تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4560 از 4714 اولاول ... 35604060446045104550455645574558455945604561456245634564457046104660 ... آخرآخر
نمايش نتايج 45,591 به 45,600 از 47136

نام تاپيک: Tribal Wars - جنگهای قبیله ای

پروفشنال a3m00n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    Boushehr

پيش فرض

همونطور كه خودت ميگي ليدر بايد ليدر باشه !

ليدر بايد هم توي پوينت رنك يك باشه و هم توي اودي و هم توي نيرو تا بهش بگن ليدر حرفه اي
    ممد خوش بختانه تو جوابات اینقدر مسخرن که احتیاج به جواب نداره : دی
    هر کی یکمی از بازی بدونه این براش روشنه.
    آخه نوووووب مگه همه چی به پوینته؟ من همیشه همرو اماده میکنم واسه نوبل همیشه اطراف من همه فارمن اما چرا پوینتم رو 3 کیلو میمونه چون باز نیرو میسازم !!!
    من همیشه درسم مزاحم بوده وگرنه من همیشه تک تک تارگت هام امتیازشون از خحودم بیشتر بوده(اونایی که کلیر کردم و اماده نوبل شدن هستن)

نه ليدري كه توي همه ورلد ها روي 3 كيلو گير ميكنه ! بعد ميگه من بدخواه دارم !
    نه ليدري كه نيروهاش اندازه يه نوب مثل منه ... هرموقع ازت پرسيدم ، اول نيروهاي تو رو گرفتم ببينم از من بيشتره يا نه كه ...
    در مورد جمله اوب بالا توضیح دادم !
    تو هر موقع پرسیدی نیروهات از من بیشتر بود؟ لول
    اولا که یو 90% مواقع دروغ میگفتی میگفتم بزار سیت شم ببینم میگفتی نه !
    ثانیا وقتی یو میپرسیدی من اودیم زیر 100 بوده یعنی اینکه نیروهام 100 دفعخ مردن و زنده شدن نه مثه تو که می خوای ترشی بگیری از نیروهات نوب (فرق منو تو اینه)

عزيز من ، تو كه انقدر ادعاي حرفه اي بودن داري كه نيرو كلي داري چرا اومدي و با اكانت من به دشمنت حمله كردي ؟
    چون اصلا تروپي نداشتي كه باهاش به بقل دستيت حمله كني !
    كسي كه بقل دستيش رو نميتونه بزنه چيجوري 15*15 كيلر ميكنه ؟؟؟
    درسته که من خیلی بازیکن حرفا ای هستم : دی اما مگه یه بازیکن می تونه چند نفرو بدبخت کنه تو یه مدت کوتاه ؟؟؟
    بلاخره هرچیم فوتو فن بلد باشی باید کشته بدی یا نه؟
    من نیروهام تموم شده بود اونوقع ... و حریفم هم خیلی پرو بود(با اکانت تو بک تایمش کردم) چون تو 3 روز میشد نیروهات برگردن و ...) رس هارم گفتم می دم بت و ...(دیگه ادامه این بحث کافیه)

ديگه اين حرف رو انجا نزن كه من و علي و سعيد سولجر هميشه توي اسپيد ها بهت ساپورت و رسورس ميداديم
    آخرش هم دست از پا دراز تر بر ميگشتي
    لول...
    ممد جون آن چه که عیان است چه حاجت به بیان است ...
    منو خدارو شکر همه(ایرانی و خارجی و ...) تو اسپید میشناسن و 90% اسپیدهارو بدون هیچ ایرانی میرم .. نمی دونم چرا بدون ساپرتاتون همیشه رنک 1 تا 3 می شم : دی
    می تونی تو اسپید بپرسی از همشون تا منو برات تعریف کنن.
    دیشبم یه اسپید باهم رفتیما یادته ؟ : دی
    من رنک جنگم 1 شد و لیو دادم چون پرمیوم و وقت نداشتم( باش بود یعنی رنک جنگ تعین کننده نفر اول بود)
    همه خداهای اسپید وقتی منو میبلینن تو روندها میل میدن که اگه ترایب زدی منو اینوایت میکنی بعد تو .. : دی

بیخیال بابا

looooool
    اون ترايب رستم با اون همه دب دبه و كب كبه و i have no mercy ( درست نوشتم ؟ ) كه رنك يك بود و ... كاري نتونستين بكنين
    كه اصلا عرضشو نداشتين !!

سعيد تو يه ورلد بگو كه ليدر بودي و به 2 روستا رسيدي !!
    آره ...
    آره ...
    ihavenomercy بود ولی مگه با 1 ihavenomercy va 1 danger102 میشه رنک 1 شد ؟؟؟
    من اولین وردی که بازی کردم به 400 کیلو رسیدم و اتفاقا اکانتم هم دادم یه مدت دست خودت بود : دی

تو اسپی ها هم تا حالا به 1 میلیون رسیدم ...
    اما چون جر تابستون وقت بازی ندارم ...

در ضمن من همیشه همه کارای ترایبو میکردم و بازی میکردم نه مثل تو فققط بازی میکردم با این وجود بازیم قابل قیاس با امسال یو نیست : دی

................

ممد هر کی ندونه یو میدونی که من حرفه ایم آخه یه مدت 2 تایی با اکانتم بازی میکریدم..
    یادت رفته چطوری مثل ... کیف میکردی با پیشرفتامون(من 2 هفته پیش خوندم پستای اونموقرو تو هم بخون)

در خدمتم اگه هنوز سوالی هست

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

ای بابا!!!

میگم نمیدونین تو قوانین نوشته کل کل ممنعوع می باشد؟!؟
    حالا که دونستین!

خلاصه اینکه بحث رو همینجا تمومش کنید تا خدایی نکرده اخطار و حذف دست رسی و این موارد پیش نیاد براتون!

ممنون.... تریبالیست باشید

آخر فروم باز Master generals's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

هم محمد هم سعید هر دوتون اشتباه می کنین. واقعا تو یه ترایب واقعی نرفتین تا ببین لیدر یعنی چی..
    همون ترایب رنک 1 که توسط ما شد رنک 6. برو فروم ها رو چک کن. تک تکشون می گن از نضر اعضا اونها از ما غولترن و ما از نظر بازی تکی از اونها ضعیفتریم . پس چرا ما لهشون کردیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟

لیدر اگه لیدر باشه با 4 5 نفر به خاطر رودربایسی کوتاه نمی یاد الکی. لیدر اگه لیدر باشه اینهمه بی جهت و بی خود دشمن نمی تراشه. لیدر اگه لیدر باشه سعی می کنه از موقعیت ها به احسن ترین نحو ممکن استفاده کنه

لیدر اگه لیدر باشه باید بقیه اینقدر ازش بترسن و در عین حال بهش احترام بذارن که اگه گفت زمین کره نیست بگن نه نیست.

این لیدر مون اول من باهاش اختلاف داشتم. حتی دو سه بار از ترایب کیک شدم. پست هامم تو فروم خود تریبال هست که بهش گفتم نوب و ........... ولی الان که الانه می بینم این بشر خیلی از ما بهتره.

سعید لیدری به پست بودن و اکتیو بودن زیاد تو فروم نیست. لیدری به درست مدیریت کردن ترایبه. این که چه موقع مرج بشه و چه موقع دیپلماسی ببنده

به خدا همین 2 3 ماه اخر بازکنایی بودن که یا 300 هزار پوینت و زیر رنک 200 و حتی بعضیاشون رنک دو رقمی حاضر بودن به ما بپیوندن در حالیکه نه زیر حمله بودن نه چیز دیگه ای ولی لیدر ما اونا را دعوت نمی کرد ولی به جاش می رفت 90 یا 100 هزار پوینتیا رو از قار ه هایی که تازه بهشون رسیده بودیم دعوت می کرد

الان که می بینم عالی ترین تصمیم ممکن تو اون زمان بوده. اینجوری بین ترایب ما و ترایب رنک یک فاصله اقتاد و تا اونها این فاصله رو پر کنن ما قویترین مرز دفاعی ممکنو ساختیم. به طوریکه الان می خواین ترایب رنک یکو دیسبند کنن

لیدر ما همیشه با دشمناش به ارام ترین نحو ممکن صحبت می کنه چون می دونه این یه بازیه و چیزی بیشتر از یه سرگرمی ساده نیست ولی ما ایرانی وقتی با دوستامون اینجوری صحبت می کنیم وقتی لییدر بشیم چی میشم

سعید ، محمد تو شما تا حالا تو ترایبی نبودین که چند ده ملیون پوینت داشته باشه و جزو تاپ رنک ها داشته باشه. لیدرشیب واقعی رو اونجا می تونین ببینین.

به بار دیگه می گم سعید . اگه به لیدری نیست چرا ترایبی که بهترین بازیکن ها رو به گواه همه در اختیار داشت به طوری که او دی پوسنتش با ممبر های کم همیشه اول بود در مقابل ما اینجوری کم اورد؟

بهتره فروم 42 رو بخونی تا تعجب همه رو ببینی
    Last edited by Master generals; 22-02-2010 at 19:00.

داره خودمونی میشه saman.dragon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جان،
    بحث کل کل نیست.
    من یک پیشنهاد دادم، اما اینها بجای اینکه امتحان کنن با من، فقط بهونه آوردند.
    خب اگه نمیخواین بیاین، اجباری که نیست.

من دنبال اونایی هستم که بدون توقع بالا میان.
    هر چی توقع بالاتر باشه، امکان اینکه وسط بازی قهر کنن و به اصطلاح همون حرکات بچه گانه ازشون سر بزنه بالاتره.

الان
    تو 2 تا فروم ، چیزی حدود 19 نفر اعلام آمادگی کردند که متاسفانه اکثریتشون تازه کارن و حتی بعضی ها حتی دفعه اولشونه.

به قول شما دوست عزیزم،
    بهتره شروع کنیم.
    خودمون رو اماده کنیم.
    همدیگه رو بشناسیم.
    من ادعام نمیشه اما خوشبختانه بازیم خیلی خوبه و هم انگلیسیم در حد متعادله که کارام رو راه بندازه و
    تجربه مدیریتی هم داشتم با خارجی ها
    بنابر این، با همکاری دوستان با تجربه ترم، میتونیم بازی قشنگی بسازیم.

آخر فروم باز Master generals's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

یه چیز دیگه هم بگم
    دور تا دور ما ترایب های قوی بود. ما تمرکزمون رو ترایب رنک یک بود. اون ترایب های دیگه به ما پیشنهاد دیپلماسی می دادن و حتی حاضر بودن همه چوره کمکون کنن ولی لیدر ما اصن طرفشون نگاه هم نکرد. چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ برای اینکه شم استراتژی اش اون قدر قوی بود که تا 1 2 ماه بعدو پیش بینی کنه

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    قـــائم شــــهر

پيش فرض

ای بابا!!!

حالا که دونستین!

خلاصه اینکه بحث رو همینجا تمومش کنید تا خدایی نکرده اخطار و حذف دست رسی و این موارد پیش نیاد براتون!

مسعود جون داداش ول كن بزار حرف بزنيم ديگه
    هر موقع ميريم حرف بزنيم ميزنين همه چي رو پاك ميكنين

اين كجاش كل كله ! داريم سعي ميكنيم به توافق برسيم

تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

خب
    فردا روز ثبت نام world47 هستش.
    از اونهایی که میخوان تو یه ترایب ایرانی بازی کنند، فقط کافیه که بعد از ظهر
    به این آیدی من پی ام بدن
    Saman.Dragon
    و بعد برای ورودشون هماهنگی میکنیم.

پروفشنال a3m00n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    Boushehr

پيش فرض

من باهاتون میام...
    فقط اسم ترایب معلوم نیست؟
    اگه هست برم تو فرامش یکمی کل کل کنم و ترایبتونو معروف کنم : دی

---------- Post added at 12:36 PM ---------- Previous post was at 12:34 PM ----------

ای بابا!!!

حالا که دونستین!

ما تا اومدیم حرف بزنیم آخرش گفتی تریبالیست باشین :|

بابا داریم بحث میکنیم مشکلات ترایبای ایرانیو پیدا کنیم دیگه |:|

تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

asemon جان
    دلم میخواست اسم ترایب رو هم با توافق جمع انتخاب کنیم اما از اونجایی که اعضایی داوطلب در یک فروم متمرکز نیستند،
    بنابر این، پیشنهاد اول من،
    Persian Empire با تگ Aryan هستش.

پروفشنال a3m00n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    Boushehr

پيش فرض

اقایون ما رفتیم شمال شرقی !!!!

شما هم بیاین....

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 13 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 13 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •