فعلا که نه من تفاوتی ندیدم کد های BTS ها هم همون قبلیاس قدرت آنتن هم فعلا فرقی نکرده !
فعلا که نه من تفاوتی ندیدم کد های BTS ها هم همون قبلیاس قدرت آنتن هم فعلا فرقی نکرده !
سلام دوست من.واسه نوکیا و سونی اریکسون باید بری تووی منوی مسیج و بعد ستینگ و اونجا بگردی و گزینه ی RECIVE REPORTS رو پیدا کنی و On کنی.یاعلی
امروز تو روزنامه جام جم صحبت های دزفولی رو چاپ کردن و نوشتن تا 3 ماه ام ام اس خبری نیست.
برین بخرید و بخونیدش.
البته تو این تاپیک این حرف ها زده شده بوده همش. ولی خوشحالم که بالاخره به مطبوعات کشید.
مشکل اصفهانم گفته.
تنظيمات درسته فقط بايد از تو جيميلت بري تو Settings بعد تو قسمت POP3 بعد گزينه Enable POP3 رو بزني و سيو كني
من انجام دادم و خيلي خوب كار ميكنه
تاييد ميشه
آقا شاهين خواهشا يه توضيحي بدين
در ضمن با مسيج سنتر تاليا تونستم براي 200090 و 300003 پيام بفرستم ولي براي 100035 نشد
در ضمن چون دليوري براي من كار نميكنه ندونستم كه به مقصد رسيد يا نه
بچه ها من میرم صورتحساب بگیرم چنین پیغامی مده ایا برای شما هم میاد
Network Error (tcp_error)
A communication error occurred: "Operation timed out"
The Web Server may be down, too busy, or experiencing other problems preventing it from responding to requests. You may wish to try again at a later time.
For assistance, contact your network support team.
یا فقط مشکل منه.اگر اقا شاهین اطلاعات داره بگه
آقا شاهین اس ام اس نزدی به من پس در مورد سوالام ؟!!
البته این همون محاسبه ای هستش که 10 روز پیش بود تازه جام جم چاپ کرده اما بازم خوبه اسم این شهرداری اصفهانا اورده !نوشته شده توسط pesare_dokhtarkosh [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میگم آقا شاهین امروز یکشنبه شد اما شبکه اصفهان هیچ تفاوتی نکرد که!
آقا شاهین ممنون از اطلاع رسانیتون مشخصات پست پیشتاز برای تحویل سیم هدیه امروز به دستم رسید
شما در داخل تنظيمات پيام ، پيام تصويري ، گزينه اي داريد يه نامه Picture Scaling كه سه تا سايز رو مي تونيد تعريف كنيد. 160*120 ، 320*240 و 640*480. هر چقدر عكس بزرگتر باشه پس حجم بيشتري داره.
شما بعدر از 0936 ، 0917 رو بگذار و بقيه شماره. مثلاً اين شماره الان هست: 553 0917 0936
لطف كن درخواستت رو برام E - Mail كن.
اين مشكل از سمت TCI است. بارها شتري تماس گرفته و اين موضوع رو اعلام كرده و من هم با ايرانسل و هم 912 خدم بهش پيام دادم گرفته. بستگي به مكاني داره كه شما و TCIتوي اونجا قرار داريد. كم كم درست ميشه. ايرانسل تا جاي ممكن خودش رو با TCI وقف داده ولي اونا متأسفانه...
شما به طور مستقيم فعلاً نمي تونيد از گوشي تون ميل بزنيد. چون هنوز فعال نشده. بايد بريد توي سايت هايي كه اشتراك اي ميل داريد و از اونجا ارسال كنيد.
هركي ميخواد به اين آدرس براي ميل بزنه براش ماله كل گوشي هارو ارسال مي كنم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا كي جولوتره؟ من يا دزفولي؟نوشته شده توسط pesare_dokhtarkosh [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هر وقت با پيغام Network Error مواجه شديد بدونيد كه مشكل از شبكه است.
اصفهان يك مشلا بزرگ شده. آخه وقتي شورداري نميگذاره آنتن نصب كنند ديگه بايد چي كار كرد؟
اگه خونه هاتون نو سازه به شركت ميل بزنيد و اعلام آمادگي كنيد تا روي بام خونتون آنتن نصب كنه. ماهي حدوده 1 ميليون تومان همميده.
بچه به خدا وقت جواب دادن به SMS رو ندام. به خدا دوست دارم ولي نميشه. به خاطره همينه كه ميگم ميل بزنيد. من در 24 ساعت 9 ساعت كار ميكن ، 1ساعت توي راهه شركتن ، 4 ساعت پاي ابنترنت ، 4 ساعت دنباله كارهاي شخصي و 6 ساعت هم مي خوابم. حالا كي ميتونه اينجوري باشه؟
خودم كه بعضي روزها كم ميارم. در هر صورت شرمنده. تا جايي كه بشه جواب SMS هارو مي دم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)