تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 4563 از 4751 اولاول ... 35634063446345134553455945604561456245634564456545664567457346134663 ... آخرآخر
نمايش نتايج 45,621 به 45,630 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

شاتل فقط زرنگه برای فروختن گیگ اضافه
    سرعت دانلود شبانه را بعد از سه شب دانلود تا سه هفته محدود میکنه حتی سرویسهای نامحدودش هم تا یه حدی اجازه دانلود دارن

آخر فروم باز yoosef_st's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سرویس چند ماهه شما منظورته دقیقا کدوم سرویس مد نظرته؟
    هیچی آقا فهمیدم
    شده 14 گیگ
    قبلا فکر کنم 10 گیگ بود 6 ماهه 1024

ناظر انجمن شبکه اینترنت dj77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سرويس محدود بخواهيم بگيريم همون 128 بخريم سرعتش بالاست ديگه درسته؟؟؟ رو چند بستن؟؟؟ ديگه براي چي سرويس 512 محدود به بالا هم ميدن فقط قيمت بيشتر ميگيرن نياز به نامه هم داره ؟؟؟
    سرویس 128 شاتل روی 2بسته میشه تقریباً ولی برای 512های اسمی بالاتر شما یه کارت دانجشویی هم ارایه بدی بهت تا 8 مگ میدند(مسخره بازی سازمان تنظیم هست..) این 1دونه رو خوب یادشون مونده انجام بدن ولی اینکه خط رو باید 1به 8 ارایه بدن نه 1به 100 کلا چنین چیزی براشون تعریف نشدست...

ناظر انجمن شبکه اینترنت dj77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

هیچی آقا فهمیدم
    شده 14 گیگ
    قبلا فکر کنم 10 گیگ بود 6 ماهه 1024
    آره دیگه گیگ اضاه کردن 1ریال از قیمتها سرویسها کم نکردند..
    در حالی که مخابرات استان تهران تخفیف 20% در فیش این دوره منظور کرده....

داره خودمونی میشه zaza2z's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    Somewhere

پيش فرض

Erfandotm مرسی از توضیحت

فقط یه چیزی. دارم فکر می کنم اگه شاتل رو به درک واصل کنم و برم از پارس بگیرم خودم رو قانع می کنم که دانلودهامو بگذارم واسه شب. خب شبی 6 گیگ هم خدایی خوبه و فکر نکنم بیش از این دریافتیم باشه. اما از این نگرانم که یهو پارس هم شبانه رو محدود کنه. بعد میشه دیگه کپیه شاتل. درسته ؟ با این تفاوت که حالا من واسه هر یک گیگ هم باید 3600 پول بدم و ....

- شما چند وقته پارس داری و داری شبها با این سرعت و بدون هیچ محدودیتی دانلود می کنی ؟
    - به نظرت پارس برنمیداره چند وقت دیگه مثل شاتل محدود کنه ؟
    - یعنی شبها به هیچ وجه واست چرتکه ی گیگ و حجم نمیندازه و هر چی دانلود کنی با اون سرعته بالا، چیزی بهت نمیگه ؟ یا اینکه صبح پا میشی میبینی از ترافیکه خریداری شده ات واسه روزانه ، مثلا 4 گیگ رفته ؟
    Last edited by zaza2z; 14-04-2014 at 14:11.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

یک قوانین سرویس دهی هست روی شاتل من پیدا نکردم مثلا روی آسیاتک هست که زده هیچ تضمینی برای سرعت سایت رایگان نیست .

در مورد سرعت آرت بطور مشخص چیزی نگفته، ولی تاکید کرده که سرعت بایستی حداکثر باشه. اما در مورد شبانه اکو چیزهایی گفته که مشخصه درست نیست. مثلاً نوشته سرعت تدریجی کم می‌شه که اونهایی که این بلا سرشون اومده بهتر می‌دونن که اینطور نیست و یک دفعه شب که وصل می‌شن، می‌بینن که محدود شدن.

البته طبق شواهد فکر کنم همین سیاست شبانه اکو رو برای آرت هم پیاده می‌کنن.

اما نکته جالبی در مورد سرعت شبانه و ضریب اشتراک هست که اینها دو تا ادعا دارن که هیچ کدومش در مورد مشترکهای محدود شده، اجرا نمی‌شه.

اولی اینکه به وضوح می‌گن که سرعت برای قراردادهای سرعت بالا ﴿از وضعیت پائین‌ترها بی‌خبرم﴾ بایستی حداقل یک مگابیت و حداکثر تا یه عدد بالاتر باشه. اما برای خودم و کسانی که اینجا تعریف کردن، دیدم که سرعت حتماً و همیشه روی حداقل هست و این محدوده سرعت تعریف شده، دکوری هست و اجرا نمی‌شه.

دوم هم اینکه ادعا می‌شه پرمصرف با ضریب‌ اشتراک قانونی فعال می‌شه. این یعنی اگه کسی جایی باشه که منطقه‌اش کم ترافیک باشه یا در ساعات خلوت شب که دم صبح هست، دانلود کنه منطقاً بایستی سرعتش بهتر بشه. این بالا و پائین شدن سرعت در طرح ضریب اشتراکی ذاتاً همینجوری عمل می‌کنه. اما می‌بینیم که اینطور نیست و سرعت در بهترین حالت با برنامه‌هایی مثل
    IDM روی 10 تا 12 هست و بصورت اتصال تکی که در حد دایال‌آپ و حتی کمتر. یعنی اینها ضریب اشتراک رو اعمال نمی‌کنن و بجاش کاری می‌کنن که سرعت یه مشترک خاص هرگز و در تمام زمانها و شرایط ترافیکی از سرعت خاصی بالاتر نره.

7. 2 کاربر از ninipc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

خب پس با این حساب سرویس که نباید دیگه 6 گیگی باشه
    باید حجمش رو برده باشن بالاتر!
    الان ولی همون 6 گیگه که!

راستش من هم حدود یک ماه پیش که اکانت گرفتم بطور خالص ۸ مگابیت سه ماهه حدود ۹۴ هزار تومن بود که الان هم همون هست و تغییر نکرده. شاید تغییرات نسبت به دوره‌های خیلی قدیمی‌تر بوده.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

الان رفتم دیدم از شانس بده ما و 7 خط بازیه شاتل برداشتنش از تو سایت . و پای تلفن شفاهی میگند اینو که گیر نیفتن. قبلا یادمه بود این مورد تو بخشه پرسش و پاسخ.

آدم بره صداشونو مثل خودشون ضبط کنه که بشه مدرک وقتی میگند الگوی مصرفتون کوفت بوده و حالا باید 15 تا 25 روز صبر کنین تا نرم افزار شما رو به حالت قبلی برگردونه

خوب هم مواظبند چیزی اگه سوتیشون باشه سریع بپوشوننش

شنیدین می‌گن آنکه حساب پاک است از محاسبه چه باک است؟ اگه اینها هم ریگی به کفش نداشتن و کارشون درست بودن که اینجور مخفی‌بازی در نمی‌آوردن و بخش پشتیبانی مدام نمی‌گفت که از هیچی خبر نداره.

10. این کاربر از ninipc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه zaza2z's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    Somewhere

پيش فرض

شنیدین می‌گن آنکه حساب پاک است از محاسبه چه باک است؟ اگه اینها هم ریگی به کفش نداشتن و کارشون درست بودن که اینجور مخفی‌بازی در نمی‌آوردن و بخش پشتیبانی مدام نمی‌گفت که از هیچی خبر نداره.
    کاملا تایید میشه

آخر فروم باز netstat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

در مورد سرعت آرت بطور مشخص چیزی نگفته، ولی تاکید کرده که سرعت بایستی حداکثر باشه. اما در مورد شبانه اکو چیزهایی گفته که مشخصه درست نیست. مثلاً نوشته سرعت تدریجی کم می‌شه که اونهایی که این بلا سرشون اومده بهتر می‌دونن که اینطور نیست و یک دفعه شب که وصل می‌شن، می‌بینن که محدود شدن.

البته طبق شواهد فکر کنم همین سیاست شبانه اکو رو برای آرت هم پیاده می‌کنن.

اما نکته جالبی در مورد سرعت شبانه و ضریب اشتراک هست که اینها دو تا ادعا دارن که هیچ کدومش در مورد مشترکهای محدود شده، اجرا نمی‌شه.

اولی اینکه به وضوح می‌گن که سرعت برای قراردادهای سرعت بالا ﴿از وضعیت پائین‌ترها بی‌خبرم﴾ بایستی حداقل یک مگابیت و حداکثر تا یه عدد بالاتر باشه. اما برای خودم و کسانی که اینجا تعریف کردن، دیدم که سرعت حتماً و همیشه روی حداقل هست و این محدوده سرعت تعریف شده، دکوری هست و اجرا نمی‌شه.

دوم هم اینکه ادعا می‌شه پرمصرف با ضریب‌ اشتراک قانونی فعال می‌شه. این یعنی اگه کسی جایی باشه که منطقه‌اش کم ترافیک باشه یا در ساعات خلوت شب که دم صبح هست، دانلود کنه منطقاً بایستی سرعتش بهتر بشه. این بالا و پائین شدن سرعت در طرح ضریب اشتراکی ذاتاً همینجوری عمل می‌کنه. اما می‌بینیم که اینطور نیست و سرعت در بهترین حالت با برنامه‌هایی مثل
    IDM روی 10 تا 12 هست و بصورت اتصال تکی که در حد دایال‌آپ و حتی کمتر. یعنی اینها ضریب اشتراک رو اعمال نمی‌کنن و بجاش کاری می‌کنن که سرعت یه مشترک خاص هرگز و در تمام زمانها و شرایط ترافیکی از سرعت خاصی بالاتر نره.

دقیقاً سرعتتون رو روی 12.8 میبندن دیگه.... همونی که تو قرار داد هستش...دیگه چی میخوای؟؟؟

پ.ن: اگه آدم اصن بدون قرارداد از اینا سرویس بگیره بهتره...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 102 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 102 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •