تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 456 از 752 اولاول ... 356406446452453454455456457458459460466506556 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,551 به 4,560 از 7517

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری مناسب

پروفشنال fabio montari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

s4 رنگ سفیدش هم داشتن یا فقط مشکی بود ? s4 i داشتن یا s4 معمولی هم بود ؟

2. این کاربر از fabio montari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز alil1369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    متغییر !!

پيش فرض

سلام
    لطف میکنید نظراتتون رو در مورد سه هدفون زیر بگید ! قیمت و تجربه و کیفیت و مقایسه
    Sennheiser >> CX 300-II‎
    Creative >> EP630
    Creative >> EP830
    ممنون میشم از لطفتتون

اگه نباشه جاش خالی می مونه mrm88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

s4 رنگ سفیدش هم داشتن یا فقط مشکی بود ? s4 i داشتن یا s4 معمولی هم بود ؟
    سفیدشو فقط داشت و من هم سفید رو گرفتم،گارانتی هم هر دو ظاهرا با هم همکاری میکنن و فرقی نباید داشته باشه! من 115 گرفتم،اینم بگم بیس فوق العاده قوی داره! پس اگه از بیس قدرتمند خوشت نمیاد بهتره دنبالش نری!
    به نظرم بیسش از پاناسونیک خودم قوی تره(البته بیسش خیلی نرم تره و به اصطلاح بوم بومی نیست ولی خوب کاملا حسش میکنید)

5. 2 کاربر از mrm88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mrm88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سفیدشو فقط داشت و من هم سفید رو گرفتم،گارانتی هم هر دو ظاهرا با هم همکاری میکنن و فرقی نباید داشته باشه! من 115 گرفتم،اینم بگم بیس فوق العاده قوی داره! پس اگه از بیس قدرتمند خوشت نمیاد بهتره دنبالش نری!
    به نظرم بیسش از پاناسونیک خودم قوی تره(البته بیسش خیلی نرم تره و به اصطلاح بوم بومی نیست ولی خوب کاملا حسش میکنید)

اینم اضافه کنم S3,S4,S4i,S5i,One,Pro Media,X10i مدلایی بود که داشت! S4 و S5i فقط رنگ مشکی و مدل خودم یعنی S4i هم فقط سفیدشو داشت! قوانین انجمن اجازه نمیدن اسم فروشگاه رو بیارم اما اون فروشگاهیه که تو ویترینش پره از هدفون های AKG

7. 3 کاربر از mrm88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال fabio montari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اینم اضافه کنم S3,S4,S4i,S5i,One,Pro Media,X10i مدلایی بود که داشت! S4 و S5i فقط رنگ مشکی و مدل خودم یعنی S4i هم فقط سفیدشو داشت! قوانین انجمن اجازه نمیدن اسم فروشگاه رو بیارم اما اون فروشگاهیه که تو ویترینش پره از هدفون های AKG
    دوست عزیز ادرسشو پ . خ میکنی فردا میرم میگیرم

9. 2 کاربر از fabio montari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت MAFISCO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

مبارکت باشه

میتونی یه رویو مختصری از این هدفون بدی؟
    نسبی بگو که چه سبکایی رو با این هدفون مناسب میبینی.

ممنون

11. 2 کاربر از MAFISCO بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه 88masuod's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    zahedan

پيش فرض

آقا منم می خواستم s4 بگیرم واسه شهرستانم میتونه بفرسته؟

---------- Post added at 07:14 AM ---------- Previous post was at 07:12 AM ----------

اگه شماره تماسی از فروشگاه داشتین واسه من بفرستین.

کاربر فعال انجمن MP3 Player rezaomido's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

یکیش همین باورهای غلط در مورد burn in... و خیلی موارد دیگه که فکر نکنم نیازی باشه بازش کنم چون طلبه نداره و منم وقت کافی ندارم بخوام پست های طولانی رو بخونم و پاسخ های طولانی بدم
    موفق باشید
    دوست عزیز
    ترجیح میدم در این بحث شما شرکت نداشته باشم چون:
    1. مباحث مطرح شده توسط شما ارتباطی با عنوان تاپیک به طور مستقیم و غیر مستقیم نداره
    2. عنوان کردید که:
    وقت کافی ندارم بخوام پست های طولانی رو بخونم و پاسخ های طولانی بدم
    به هر حال بهتر نیست که توی این تاپیک که در مورد راهنمایی برای خرید هدفون و مباحث مرتبط به اون هست وقت با ارزشتون رو هدر ندید فکر نمیکنم که اینجا کسی براش مهم باشه که اسپیکر 6 میلیونی دست ساز شما چطور می تونه با یک اسپیکر 100 هزار دلاری رقابت کنه
    ایا بهتر نیست این وقتتون رو برای معرفی اسپیکر ساخته خودتون با یک برند و یا حداقل با همون Klipsch در میون بزارید احتمالآ اونها حتی اگر 5 درصد هم کیفیت بیشتری از درایورشون گرفته باشید، حاضرند به شکلی و نقدآ جبران زحمات و وقت شما رو بکنند.

اینجا درباره هدفون هر کسی می تونه نظر یا پست بده نه در مورد اسپیکر و لامپ یا شاید اشتباهی اومدم

شما هم موفق باشید.

14. 3 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

Sennheiser px 100-II چی؟ که ظاهرا بسیار محبوب هم هست. آخه کلا قصد دارم چیزی که می گیرم رو داخل محیط بسته استفاده کنم، پس صدای بیرون در کار نیست. برای آسایش اطرافیان گفتم ترجیحا Closed.
    هدفون خیلی خوش صدایی هست هم جزییات داره و هم اینکه مثل بقیه هم استایلی هاش بیس خیلی ضعیف و با نشتی زیاد صدا به بیرون البته هر چند که راندمان دریافت صدا توی این استایل پایینه اما بسیار راحت هستند به این شرط که از نصب اونها احساس ناراحتی نکنید چون این استایل به راحتی روی گوش هر کاربری نصب نمیشه به خصوص که اون کاربر لاله گوشش به سمت بیرون زاویه داشته باشه یا به عبارت ساده تر لاله گوش کاربر موازی با سر نباشه

می دونم، خیلی هم دوسش دارم، ولی آخه یه بار شما به آیپاد و پلیرهای مشابه پلیرهای بسیار ضعیف گفته بودید (که البته صحیح می فرمایید در مقیاس کلی)، گفتم شاید مدل هایی که اینجا پیشنهاد می کنید هم برای پلیر های حرفه ای مناسب باشه و روی پلیرهای عمومی فرق چندانی با یه هدفون ارزون قیمت نداشته باشه.
    درسته پلیرهای پرتابل اغلب یا درصد بسیار زیادی شون حرفه ای نیستند چون:
    1. فکر نمیکنم کسی با یک پلیر پرتابل بخواد با دقت به موسیقی گوش کنه چون در این صورت معنی پرتابل از کاربرد اصلی پلیر خارج میشه

2. پلیرهای پرتابل برای استفاده راحت و سبک و کوچیک کاربردی تر هستند و به همین خاطر درون اونها از خیلی چیزهایی که ممکنه بر کیفیت صدا تاثیر جزیی (به نظر کاربر آماتور) داشته باشه صرف نظر میشه

3. به خاطر ارزانی محصول مطمئنن از قطعات مرغوب درون اونها استفاده نمیشه

4. جنبه های مختلف کاربردی برای اون در نظر گرفته میشه که این خودش تک کاره و مفید تر بودن یک پلیر کامل رو زیر سوال می بره البته همونطور که از سالها پیش تجربه شده که دستگاههای چند کاره به هیچ عنوان کیفیت یک دستگاه تک گاره رو نخواهند داشت

آیا باز شما فکر میکننید بازار هدف اونها یک کاربر حرفه ای هست؟ %100 که نه چون هیچ سخت افزار و نرم افزار حرفه ای برای اونها طراحی و ساخته نمیشه و اگر هم توسط یک حرفه ای انتخاب بشن صرفآ برای کاربرد اصلی اونهاست نه صرفآ برتری اونها نسبت به سایر پلیرها مثلآ ممکنه یکی مثل من نوعی J3 انتخاب کنه چون به نظر با کیفیت ترین توی زمان خرید بوده و شرایط جانبی اون تا اندازه ای نسبت به مدلهای با کیفیت تری مثا Hifiman 801 و یا 802 بیشتر به کاربردم یا انتظاراتم نزدیک تر از آیپاد و یا آیپد یا آیفون یا . . . بوده

در نظر داشته باشیم که هنگام استفاده از چنین پلیری حواسمون صرفآ به گوش دادن موسیقی نخواهد بود و تراکهای تفریحی موسیقی رو به صورت تفریحی گوش میکنیم
    تو مشخصات این مدل امپدانس رو 65 اهم زده و خب آیپاد حداکثر 32 اهم هست. با توجه به چیزایی که از گفته های شما یاد گرفتم این وسط نیاز به آمپلیفایر خواهد بود، درسته؟

بسیار بسیار ممنون.
    درسته و حق با شماست فقط موضوع اینه که سری M این برند با اینکه امپدانس نسبتآ بالایی دارند اما با راندمان صوتی خوبی که دارند حتی با پلیر پرتابل شما قابل استفاده خواهند بود اما نه با توان و کیفیت حداکثر

شما هم موفق باشید.

---------- Post added at 10:24 AM ---------- Previous post was at 10:20 AM ----------

من هم زدم به سیم آخر و امروز رفتم پایتخت و 2 مدل از Klipsch رو خریدم!

هنوز یه هفته نبود که یه مدل 30 هزار تومانی خیلی خوب از پاناسونیک گرفته بودم(بیس عالی،مید قابل فهم،های قابل قبول ) اونم به خاطر اینکه فقط میخواستم پول به فیک و های کپی بیتس،سنهایزر و بوسه ندم!
    ولی خوب فکر هم نمی کردم بتونم کلیپش اورجینال رو با قیمت واقعی تو ایران گیر بیارم! حتی به سرم زده بود بگم دوستی،فامیلی کسی واسم از اون ور بیاره اما چون شرایط رو همینجا محیا دیدم دیگه معطل نکردم!

اولی مدل In - Ear ریموت دار Image S4i
    دومی مدل On - Ear ریموت دار Image One

تقریبا مغازه رو ترکوندم! شوخی کردم بابا جدی نگیرید با گارانتی آواسان هم گرفتم(دیروز تازه آورده بود و حتی مدلارو وارد سیستمش نکرده بود واسه همین تونستم با یه قیمت خیلی مناسب بگیرم و تازه من اولین خریدارش بودم)
    چک کردم همه چیزشو(جعبه،سریال،ظاهر،جنس صدا(باس پرطنین،مید بسیار خوب و...)
    دوستان به عنوان یه خریدار دارم میگم شک نکنید که اینا که تو این پارت آوردن اصله! پارت های بعدی رو خدا میدونه! فعلا در حد تست ابتدایی بوده و سعی میکنم برسی خودمو از این 2مدل بزودی همینجا بذارم! به عنوان یه پیشنهاد به دوستان میگم اگه میخواید زیر 100 دلار هزینه کنید و دنبال بهترین گزینه تو این رنج قیمت هستید در انتخاب کلیپش شک نکنید! بیشتر از اون قیمت اساتید محترم بارها پیشنهاد کردن ولی اگه دلارو 1300 تومن بگیریم و بخوایم رنج قیمت رو 100 دلار بذاریم من که ندیدم برندی بتونه به پای کلیپش برسه! البته اینم بگم بیشتر از 100 دلار فعلا به وسع خودمم هم نمیرسه!
    بسیار مبارکتون باشه
    منتظر ریویوی مقایسه ای شما از هر دو هدفون جدیدتون هستیم، لطفآ فراموش نشه
    شاید قسمت شد و پولام رو جمع کردم و تونستم چند ماه دیگه اگه خدا بخواد یه دونه از مدل پاناسونیک ها که گفتید خوبه گرفتم، آخه هدفون به این خوبی که شما گفتید ندارم که اسمش پاناسونیک باشه (:

شما هم موفق باشید.

---------- Post added at 10:29 AM ---------- Previous post was at 10:24 AM ----------

ای بابا با خودم عهد کرده بود دیگه هدفون زیادی نخرم شما ها منو وسوسه میکنید اقا لطف کن بگو اون مغازه کجاست من برم بگیرم در ضمن شما چند گرفتی ؟ و یه چیز دیگه بالاخره با گارنتیه اواسن بگیریم یا اون یکی که اول اورده بود ؟
    در ضمن مبارکت باشه
    برید بگیرید تا تموم نکردند از ما گفتن بود آخه از اولین نفر تا آخرین نفری که هدفون خرید دائم دارید سوال می کنید که اصله یا . . .
    حالا هی این دست اون دست کنید به شما تضمین میدم که از بیسشون خوشتون میاد و تشخیص تقلبی و اصلی اون هم خیلی کار پیچیده ای نیست از روی ظاهر نمونه تقلبی فریاد میزنه که اصل نیست

تا حالا سه نفر خرید کردند و از صداش راضی بودند این کافی نیست؟

شما هم موفق باشید

16. 6 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

سلام
    لطف میکنید نظراتتون رو در مورد سه هدفون زیر بگید ! قیمت و تجربه و کیفیت و مقایسه
    Sennheiser >> CX 300-II‎
    Creative >> EP630
    Creative >> EP830
    ممنون میشم از لطفتتون
    سلام به شما

cx300:
    1. بیس نسبتآ خوب
    2. مید معمولی
    3. های نستآ خوب

630:
    1. بیس بوومی و بدون جزییات
    2. مید کمی ضعیف
    3. های معمولی

830:
    1. بیس خوب و قوی
    2. مید معمولی
    3. های نسبتآ خوب

چون هر سه یه استایل هستند و با یک طرح فیزیکی تفاوت چندانی توی استفاده ندارند فقط به نظرم مدل 830 کمی خوش گوش تره و بهتر از دو مدل دیگه توی گوش نصب می مونه چون پایه بدنه هدفون به عنوان تکیه گاهی برای مهار کابل هدفون عمل میکنه

هر سه مدل مناسب سبکهای الکترونیک هستند ولی برای بقیه سبکها چندان مناسب نخواهند بود و هر چه سبک مورد نظر شما بیشتر بر مید تاکید داشته باشه بیشتر نا مناسب بودن هدفون به گوش میرسه

از نظر کیفیت کابل هم تفاوتی با هم ندارند و هر سه یک طول دارند
    تهیه کردن Cx300 اصلی کار مشکلی هست ولی دو مدل کریتیو اصلشون قابل تهیه از نمایندگی اصلی هست

در آخر از این 3 مدل ترجیح میدم که 830 رو داشته باشم چون صدای با کیفیت تری در مجموع از دو مدل دیگه داره

شما هم موفق باشید.

18. 5 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •