سلام
سرویس اکو 128 با اکو 8 مگ از نظر سرعت تفاوتی ندارند یعنی سرعتتون تاجایی که خطتتون کشش داشته باشه بسته میشه . اما زمانی سرعت واقعی مشخص میشه که مرکزتون پهنای باند کم بیاره یا مشکل فنی ایجاد بشه که سرعت واقعی سرویستون رو دریافت میکنید که اکو 128 خط روی 4 مگ بسته میشه و همینطور سرویس 8 مگ که خط بر روی 9 مگ بسته میشه .به صورت کلی از اونجایی که حتی خرابی های شاتل کمه اکو 128 رو تهیه کنید البته به نظر من سرویس 1 مگ بهترینش هست حتی توی زمان کمبود پهنای باند ...
آرت هم بعد از مدتی محدود میشه به قدری که دیگه نمیتونید تحملش کنید یعنی دانلودتون بعد از یه حجمی شدید سرعتتون محدود میشه . کلا آرت برای کسی که همیشه سرعتش بالا بوده یه عذاب الهی محسوب میشه ...
برای دانلود فیلم بهتره سرویس های شبانه رایگان دار رو بخرید چون هزینه کمتری داره و در اوایل سرویس شبی 20-30 گیگ درصورتی که سرعتتون بالای یک مگ باشه دانلود دارید و بعد از محدود شدن شبی حدود 10 - 18 گیگ ( بر اساس تجربه شخصیم )
در صورتی که بازم سوالی در این مورد داری پیام خصوصی بفرست تا کامل برات توضیح بدم جریان از چه قراره![]()

جواب بصورت نقل قول

من دو ساعت پیش چک کردم همون 4 گیگ بود و قیمت تقریبا 2000 تومن کم شده بود ولی الان اینجا رو خوندم و رفتم مجددا چک کردم و دیدم 2 گیگ اضافه شده و قیمت هم 2-3 هزار تومن گرونتر شده

صددرصد این کار رو کردن تا کسی حجم بالا با قیمت کمتر نخره
ای تف به ذاتتون