تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 456 از 959 اولاول ... 356406446452453454455456457458459460466506556956 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,551 به 4,560 از 9589

نام تاپيک: بازي هاي جديد : خبـــــــر هاي كوتــــــــــــــــاه !!! [آرشیو]

آخر فروم باز toraj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

دو برابر کردن خط تولید ps3 توسط sony

تحلیلگران صنعت گیم باور دارند که sony در حال افزایش تولید ps3 قبل از اغاز به کار کنسول جدید خود ps3 slim می باشد.سایت digitimes نیز با ارایه گزارشی در این رابطه گفته که sony قطعات مورد نیاز حداقل 1 میلیون ps3 را برای برای سه ماه بعد سفارش داده است.این میزان دو برابر تعداد ps3 تولید شده در سه ماه دوم سال 2009 میباشد.به نظر میرسد اعلان خبر تولید ps3 slim به محض اغاز به کار نمایشگاه gamescom در المان خواهد بود.

منبع:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    منبع اصلي:
    کد:

2. 3 کاربر از toraj بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

Star Craft II تاخیر خورد!!!

اکتیویژن بلیزار در اعلامی رسمی بیان کرد که بازی Star Craft II از سال 2009 به 2010 منتقل شد.
    دلیل اصلی این تاخیر لانچ دوباره ی سرویس بازی_آنلاین Battle.net اعلام شده است.

Michael Morhaime رئیس و مدیر عامل اکتیویژن بلیزارد میگوید: در حالی که ما میتوانیم در انتشار نسخه ی بتا و سپس عرضه ی بازی عجله کنیم ولی تجربه نشان میدهد که برای کیفیت بهتر و احترام به بازیباز ها کمی بیشتر بر روی آن کار می کنیم.
    همچنین وی افزود: ما همچنین در حال توسعه و عرضه ی دوباره ی Battle.net هستیم که ما بیشتر بر روی این پروژه تمرکز داریم و فعلا به آن فکر می کنیم.

منبع:
    کد:
    منبع اصلي:
    کد:

4. این کاربر از toraj بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ali_ranger22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تـهران

پيش فرض

Blizzcon 2009 tickets sold out in 8 minutes

تعداد 20000 بلیت دیگه برای بلیز کن در عرض 8 دیقه فروخته شد !
    این نمایشگاه 20 و 21 آگوست هست
    امیدوارم یه خبر خیلی خوب مثل تاریخ عرضه و.. بشنویم ..
    کد:
    +
    مایکروسافت هم وجود Natal در GamesCom رو تایید کرد

6. 8 کاربر از ali_ranger22 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mohsen.rajabi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    قــــــــــــم

پيش فرض مصاحبه : FIFA 10 (قسمت اخر)

اين هم قسمت دوم و اخر از مصاحبه ي سايت videogamer با david rutter از تهيه کنندگان fifa 10 .

شخصيت پيتر مور به عنوان رييس چطوريه؟

او واقعا انسان خيلي خوبيه.خيلي هم شوخه.ما رابطه ي خيلي خوبي با هم داريم.اون شخصيت خيلي جالبي داره.او يه طرفدار سرسخت فوتبال و ورزشه و به خاطر اينکه اهل ليورپوله طرفدار سرسخت اين تيمه.سال پيش وقتي براي اولين بار به ديدن استوديوي ما اومد ما اونرو تو زمين فوتبال برديم.فوتبال بازي کردنش هم خيلي خوب بود.

واقعا؟

اره.اون يه بازيکن نيمه حرفه اي بود.اون با هر دو پا بازي ميکرد.پس ما اون رو وارد چالش ضربه زدن به تيرک افقي کرديم شبيه اون چيزي که اونا تو فوتبال امريکايي دارن.و اون تو بار دوم تونست توپ رو به تيرک بزنه.

کار اون اينه که تا جايي که ميتونه به شما براي حرکت به جلو فشار بياره.ايا این خيلي ازارتون ميده؟

نه.من يه طرفدار بزرگ فوتبالم.به همون اندازه که از ديدن فوتبال لذت ميبرم از بازي کردنش هم همينطور.من در ضمن يک گيمر هم هستم.من و گروهمون اهل 18 مليت مختلف هستيم .و همه ي ما ادماي با روحيه ي به شدت رقابتي هستيم.فکر نمي کنم اون هيچ فشار بيشتري به ما وارد ميکنه چون همين حالاشم ما خودمون خيلي به خودمون فشار مياريم.اين اصلا جالب نيست که يه نفر بياد بهتون بگه من از شما ميخام که ميانگين نمره ي اين بازي مثلا 90 بشه.اين يه توهينه.اگه کسي از من يا مور يا ea خوشش نياد اين خيلي راحته که شما رو تو دردسر بندازه.من نگران اين نيستم که به فوتبال ما چه نمره اي ميدن و بيشتر به اين اهميت ميدم و خوشحالم از اينکه نهايت تلاشمون رو کرديم براي کسايي که فيفا رو باز مي کنن.

يعني اگه ميانگين نمره ي فيفا تو نقد هاي مختلف 90 نشه تو اخراج نميشي؟

اميدوارم که اينطور نشه.اگه اين طور نشه خوب خيلي بد ميشه.

از پيتر مور اخيرا نقل شده که اون يه نگاهي هم به تكنولوژي‌ هاي جديد مايکروسافت و سوني در مورد motion sensing داشته و گفته که اينا پتانسيل خوبي براي بازيهاي ورزشي ea هستن و البته اون وارد جزييات نشد.هيچ ايده اي داري که چطور ازشون تو فيفا استفاده کني ؟

خيلي کم

يه چيزي که به ذهن من ميرسه خطر ضربه هاي پا توي هواست.بدون اينکه هيچ توپي در کار باشه که پات بهش برخورد کنه.ايا اين شيوه ي بازي بدون کنترلر ميتونه اصلا fun باشه؟

اين تكنولوژي‌ هنوز خيلي تازست.من فکر ميکنم که جان ريکتليو بهش گفته که من واقعا نمي دونم اگه شما بخواين از ناتال تو فيفا استفاده کنين.اول اينکه يه بازيه 75 دقيقه اي به شدت خسته کننده خواهد بود. و واقعيت اينه که کنترلر مرسوم خيلي بهتره.شايد بخوايم يه کارايي باهاش انجام بديم اما اينطور نيست که يک دفعه اي خودش رو تو فيفا نشون بده.

شايد نسخه ي بعدي ؟

احتمالا.بايد ببينيم چي ميشه.فکر نکنم بخواهيم يه چيزي رو تو بازي قرار بديم فقط به خاطر اينکه ازمون خواسته باشن يا اينکه مردم فکر کنن بايد انجامش بديم.اگه نتونه خودشو تو کل گيم نشون بده کار بي فايده ايه.و ما هم نمي خواهيم حواسمون رو با حاشیه ها پرت کنيم.

ولي به نظر شخصي خودت اين تكنولوژي توبازي کار ميکنه؟

فکر کنم يه سري کاراي کوچک بشه باهاش کرد.که البته راستش رو بخواهيد هنوز راجع بهش کاري نکرديم.

صحبت اخرمون راجع به PES باشه.مثل اينکه کونامي خيلي از بازيه امسالشون مطمين هستن.اصلا اهميت ميدي به اينکه چي ميگن ؟

اره خيلي زياد.به دو علت.اول اينکه من به گيمر سرسخت فوتبال هستم و خيلي هم مشتاقم که ببينم که چي درست کردند.من سالها و سالها و سالهاست که PES بازي ميکنم .خوب فکر نکنم که بخوام یک دفعه کنارش بزارم.البته راجع به يه چيزايي که تو ويديوي اخيرشون ديدم شک دارم.به نظرم ميرسه که دارن کاري شبيه به custom team tactics تو بازيه سال پيش ما دارن انجام ميدن که خيلي هم خوبه.منتظرم ببينم چي از اب در مياد.و دليل دوم هم اينه که ما باهم رقيب هستيم.چون ديدن اينکه اونا دارن چي کار ميکنن رو هر روز زندگي من تاثير داره.

سال پیش که با هم صحبت کردیم تو گفتی که انتظار داشتی کونامی با قدرت برگرده
    .به هر حال بازی سال پیش pes نتونست ما رو تحت تاثیر قرار بده.واکنش تو به بازیشون چی بود؟

بازیشون به اندازه کافی خوب بود.راستش خیلی هم بد نبود.بازی اونا متفاوت از بازی که ما داریم.ما بیشتر به دنبال ارایه ی شبیه سازی از فوتبال واقعی هستیم.فکر نمی کنم که هدف اونا این روزا این باشه.البته هنوز امیدوارم با یه بازی خوب برگردند.اونا مشخصا کارکنای خیلی با استعدادی هستن.این خیلی خوبه که یه رقیب داشته باشی.این باعث میشه که ما هم بیشتر تلاش کنیم.البته اگر هم نداشتیم باز هم همون کاری رو می کردیم که الان در حال انجامش هستیم.ما همیشه می خواهیم که کارمون عالی از اب در بیاد.

این جالبه که تو میگی کونامی این روزا کمتر به دنبال ساخت یه فوتبال بر اساس واقعیت هستش .طبق اون اطلاعاتی که تا الان منتشر کردن نشون میده که امسال به دنبال یه تجربه ی واقعی و اصل از فوتبال هستن.این طور که گفتن Pes زیباتر خواهدبود.گیم پلی بهتری خواهد داشت .وتا اونجا که سخت افزاربهشون این اجازه رو بده فوتبالی واقعی رو ارایه خواهدکرد .

چهار سال زمان برد برای رسیدن به اون نقطه که ما بهش رسیدیم.خوب اگه اونا می خوان به طور ناگهانی این کار رو انجام بدن براشون ارزوی موفقیت می کنم. ولی کار فوق العاده سختی خواهند داشت.

منبع:
    کد:

8. 3 کاربر از mohsen.rajabi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

اپدیت PSN در US با امکاناتی استثنائی

این اپدیت دیروز روی PSN اومده و چیزهایی خارق العاده بر روی اون اضافه کرده که با هم میبینیم :

بازی های قابل دانلود :

* Crystal Defenders باقیمت 10 دلار و با حجم 52مگابایت
    * TV Show King با قیمت 10 دلار و با حجم 220 مگابایت

دموهای قابل بازه بازی ها :

* Rag Doll Kung Fu Demo با حجم 665 مگابایت .
    * Batman: Arkham Asylum Demo با حجم 1.1 گیگابایت .
    * Crystal Defenders Demo با حجم 32 مگابایت .
    * Worms Demo با حجم 45 مگابایت .

Add-on Game Content :

* Savage Moon Waldgeist Add-On با قیمت 5 دلار و با حجم 117 کیلوبایت.
    * LittleBigPlanet inFamous Costumes Pack با قیمت 2 دلار و با حجم 1.04 مگابایت.
    * Call of Duty: World at War Map Pack 3 با قیمت 10 دلار و با حجم 894 مگابایت.
    * Call of Juarez: Bound in Blood Old West Map Pack با قیمت 10 دلار و حجم 268 مگابایت.
    * Cross Edge Latest Technology Pack با قیمت 2 دلار و با حجم 111 کیلوبایت.
    * Cross Edge Pretty Little Pack با قیمت 2 دلار و با حجم 111 کیلوبایت.
    * Cross Edge Trial Edition Pack مجانی و با قیمت 111 کیلوبایت.
    * Cross Edge Additional Dungeon 4 مجانی و با حجم 111 کیلوبایت.
    * Cross Edge Enigma Synth Pack 2 مجانی و با حجم 111 کیلوبایت.
    * Dynasty Warriors 6 Empires: Additional Music Set 3 مجانی و با حجم 18 مگابایت.
    * GTI Club Plus با قیمت 2 دلار و با حجم 11 مگابایت.
    * Guitar Hero World Tour برای اهنگ های موجود به این سایت مراجعه فرمایید.
    * Rock Band برای اهنگ های موجود به این سایت مراجعه فرمایید.

ویدئوهای بازی ها :

* TV Show King Trailer - English, French and Spanish version با حجم 8.49 MB –
    * 9.38 MB
    * Watchmen The End Is Nigh Part 2 Launch Trailer با حجم 63 مگابایت.
    * Watchmen The End Is Nigh Part 2 The Complete Experience Launch Trailer با حجم 69 مگابایت.
    * G Force The Video Game Trailer با حجم 88 مگابایت.
    * Mini Ninjas Futo Gameplay Trailer با حجم 50 مگابایت.
    * Mini Ninjas Futo Vignette با حجم 62 مگابایت.
    * Mini Ninjas Shun Vignette با حجم 67 مگابایت.
    * Unbound Saga Between the Panels Issue 2 با حجم 19 مگابایت.

تم ها :

* College Football Themes با حجم 4.61 و 5.28 مگابایت.

منبع:
    کد:

10. این کاربر از toraj بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

تاخیر دو بازی Dirt 2 و Batman: Arkham Asylum نسخه PC

دو شرکت اروپایی Codemasters و Eidos دو بازی معروف خود یعنی Dirt 2 و Batman: Arkham Asylum را برای PC باز ها کمی دیرتر عرضه می کنند.

دلیل تاخیر بازی Dirt2 اضافه کردن ویژگی های جدید DirectX 11 اعلام شده که در نسخه کنسولی موجود نیست.این ویژگی شامل hardware tessellation, multi-threading and Shader Model 5.0 می باشد.
    زمان انتشار بازی دسامبر 2009 تعیین شده است که مقارن با تاریخ انتشار ویندوز 7 می باشد.

Eidos هم دلیل تاخیر را پیاده سازی تکنولوژی Nvidia's PhysX اعلام کرده است که باعث می شود خرد شدن اجسام بسیار واقعی تر از قبل صورت بگیرد و جلوه ای خاص به مبارزات بتمن بدهد.
    تاریخ انتشار این بازی برای PC بازها 15 سمپتامبر اعلام شده است.

منبع:
    کد:
    منبع اصلي:
    کد:
    منبع اصلي:
    کد:

12. این کاربر از toraj بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

Playable Demoی بازی Batman : Arkham Asylum عرضه شد .

طبق گفته ی اقای Nelson این دمو برای Live یا امروز یا بزودی عرضه میشود .

همچنین این دمو دیشب برای PS3 و امروز صبح برای PC منتشر شد .
    این فایل برای کنسول ها با اندازه ی 1.57گیگابایت میباشد .

همچنین این بازی در تاریخ 25اگوست برای PS3 و X360 و در تاریخ 15سپتامبر برای PC عرضه میشود.

این بازی درجه ی سنی Teen رو بخود اختصاص داده.
    از اینجا هم میتونید دموی بازی رو دانلود کنید من که پیشنهاد میکنم .

لينك دموي بازي:
    کد:
    منبع:
    کد:

14. این کاربر از toraj بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    قــــــــــــم

پيش فرض

آمار فروش کنسول در ژاپن،هفته ی منتهی به 2 آگوست 2009(Media Create):

ٌWii:95,375

DS:85,737

PSP:33,049

PS3:8,760

PS2:3,617

XBOX 360:3,552

*Wii نسبت به هفته ی گذشته 5 برابر افزایش فروش داشت،دلایل آن عرضه ی رنگ مشکی این کنسول در تاریخ 1 آگوست بود که از ماه پیش برنامه ریزی شده بود والبته عرضه ی انحصاری Monster Hunter 3 توسط Capcom برای این کنسول.

*از مجموع DS های فروخته شده 73,710 دستگاه DSi و 12,027 دستگاه DS Lite سهیم بودند که فروش هر دو نسبت به هفته ی قبل با کاهش مواجه شد.

*با توجه به عرضه ی Gears Of War 2 در ژاپن انتظار میرفت تاثیر این بازی روی فروش سخت افزار Microsoft تاثیر گذاشته باشد که ظاهراً اینگونه نیست،هرچند که مشخص نیست آیا Microsoft برای بازار ژاپن مانند ایالات متحده باندل این بازی را در نظر گرفته بود یا نه،نکته ی دیگر اینکه Gears Of War 2 برای عرضه در ژاپن کاملاً Localize شده و صداگذاری و منوهای بازی کاملاً به زبان ژاپنی برگردانده شد.

*هرچند با میزان ناچیز ولی PS2 موفق شد بار دیگر در فروش هفتگی از XBOX 360 پیشی بگیرد که با توجه به سن و قابلیت های دو سیستم شگفت انگیز است.

منبع:
    کد:

16. 2 کاربر از mohsen.rajabi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    قــــــــــــم

پيش فرض Starbreeze عنوان Enclave را براي Wii تاييد كرد

شركت پر آوازه Starbreeze به تازگي اعلام كرد يكي از عناوين قديمي خود به نام Enclave را كه براي PC و Xbox عرضه شده بود را براي Wii پورت خواهد كرد.

البته Starbreeze روي نسخه Wii اين بازي كار نخواهد كرد ، بلكه شركت آلماني Village1 Entertainment اين بازي را Port خواهد كرد. اعلام شده است كه اين بازي در سال 2010 عرضه خواهد شد ، ولي هنوز هيچ ناشري براي بازي انتخاب نشده.

Starbreeze هم اكنون مشغول ساخت 2 عنوان Bourne و عنوان قديمي Syndicate براي EA است.

منبع:
    کد:
    منبع اصلی:
    کد:

18. این کاربر از mohsen.rajabi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    قــــــــــــم

پيش فرض Steven Spielberg به عنوان تهيه كننده فيلم Halo ظاهر خواهد شد ؟

سايت IESB اعلام كرد كه طبق اطلاعاتي كه انها متوجه شده اند كارگردان بزرگ سينما يعني Steven Spielberg ( اثاري همچون : Indiana Jones , ET ) به عنوان تهيه كننده فيلم Halo حاضر خواهد شد. پيش از اين Peter Jackson به عنوان تهيه كننده اين فيلم ظاهر شده بود.

Spielberg بعد از خواندن فيلنامه Stuart Beattie ( فيلمنامه نويس Pirates of the Caribbean , G.I. Joe: The Rise of Cobra ) به ساخت فيلم Halo بسيار مشتاق شده است. از سوي ديگر بعد از , به دست افتادن امتياز Transformers به كمپاني Paramount اين بهترين فيلم ممكن براي تاسيس استوديو جديد همراه Walt Disney Pictures است. ( Spielberg يكي از مديران كمپاني Dream Works است )

Stuart Beattie يكي از طرفدارن سر سخت Halo است به همين منظور Microsoft وظيفه نوشتن فيلنامه را بر عهده وي گذاشته بود. اين فيلنامه بر اساس كتاب Halo : Fall of The Reach نوشته شده است.

منبع:
    کد:

20. 2 کاربر از mohsen.rajabi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •