حالا چرا داد ميزني از darvish1900بپرس بهت ميگه
داتک (www.datak-telecom.com)
سپنتا (www.sepanta.net)
پارس آنلاین (www.parsonline.net)
شاتل (www.shatel.ir)
ندارایانه (www.neda.ir)
موارد دیگر
آسیا تک (www.asiatech.ir)
شهراد (www.shahrad.net)
فن آوا (www.fanava.com )
حالا چرا داد ميزني از darvish1900بپرس بهت ميگه
والا من تا حالا از خود مودم دو تا انشعاب نگرفتم دردسرش زیاد.
اما براحتی با یک شبکه دو تا سیستم به هم وصل کن و اینترنت رو شیر کن و بر روی هر دو استفاده کن
خدايش من قلبم باتري كار ميكنه من سكته نده تو نقشه كه داده در محدوده ميدان وليعصر پايين تر نيستبله دوست عزیز مطمئن هستم
اين نقشه اصلا اپديد ميكنن "قديمي"
ویرایش ..........................
Last edited by Genjo; 18-03-2008 at 01:02.
سلام
دوستان من حدود 10 روزه كه در شركت لايزر سر كارم چه جوري ؟ و چه ربطي داره ؟
خوب جوابش ساده هست :
من 10 روز پيش بهشون زنگ زدم و در خواست adsl 256 دادم ولي هروز گفتن تا فردا وصله و بهتون زنگ ميزنم و .....
تا امروز كه عصباني شدم تماس گرفتم و يكم با عصبانيت صحبت كردم و نتيجه چي شد گفت از چند روز پيش وصل بوده وما يادمون رفته كه اعلام كنيم من هم خسته از كار روزانه ( اخه شغلم تعميرات موبايله البته گرايش نرم افزار ) ساعت 12:00 شب رسيدم خونه اخه از خيابان جمهوري تا خونه ما خيلي راهه خلاصه خوشحال از اينكه خط وصله و راحت ميتون كار هاي خودم را انجام بدهم مودم را كه از خيلي وقت پيش كنار گذاشته بودم وصل كردم ديدم خيال باطل داشتم كدون اينترنت منوسر كار گذاشتن شما جاي من بودين چه كار ميكردين يكي منو راهنمايي كنه تو اين مملكت جايي هست ادم از دست اين ادمهاي عوضي شكايت كنه ( دوستان ببخشيد ولي ديگه خيلي عصباني هستم )
ميخواهم از اينها ديگه اينتر نت نگيرم ولي از پارس انلاين و داتك هم نميتونم بگيرم اخه اونها بيشتر از 128 نميدهند به كاربر خونگي اخه اين چه قانوني هست ؟
من يكي كه موندم خوب من بايد چه كار كنم![]()
این شرکت لایزر یه بار به زور میخواست به من اینترنت بفروشه اما من زیر بار نرفتم.
عزیزم به نظر من از سپنتا بگیر.
وقتی بگیری متوجه میشی احترام گذاشتن به مشتری یعنی چی.
سلام دوستان
تو کرج با پیش شماره 660 بهترین خدمات رو از هز نظر کدوم شرکت میده؟
ممنون
تمامي شركتها تا 256kb را بدون هر گونه نامه و مدركي به مشتركان خانگي ارائه مي دهند.
اگر هم كه سرعتهاي بالاتر از 256 خواسته باشي مي توني با يك نامه اي كه نشاندهنده استفاده تجاري شما از اينترنت را داشته باشد به خواسته ات برسي.
چرا اينجا هيچ پستي براي مودم نداره!
شرمنده كه وسط بحثتوم اين سوالمو مطرح مي كنم
adsl من قرار بود عصر وصل شه و من مجبور شدم سريع يه مودم بخرم و چون مودمي كه مي خواستم نداشه مودم smc7901bra2 گرفتم
الان كلي عذاب وجدان گرفتم
كسي از شما اين مودمو امتحان كرده؟
خوبه؟
يا سرم كلاه رفته؟
120% تأييد ميشه!!!![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)