
که برای اطلاعات بیشتر و همچنین دانلود و نصب برنامه میتونید به تاپیکهای این 2 برنامه در همین انجمن تشریف ببرید ..
ضمناً Gps هم مثل بلوتوث یک قابلیت برای گوشی هست که استفاده از اون در هیچ کجای جهان هزینه ای نداره ..
ممنون بابت اطلاعاتی که در اختیار من قرار دادید. بسیار مفید بود.
دیگه ساعات پایانی سال 87 رو سپری می کنیم.
از همین الان سال نو رو به همه بچه های این کلوپ تبریک میگم و امیدوارم که سال خوب و خوشی داشته باشید.
کوروش
دیگه داریم ساعات پایانی سال 1387 رو سپری می کنیم.
من از همین حالا سال نو رو به همه بچه های کلوپ N95 و همه p30world ی ها تبریک میگم و امیدوارم که سال خوب و خوشی داشته باشید.
کوروش
سلام. یه جون مردی میشه یه چندتا تم خیلی خیلی خیلی خوشکل از عید نوروز بزاره؟!!!!!!!!!!
لطفاً مذهبی نباشه، بلکه کاملاً آریایی باشه.
سال نو به همه n95 دارها مبارک
سال خوب و پر باری داشته باشید
![]()
به نظرم سر سفره عید قرآن می زارن و میخونند نه بقایای آریایی ها رو
توی موبایلستان بود فکر کنم
100%! من گفتم مذهبی نباشه. چون من نوروز یه چیز کاملاً باستانی و آریایی می دونم. اما به هیچ وجه من مخالف قرآن نیستم.![]()
راستی یه بازی شطرنج توی موبایلستان بود : ZingMagic Limited Chess Pro II v3.00.03 OPDA
خیلی خوب بود گرافیک عالی ... برید بگیرید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)