رمم 512 خطاها هم که تو TotalOverdose :TOD.exe has encountered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvenience.
تو مافيا نيز نوشته EROR INITE GAME
رمم 512 خطاها هم که تو TotalOverdose :TOD.exe has encountered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvenience.
تو مافيا نيز نوشته EROR INITE GAME
اقا من باز تو splinter cell 1 گير کردم مرحله 9 اونجايي که از کانل کولر ميام پايين در قفله بعد تو اون اتاق يه شکاف که از اون نيز نميتوان رد شد چي کار کنم
لطفا دیگه اینجا ادامه ندید .
تاپیک مخصوص بازی Splinter Cell Pandora Tomorrow
تاپیک مخصوص بازی Splinter Cell Chaos Theoryکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تاپیک مخصوص Splinter Cell Double Agentکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگه ورژنی که خواستی اینجا نبود یه تاپیک بزن .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با تشکر ، O R A C L E
سلام یه مشکل دارم تو بازی driver 4 -هنگام تیرانداری گیر میکنه یعنی وقتی نشونه میگیرم بعد تیر که میزنم گیر میکنه و از بازی خارج میشه - مشکل چیهg-force6800 -ram 1gig
عزیز من اینو بازی نکردم که بخوام جوابتو بدم .سلام یه مشکل دارم تو بازی driver 4 -هنگام تیرانداری گیر میکنه یعنی وقتی نشونه میگیرم بعد تیر که میزنم گیر میکنه و از بازی خارج میشه - مشکل چیهg-force6800 -ram 1gig
ولی معمولا اینطور مشکل ها از کرک بازی میتونه باشه .
یه کرک دیگه دانلود کن . احتمالا مشکلت حل میشه .
در بازی کین و لینچ تو مرحله آخر (البته فکر کنم) اون جایی که یه تفنگ دوربیندار دارید باید چی کارکرد .
مي بخشيد کسي ميدونه چرا من نميتونم بازي TotalOverdose رو اجرا کنم گرفيکمم 128NVIDIA GEFORCE 4MX 4000
راستي در بازي Mafia نيز با پيغام Inite Game مواجه ميشوم
میشه سیستم کاملت بگی؟
مي بخشيد کسي ميدونه چرا من نميتونم بازي TotalOverdose رو اجرا کنم گرفيکمم 128NVIDIA GEFORCE 4MX 4000
راستي در بازي Mafia نيز با پيغام Inite Game مواجه ميشوم
رمم 512 خطاها هم که تو TotalOverdose :TOD.exe has encountered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvenience
سيتمم هارد 80 CPU 2.00GHZ
دوست عزيز موقعي كه اين خطا اومد بدون انجام هيچ كاري آنلاين شو سپس از اون پنجره اي كه اومده دكمه ي Report رو بزن و گزارش بده ..... اون موقع خود سيستم به سايت مربوطه وصل شده و علت مشكل رو جويا ميشه كه 90 درصد درست ميشه و اما اگه نشد بازي رو پاك كن و در يك درايو ديگه بريز![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)