ممد خوش بختانه تو جوابات اینقدر مسخرن که احتیاج به جواب نداره : دی
هر کی یکمی از بازی بدونه این براش روشنه.
آخه نوووووب مگه همه چی به پوینته؟ من همیشه همرو اماده میکنم واسه نوبل همیشه اطراف من همه فارمن اما چرا پوینتم رو 3 کیلو میمونه چون باز نیرو میسازم !!!
من همیشه درسم مزاحم بوده وگرنه من همیشه تک تک تارگت هام امتیازشون از خحودم بیشتر بوده(اونایی که کلیر کردم و اماده نوبل شدن هستن)
در مورد جمله اوب بالا توضیح دادم !
تو هر موقع پرسیدی نیروهات از من بیشتر بود؟ لول
اولا که یو 90% مواقع دروغ میگفتی میگفتم بزار سیت شم ببینم میگفتی نه !
ثانیا وقتی یو میپرسیدی من اودیم زیر 100 بوده یعنی اینکه نیروهام 100 دفعخ مردن و زنده شدن نه مثه تو که می خوای ترشی بگیری از نیروهات نوب (فرق منو تو اینه)
درسته که من خیلی بازیکن حرفا ای هستم : دی اما مگه یه بازیکن می تونه چند نفرو بدبخت کنه تو یه مدت کوتاه ؟؟؟
بلاخره هرچیم فوتو فن بلد باشی باید کشته بدی یا نه؟
من نیروهام تموم شده بود اونوقع ... و حریفم هم خیلی پرو بود(با اکانت تو بک تایمش کردم) چون تو 3 روز میشد نیروهات برگردن و ...) رس هارم گفتم می دم بت و ...(دیگه ادامه این بحث کافیه)
لول...
ممد جون آن چه که عیان است چه حاجت به بیان است ...
منو خدارو شکر همه(ایرانی و خارجی و ...) تو اسپید میشناسن و 90% اسپیدهارو بدون هیچ ایرانی میرم .. نمی دونم چرا بدون ساپرتاتون همیشه رنک 1 تا 3 می شم : دی
می تونی تو اسپید بپرسی از همشون تا منو برات تعریف کنن.
دیشبم یه اسپید باهم رفتیما یادته ؟ : دی
من رنک جنگم 1 شد و لیو دادم چون پرمیوم و وقت نداشتم( باش بود یعنی رنک جنگ تعین کننده نفر اول بود)
همه خداهای اسپید وقتی منو میبلینن تو روندها میل میدن که اگه ترایب زدی منو اینوایت میکنی بعد تو .. : دی
بیخیال بابا
آره ...
آره ...
ihavenomercy بود ولی مگه با 1 ihavenomercy va 1 danger102 میشه رنک 1 شد ؟؟؟
من اولین وردی که بازی کردم به 400 کیلو رسیدم و اتفاقا اکانتم هم دادم یه مدت دست خودت بود : دی
تو اسپی ها هم تا حالا به 1 میلیون رسیدم ...
اما چون جر تابستون وقت بازی ندارم ...
در ضمن من همیشه همه کارای ترایبو میکردم و بازی میکردم نه مثل تو فققط بازی میکردم با این وجود بازیم قابل قیاس با امسال یو نیست : دی
................
ممد هر کی ندونه یو میدونی که من حرفه ایم آخه یه مدت 2 تایی با اکانتم بازی میکریدم..
یادت رفته چطوری مثل ... کیف میکردی با پیشرفتامون(من 2 هفته پیش خوندم پستای اونموقرو تو هم بخون)
در خدمتم اگه هنوز سوالی هست![]()