اقا شرمنده.نمیشه جواب سوال منو در صفحه قبل بدید؟ Xperia Arc S
اقا شرمنده.نمیشه جواب سوال منو در صفحه قبل بدید؟ Xperia Arc S
سلام :
دوستان گوشی Live With Walkman/ Sony, Xperia / زمانی که ( به گفته فروشنده ) ورژن فلش اش رو ارتقا داده ، دیگه اون قسمتی که برای نصب application وجود داشت و گوشی application های جدیدی که از طریق کامپیوتر روی رم اون ریخته میشد رو جستجو میکرد وجود نداره و از هیج راهی نمیشه این application ها رو پیدا و نصب کرد ...
چه راهی برای نصب application جدید وجود داره ؟
ممنونم
سلام؛ Arc S سونیه دیگه. باید mp4 را راحت پخش کنه. اصلاً mp4 فرمت مخصوص گوشیه و نباید مشکل داشته باشه. من آرک اس نداشته ام، ولی مشکل نباید از گوشی باشه.
سلام من این صفحه را خوندم و خلاصه اش را براتون مینویسم: (کلید اینترم اینجا کار نمیکنه؛ میبخشید) سه راه برای قطع صدای دوربین در گوشی آندرویدی وجود داره: 1-استفاده در حالت silent یعنی صدای زنگ گوشی را صفر کنید. (در لایو همونطور که گفتم نیازی به این کار نیست وتازه صدای رینگتون و آلارم و مدیا از هم جداست) 2-استفاده از ویجت Uva silent Widget Camera که یک برنامه آندرویدی است و برای گرفتن عکس حالت سایلنت دارد. 3- نصب رام CyanogenMod 7.1.0 بر روی گوشی روت شده. پس از نصب به این مسیر بروید Setting>CyanogenMod Setting> Sound>Mute Camera Shutter وتیک عبارت آخر را بزنید که به شما هشدار میدهد و شما تأیید میکنید. Warning=OK
با سلام یه برنامه هواشناسی دقیق برای ویواز می خواستم
Last edited by sam6540; 02-07-2012 at 14:57.
کسی نمیتونه کمک کنه؟
دوست عزیز راهی برای بازیابی شماره ها وجود نداره![]()
به خاطر حفظ حریم شخصی هیچ کدام از گوشی ها نباید بدون صدا کار کنن. و این اصولا در اکثر گوشی ها بایستی رعایت بشه ( بخاطر اینکه یکی بفهمه ازش عکس گرفتن من نوکیا ان 82 دارم اون هم اینطور هست)
دوستان من گوشی سونی اریکسون اکسپریامو داده بودم دست یکی اینم بیست مرتبه بیشتر پسورد پترن شو اشتباه کشیده بود و حالا موبایل از من جواب سوال امنیتی رو میخواد که من فراموش کردم!
چی کار کنم ؟![]()
سلام
آقا تو Live چطوری میشه ویبره روی keyboard رو ورداشت
هرکاری میکنم بازم ویبره داره
ممنون میشم جواب بدین
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)