امروز کرمان رو تست کردم .متاسفانه خیلی پایولت این کرمان سرعتم 1 مگ بود سرور هم ipm تهران بود و پینگ هم 36 .کلی پدرم در اومد تا تست گرفت .انتن دهی اصلا جالب نیست .امیدوارم پوشش رو زودتر کامل کنند .
امروز کرمان رو تست کردم .متاسفانه خیلی پایولت این کرمان سرعتم 1 مگ بود سرور هم ipm تهران بود و پینگ هم 36 .کلی پدرم در اومد تا تست گرفت .انتن دهی اصلا جالب نیست .امیدوارم پوشش رو زودتر کامل کنند .
مثل اینکه فقط مشکل منه که 24 گیگ رو 10 میندازن به من خود برنامه مودم یک قسمت داره ترافیک مصرفیتو دقیق نشون میده + اپلود حجمی که با پیامک استعلام میگیرم درسته 24 گیگ در میاد اما هنگام مصرف 10 گیگ اون 24 گیگ 0 میشهبار اول گفتیم شاید چیزی اپدیت شده اخه اگرم به فرض مثال ویندوز یا ... اپدین بشه لاگ میندازه دیگه درسته ؟ اما بار دوم هم که تمدید کردم همین مشکل رو داشتم اینبارم از Disable بودن اپدیتها اگاه بودم!
نمیدونم شاید منطقه ما اینجوره ولی مگه اون محدودیت در یک سرور اصلی و برنامه اکانتینگ اعمال نمیشه؟ پس چرا مشکل منه فقط !!! دوستان کسی تجربه داره اعلام کنه
باید دیتا رو از ساعت ۸ به بعد قطع و وصل کنی وگرنه حدود سه برابر از حجم شبانه کم میکنه.
Sent from my iPhone using Tapatalk
بله قبل ساعت 8 غیر فعال میکنم
دوستان من روز آخر نمایشگاه بودم یک گوشی برای تست LTE گذاشته بودن که من تست اسپید نتش میL]
دوستان من روز آخر نمایشگاه بودم یک گوشی برای تست LTE گذاشته بودن که من تست اسپید نتش میزارم![]()
همین الان دیدم زیرنویس شد شهر های جدید تحت پوشش از اصفهان اومده بود بیرون یکی از شهرستانای اصفهان را زده بود به نام دولت آباد . جالبیش اینجاس اصلا 90% اصفهان تحت پوشش قرار نگرفته ولی دیگه اسمی از اصفهان جوری که کسی ندونه میگه اصفهان نسل 3 کامل شده.چرا اینجوریه تبلیغات ایرانسل؟
بنظرم سیاست همراه اول در تجهیز دکلها به یک یا دو ماژول برای هر سکتور بهتر جواب داد. همراه اول با اینکه دکل هاش خیلی بیشتر از ایرانسل هست الان پوشش اش تو اهواز خیلی بیشتر از ایرانسل شده و کیفیت اش هم بهتره
از اواسط مرداد که یه دکل تو منطقه ما فعال شده هنوز همون یکی مونده
Sent from my iPad using Tapatalk
تایید میشه
به نظرم سرعت پوشش همراه اول داره بیشتر میشه
سرعت ها رو زیاد کرد
+
به نظر شما تجهیز هر دکل چه قدر طول می کشه؟
من رایتل دارم و بسته هم خریداری میکنم و از این مشکلات نداشتم
اما ایرانسل یه شب تست کردم و بابت حجم دریافت نشده از حجم کلی من کم کرد
صبح بدون خرید حجم 2 تومن خطمو شارژ کردم و یک بار تست سرعت گرفتم که افتضاح بود و یک بار هم با گوگل تست کردم که باز میشه یا نه و در کمال ناباوری شارژ 2 هزارتومنی شد 4 ریال !
در همین تاپیک و سایت دیگری هم عنوان کردم که کاربرای دو اتیشی ایرانسل هر چی خواستند به من گفتند که فلان بعمان و گوشیت اینجوره و اونجوره .
بازم میگم من هم رایتل تست کردم هم ایرانسل و فقط ایرانسل بوده که به این صورت حجم و شارژ من بدون استفاد کم شده
ایا ممکنه ایرانسل بابت حجمی که توسط کاربر درخواست شده اما به دلیل سیگنال ضعیف و .... به دستش نرسیده هم از حجم خریداری شده کم کنه ؟!!
در ضمن بسته هم بعد از ساعت 2 خریدم که بعضی از دوستان میگن باید اینترنت را غیر فعال و فعال کنید
این مسخره بازیا فقط تو ایران هست![]()
Last edited by arash2105; 11-10-2014 at 23:09.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)