تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 4560 از 4751 اولاول ... 35604060446045104550455645574558455945604561456245634564457046104660 ... آخرآخر
نمايش نتايج 45,591 به 45,600 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

بله عزیز - تو سایتش هم نوشته بین 15 تا 25 روز باید صبر کنید اما مدت زمانه واقعی از 25 روز هست به بالا !!
    ضمنا دقیقا همین کاری که گفتی می کنه. کاری میکنه بگی غلط کردم
    یعنی نمونه ی بارزه دروغگو و حقه باز
    ولی همچین برات صورت حساب صادر میکنه تا 6 رقمه اعشار در واحده ریال هم ازت میگیره

قربون دستت می‌شه این لینک رو بهم بدین. بعد از مدتها گویا بالاخره یه جایی جواب رسمی به مشکل رو می‌شه دید.

ناظر انجمن شبکه اینترنت dj77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من که به شدت ناراضیم ازشون حیف مخابرات اینجا نامحدود نمیده هرچند منم زیاد دانلود نمیکنم در حد دانلود 4 تا فیلم و سریال و دانلود آپدیبت ویندوز و 4 تا آهنگ اونقدر دانلود نمیکنم ولی اینا خیلی دزد تشریف دارن حجمی داشتم محدود کردن کاشکی فقط شبانم محدود میشد روزانمم که سرعتم 4.5 مگ بود(امضام) اونم محدود میکردن سرعتم از 200 بالاتر نمیرفت اینم از الان شون که نامحدود رو محدود میکنن

خیلی جالبه خانومه که زنگ زده همچنین حرف میزنه طلب کارم هستن منم کم نیاوردم تا میشد توپیدم بهش جالبیش اینجاست وقتی پرسیدم پس نامحدود معنیش میشه چی هیچی نداشت بگه!
    گفتم الان مخابراتنامحدود میده قیمت کمتر نه محدود میکنه نه هیچی برگشته میگه اونا دارن ضرر میکنن منم گفتم اونا به دزدی شما نیستن

صا ی وضی اعصابمو بهم ریختن دیروز منم خوب حالشو گرفتم دیگه هم زنگ نزدن چه از کنترل کیفیتشون چه از جای دیگه
    ایشون احتمالاً قبلا حسابدار کل مخابرات بودن از بیلان سالیانه شرکت مخابرات خبر دارن و می دونه که مخابرات داره ضرر می کنه! به خدا گیری کردیم از دست این شاتل زبون نفهم ,میگم آقا ما نمی خواییم سرویس رو بالاتر ببندی همون 1به 8 رو بده شما ولی محدود نکن مثل مخابرات اصلا انگار باهاشون عربی صحبت می کنی !

3. این کاربر از dj77 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

دقیقا همینه. سرعت رو میبره رو 1 کیلوبایت میگه ببین محدودت نکردم ... ببین من چه ماهم ... ببین تو چقدر کاره بدی کردی از حجمی که من برات تعیین کردم و من بهت گفتم اجازه نداری با سرعتی که پولشو دادی دانلود کنی، دانلود کردی ... حالا میکنم 1 کیلوبایت سرعتت رو برو حال کن

بعد هم تو خیابون بیلبورد میزنم اندازه نفتکش که من نامحدود ام. پولشم تا قرون آخر ازت میگیرم سره وقت!

----

واسه من فاکتور زده ما به تفاوته تغییره آرت
    73086 ریال .... و خیلی خوشگل هم گرفت
    یعنی هشت تومن اش به درک ، اون 6 دهمه ریالش رو داشتی باشین و بفهمین با کی طرف اید و تا چه میزان به نفعه خودش کار می کنه
    اما ما وقتی حواسمون جمع بشه واسه کلاه برداریه شاتل ، میشیم آدم بده !

اینارو میگیم و این همه دلیل و برهان و مدرک مبنی بر عو... ای بودن و حقه بازی و پدرسوختگیه شاتل نشون میدیم ، باز اون دوستمون میاد میگه مغالطه و تشویشه اذهان و سم پراکنی و ...
    البته هر چی میخواهند بگویند ، بگویند ... ما هم حرف خودمان را میزنیم تا حقیقت آشکار شود

اینجای کار رو خیلی متوجه نشدم. یعنی چون شما بیشتر از حجم ادعایی مصرف کردین، پول بیشتر گرفته یا اصولاً اون حجمهایی که برای آرت توی سایتش نوشته هم الکی هست و با حجم کمتر هم کسی محدود می‌شه؟ چون خودم تابحال نداشتم که تست کنم، می‌پرسم. می‌خوام ببینم می‌ارزه تغییر طرح بدم یا کلاً از خیرش بگذرم.

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دقیقاً پینگ من هم توی ساعت عادی و مجانی بصورت همزمان خراب شده. یادمه‌ اوایل خیلی از پینگ پائین خوشم می‌اومد، اما الان اینقدر بد شده که در حد وایمکس خراب شده.
    پینگ شاتل که خیلی وقته رفته بالای 250... چون شلوغ شده و پهنای باندش نصبت به مشترکینی که داره مناسب نیست تو مراکز اصلی,هر جوری هم می خواد تو کت ملت کنه این چیز عرفه که شما سرعت 8مگت بیاد روی 11کیلو چیز خیلی طبیعی هست کسی خر نمی شه طرف برمیگره 2تا همبهش میگه! شما ماهی 44تومن هزینه اینترنت بده بعد سرعتت تبدیل بشه به دیال آپی که فقط خطتو اشغال نمی کنه خوبه والا....
    Last edited by dj77; 13-04-2014 at 12:58.

6. این کاربر از dj77 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

شما هم فکر نکنید این داستانها و مشکلات فقط برای ما هست! اکثر کاربرهای شاتل ازش ناراضی هستند ولی شاتل بخاطر سود خودش حاضر نیست این قانون مسخره محدود سازی یه هوویی رو ور داره یا تعرفه های نامحدود مثل مخابرات ارایه بده,اینم یه نمونش که ملت تو تویتر از شاتل می نالن:

8. 2 کاربر از dj77 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

دوست من این موردی که اشاره کردین یکی از کوچکترین موارد مشکل کاربر با شرکتی مثل شاتله!

حتی اگه شما مثل من کاربری باشی که با این محدودیتهای شاتل کنار بیای و 4 سال هم مشتری شرکت باشی باز هم در اکثر موارد کاربری بالاخره یه روزی با شاتل به مشکل برمیخوری.

من همونطور که گفتم 4 سال مشتری این شرکت بودم و توی این دوره چندین بار هم محدود شدم ولی معمولا بین 7 تا 10 روز از محدودیت خارج میشدم تا اینکه یه بار 10 روز مونده به پایان قرار داد محدود شدم و پیش خود گفتم خیلی خوب بالاخره 10 روزم تحمل میکنم(اینم بگم که من همیشه ماه به ماه تمدید میکنم) اما این 10 روز گذشت و من دوباره سرویس رو تمدید کردم ولی باز هم دیدم محدودم(نکته جالب اینجاست که توی دوران محدودیت من هیچ وقت رنگ سرعت دانلود 16 کیلوبایت رو ندیدم و حداکثر سرعت دانلود 12 بود و در اکثر مواقع هم بین 5 تا 8 متغیر) یک هفته از زمان تمدید گذشت باز هم محدود 10 روز گذشت باز هم محدود دو هفته گذشت باز هم همین وضعیت تا اینکه با پشتیبانی تماس گرفتم و گفتم من دو هفتس که دوباره تمدید کردم و مثل یه قرارداد جدید میمونه اما باز هم محدودم مشکل چیه که پشتیبانی برگشت گفت سیستم دست ما نیست و خودش با الگوی مصرف شما تشخیص میده کی از محدودیت شما رو دربیاره!!!

و این شروع پایانی بود بین رابطه من به عنوان کاربر با شرکت عظیم الشان شاتل!

جالبه که وقتی بهشون گفتم رانژه رو جمع کنن و در طول 7 روزی که طول کشید تا جمع آوری بشه! چند بار با من تماس گرفتن و گفتن شما اگه احساس میکنید سرعتتون مناسب نیست از سرویسهای بالاتر ما استفاده کنید و همونجا بود که فهمیدم درد اینا پوله نه چیز دیگه‌ای! خلاصه 2 هفته که عملا محدود بودم قید 2 هفته دیگه رو هم زدم و گفتم جهنم این 28 تومن رو هم شما بخورید ببینم سیر میشید یا نه؟!
    در ضمن توجه کنید که من مشتری 4 ساله این شرکت بودم که باهام این کارو کردن!

نتیجه اینکه در بین تمامی مشکلات بزرگترین مشکل این شرکت بی‌قانونیه محض هستش و همونطور که گفتم من دو هفته پس از تمدید قرارداد هم از محدودیت در نیومدم در حالی که تمدید کردن به معنای قرارداد جدید هستش و نباید محدودیتی در کار باشه.

می‌گن هر دم از این باغ بری می‌رسد، تازه‌تر از تازه‌تری می‌رسد شده حکایت این دوست عزیز. اینجا هستن کسانی که می‌گن محدودیت ۳-۴ روز و نهایت ۷ تا ۱۰ روز هست. اما ایشون این محدودیت رو حتی به دوره بعد هم به همراه بردن. یعنی فکر کنم شاتل اینجوری جلو بره سوای محدودیت سرعت، توی دنیای واقعی هم می‌یاد از طرف شکایت می‌کنه و اموالش رو توقیف می‌کنه که چرا بیشتر از اونی که شاتل دلش می‌خواد ﴿که البته کسی هم دقیق نمی‌دونه چقدر هست﴾ دانلود کرده. حیف و صد حیف که شب عید اینجور بحثها رو توی تاپیک شاتل ندیدم که طرفش نیام. این همه هزینه و خرید مودم اختصاصی برای شاتل به اینجا کشیده که حالا با این وضعیت یا باید پول بدم و فقط تماشا کنم یا باز هزینه اضافه بدم و از اینجا برم یه جای دیگه.

10. این کاربر از ninipc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز amin1374's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

بچه ها یک سوال بخام ا رانژه خارجت کنن پول میگیرن ؟

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بچه ها یک سوال بخام ا رانژه خارجت کنن پول میگیرن ؟
    نه! هزینه نداره دیگه جمع آوری رانژه!

13. این کاربر از dj77 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز amin1374's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

بچه ها یک خبر دقایقی پیش از سامانه 195 واسه شکایتم زنگ زدن گفتن پیگیری شد توسط شاتل منم گفتم زنگ زدن ولی مشکل رفع نشد گفتن باشه ما پیگیری میکنیم بهتون زنگ میزنیم

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بچه ها یک خبر دقایقی پیش از سامانه 195 واسه شکایتم زنگ زدن گفتن پیگیری شد توسط شاتل منم گفتم زنگ زدن ولی مشکل رفع نشد گفتن باشه ما پیگیری میکنیم بهتون زنگ میزنیم
    آره 195 ول کن نیست تا به شکایت شما جواب درستی داده نشه,با اون کد پیگیری هم که در دست داری می تونی بری سایت 195 اگر جواب نهایی از طرف اپراتور داده شده بود دوباره تجدید نظر رو بزن و دلیل تجدید نظرتو بنویس براشون و مشکلتو شرح بده

16. این کاربر از dj77 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 101 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 101 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •