تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 4562 از 4751 اولاول ... 35624062446245124552455845594560456145624563456445654566457246124662 ... آخرآخر
نمايش نتايج 45,611 به 45,620 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

آخر فروم باز yoosef_st's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خیر شاتل 1ریال هم از هزینه سرویسهاش کم نکرده منم این قضیه 8% رو می دونستم بخاطر این اسفند تعرفمو کردم 6ماهه نخوریم به 8درصد مالیات بر ارزش افزوده 6ماهی
    خب پس با این حساب سرویس که نباید دیگه 6 گیگی باشه
    باید حجمش رو برده باشن بالاتر!
    الان ولی همون 6 گیگه که!

ناظر انجمن شبکه اینترنت dj77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خب پس با این حساب سرویس که نباید دیگه 6 گیگی باشه
    باید حجمش رو برده باشن بالاتر!
    الان ولی همون 6 گیگه که!
    سرویس چند ماهه شما منظورته دقیقا کدوم سرویس مد نظرته؟

داره خودمونی میشه zaza2z's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    Somewhere

پيش فرض

قربون دستت می‌شه این لینک رو بهم بدین. بعد از مدتها گویا بالاخره یه جایی جواب رسمی به مشکل رو می‌شه دید.
    الان رفتم دیدم از شانس بده ما و 7 خط بازیه شاتل برداشتنش از تو سایت . و پای تلفن شفاهی میگند اینو که گیر نیفتن. قبلا یادمه بود این مورد تو بخشه پرسش و پاسخ.

آدم بره صداشونو مثل خودشون ضبط کنه که بشه مدرک وقتی میگند الگوی مصرفتون کوفت بوده و حالا باید 15 تا 25 روز صبر کنین تا نرم افزار شما رو به حالت قبلی برگردونه

خوب هم مواظبند چیزی اگه سوتیشون باشه سریع بپوشوننش

4. این کاربر از zaza2z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    Somewhere

پيش فرض

اینجای کار رو خیلی متوجه نشدم. یعنی چون شما بیشتر از حجم ادعایی مصرف کردین، پول بیشتر گرفته یا اصولاً اون حجمهایی که برای آرت توی سایتش نوشته هم الکی هست و با حجم کمتر هم کسی محدود می‌شه؟ چون خودم تابحال نداشتم که تست کنم، می‌پرسم. می‌خوام ببینم می‌ارزه تغییر طرح بدم یا کلاً از خیرش بگذرم.
    من وسطه دوره تغییره آرت دادم و رفتم آرته بالاتر. این خودش یک مابه تفاوتی ایجاد میکنه اما جالبیش اینه که تا یک رقمه اعشار اونم به ریال رو ازت میگیرند ... یعنی قربونه ضحاک ... ولی سرویس دهیشون این جوریه که داری میبینی
    بهت پیشنهاد میکنم اگه با اکو کار کردی و باهاش هماهنگی نرو آرت. چون اولش همه چی خوب و گل و بلبله و دانلود میکنی مثل چیزی که باید باشه اما دقیقا تا میاد بهت حال بده یه چیزی مثل پتک اونم از پشت میخوره تو سرت به نام محدودیته شرکته مزخرفه شاتل. بعد برمیگردی نگاه میکنی میبینی شاتل وایساده پشتت و همون پتکه رو هم گرفتم بالا سرت و میگه پوله بیشتر بده تا محدودیتم رو برات بردارم و در عینه حال به عالم و آدم بگم من سرویس های آرتم نامحدوده با 5 برابر قیمته تصویب شده.
    تو جدوله آرتش مثلا برای آرته 3 نوشته " حداقله تبادل ترافیک " 17 گیگ. خب این دروغ رو بخوای حقیقی کنی میشه " حداکثره تبادله ترافیک " 17 گیگ. یعنی شما 1 هزارمه گیگ از این 17 گیگت بیشتر شه رفتی تو لیسته محدودیت و هر لحظه شاتل پاچت رو میگیره و همون داستانه پتکه بالا برقرار میشه.
    یعنی کلا اونی که بهت خیانت میکنه و خنجر از پشت میزنه همین شاتله

6. 2 کاربر از zaza2z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن شبکه اینترنت dj77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من وسطه دوره تغییره آرت دادم و رفتم آرته بالاتر. این خودش یک مابه تفاوتی ایجاد میکنه اما جالبیش اینه که تا یک رقمه اعشار اونم به ریال رو ازت میگیرند ... یعنی قربونه ضحاک ... ولی سرویس دهیشون این جوریه که داری میبینی
    بهت پیشنهاد میکنم اگه با اکو کار کردی و باهاش هماهنگی نرو آرت. چون اولش همه چی خوب و گل و بلبله و دانلود میکنی مثل چیزی که باید باشه اما دقیقا تا میاد بهت حال بده یه چیزی مثل پتک اونم از پشت میخوره تو سرت به نام محدودیته شرکته مزخرفه شاتل. بعد برمیگردی نگاه میکنی میبینی شاتل وایساده پشتت و همون پتکه رو هم گرفتم بالا سرت و میگه پوله بیشتر بده تا محدودیتم رو برات بردارم و در عینه حال به عالم و آدم بگم من سرویس های آرتم نامحدوده با 5 برابر قیمته تصویب شده.
    تو جدوله آرتش مثلا برای آرته 3 نوشته " حداقله تبادل ترافیک " 17 گیگ. خب این دروغ رو بخوای حقیقی کنی میشه " حداکثره تبادله ترافیک " 17 گیگ. یعنی شما 1 هزارمه گیگ از این 17 گیگت بیشتر شه رفتی تو لیسته محدودیت و هر لحظه شاتل پاچت رو میگیره و همون داستانه پتکه بالا برقرار میشه.
    یعنی کلا اونی که بهت خیانت میکنه و خنجر از پشت میزنه همین شاتله
    عباس معصومیه
    ولی در کل دوستمون درس میگه آرتها اصلاً سرویسهایی خوبی نیستند میزنه میترکونت بعد از یه مدت میشه داستان شبانه اکو.... تعرفه هاشم نسبت به سرعت و گیگهاش بالاست.

آخر فروم باز amin1374's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

نه آرت ها خوبن ولی محدود بشی دیگه کارت تمومه یعنی اینجوری بگم اینترنت نداری تو اکئو ها حد اقل شبانت محدود میشه و تو روز سرعتت عالیه !
    ولی خب در هر دو صورت دزده
    من که فقط تا آخر این ماه میمنونم یا پارس میرم یا فن آوا!
    اگه فن آوا نامحدد بده میرم 1 مگ میگیرم عشق میکنم صبح تا شب میزارم رو دانلود

اگه هم نده یک راست میرم پارس از همون اول بین پارسو شاتل مونده بودم ها اشتباه کردم اومدم رو این ها با این که میدونستم محدود میکنه وولی خب فک نمیکردم به این وخامت باشه ا.وضاع در هر حال میرم از شرش راحت میشم نامحدود نخاستیم !

9. 3 کاربر از amin1374 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Erfandotm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2013
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

نه آرت ها خوبن ولی محدود بشی دیگه کارت تمومه یعنی اینجوری بگم اینترنت نداری تو اکئو ها حد اقل شبانت محدود میشه و تو روز سرعتت عالیه !
    ولی خب در هر دو صورت دزده
    من که فقط تا آخر این ماه میمنونم یا پارس میرم یا فن آوا!
    اگه فن آوا نامحدد بده میرم 1 مگ میگیرم عشق میکنم صبح تا شب میزارم رو دانلود

اگه هم نده یک راست میرم پارس از همون اول بین پارسو شاتل مونده بودم ها اشتباه کردم اومدم رو این ها با این که میدونستم محدود میکنه وولی خب فک نمیکردم به این وخامت باشه ا.وضاع در هر حال میرم از شرش راحت میشم نامحدود نخاستیم !
    پارس عالیه! شبی 6.5 گیگ دانلود دارم بدون افت سرعت و محدود شدن و ...

11. این کاربر از Erfandotm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    Somewhere

پيش فرض

پارس عالیه! شبی 6.5 گیگ دانلود دارم بدون افت سرعت و محدود شدن و ...
    داداش یه کم از پارس بگو و سرویسی که داری واسه همین دانلوده 6.5 گیگی.
    ماهی چند میدی ؟
    سرعتت روزها رو چنده و شبها رو چند ؟
    روزها چقدر میشه دانلود کنی ؟
    سرویسه واقعا نامحدود داره ؟

ببینیم اگه این بهتره یکباره بریم پارس بگیریم مشتی بر دهانه شاتل بکوبیم و آی اس پیش بخوابه !!

اگه نباشه جاش خالی می مونه Erfandotm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2013
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

داداش یه کم از پارس بگو و سرویسی که داری واسه همین دانلوده 6.5 گیگی.
    ماهی چند میدی ؟
    سرعتت روزها رو چنده و شبها رو چند ؟
    روزها چقدر میشه دانلود کنی ؟
    سرویسه واقعا نامحدود داره ؟

ببینیم اگه این بهتره یکباره بریم پارس بگیریم مشتی بر دهانه شاتل بکوبیم و آی اس پیش بخوابه !!
    من 128 محدود دارم ! خطم رو 4 مگ بسته شده
    ماهی 9100 تومان! (128 2گیگ که چون من 6 ماهه بستم 10% تخفیف خورد بهش)
    عکس پایین سرعت دانلود شبانم هست

سرعت دانلود روزانه هم نوسان زیاد داره ولی زیر 450 سرور داخلی نمیاد
    سرویس های نامحدودش رو دقیق اطلاعی ندارم ولی میدونم سرعتش از محدود ها کمتر هستش !
    من دیشب 6.5 گیگ راحت دانلود کردم!
    تو دانلود شبانه هم هر چقدر دانلود کنی محدود نمیشی (مثل شاتل نیست)
    و البته این رو هم بگم کیفیت سرویس های پارس به منطقه مخابراتی و نویز خط خیلی بستگی داره

14. 3 کاربر از Erfandotm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mrmostafa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

سرويس محدود بخواهيم بگيريم همون 128 بخريم سرعتش بالاست ديگه درسته؟؟؟ رو چند بستن؟؟؟ ديگه براي چي سرويس 512 محدود به بالا هم ميدن فقط قيمت بيشتر ميگيرن نياز به نامه هم داره ؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 94 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 94 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •