شاتل سرویسه خودش هم به زور ارائه میده ...
سرویسه گیم ...
راستی با افتخار اعلام میکنم امروز دستوره جمع آوریه سرویس ام و به درک واصل کردنه اینترنته شاتل از جانب بنده ارسال شد![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
شاتل سرویسه خودش هم به زور ارائه میده ...
سرویسه گیم ...
راستی با افتخار اعلام میکنم امروز دستوره جمع آوریه سرویس ام و به درک واصل کردنه اینترنته شاتل از جانب بنده ارسال شد![]()
یک سوال باید بری حظوری نمایندگی یا ...؟زودتر از موعد بری پولت رو بهت بر میگردونن زودتر از موعد دورت؟
یعنی سرعت رو یهو میکنن 16 ؟
یکی از دوستانم میگفت که 70 میکنن که.
البته یکی دیگه میگفت که واسه من تا 5 هم رسید.
الان بصورت نرمال چند گیگ در ماه دانلود کنی محدود نمیشی؟
از پشتیبانی سوال کنم میگه؟
آره روی اکوها یه هو میشه 16 نمونش سرویس خود من 8مگ دارم سرعتم اومده روی 11!
نه پلکانی کم نمیشه یا حتی اخطار به شما نمیده که انقدر دیگه دانلود کنی محدود میشی
تو شاتل چیزی به اسم نرمال وجود نداره مثلا شما در ساعات رایگان شبانه یه شب کامل دانلود کنی فردا شبش کلا سرعتت تعطیل میشه.
نه پشتیبانی هم م پیچونه میگه ما نمی دونیم نرم افزار مشخص می کنه!××!
ولی روی آرتها شما مثلا آرت 4بگیری 23گیگ دانلود کنی محدود میشی میای روی 30تقریباً
منم الان بالای 3سال هست که مشترک شاتل هستم تجربه 3ساله منه که شما یه شب بذار دانلود بالای 20 روز سرعتتو روی 11نگه میداره! سرور داخلی خارجی هم سرش نمیشه
وبگردی چرا این شکلی شده ؟؟؟
بعضی سایت ها اصلا بالا نمیاد
بعضی ها هم خیلی دیر بالا میاد
نمونش همین p30world
خیلی طول میکشه لود بشه !!!!!!!!![]()
پینگ خط شاتل منم فوق العاده رفته بالا تایم اوت هم داره وسطاش پینگ میده روی 300- 350...
خیلی جالبه پینگ من خوبه
بدون تایم اوت
ولی بازم پیج به زور باز میشه !!!
انگار یکی داره تو اینترنت انگشت میکنه !!!![]()
دقیقا برعکس خط منه صفحه مثل آدم باز می کنه پینگ بالاست....
اینجوری که شما میگی منطقه به منطقه فرق میکنه.
برای مثال من دوستم که تو یه منطقه که نزدیک منطقه مخابراتی ماست ازش سوال کردم که اگه محدود بشی سرعت چند میشه؟
گفته که سرعت روز میشه 200 و ساعات رایگان هم از 50 تا 120 متغیره.
ایشون هم نزدیک به 1 ساله که شاتل دارن. پس یکی 2 ماه نیست که بگیم بعدا باز بیشتر محدودش میکنن.
نوع سرویس هم خیلی مهمه چی سرویسی داره از شاتل؟
هم اکنون 66 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 66 مهمان)