s4 رنگ سفیدش هم داشتن یا فقط مشکی بود ? s4 i داشتن یا s4 معمولی هم بود ؟
s4 رنگ سفیدش هم داشتن یا فقط مشکی بود ? s4 i داشتن یا s4 معمولی هم بود ؟
سلام
لطف میکنید نظراتتون رو در مورد سه هدفون زیر بگید ! قیمت و تجربه و کیفیت و مقایسه
Sennheiser >> CX 300-II
Creative >> EP630
Creative >> EP830
ممنون میشم از لطفتتون
سفیدشو فقط داشت و من هم سفید رو گرفتم،گارانتی هم هر دو ظاهرا با هم همکاری میکنن و فرقی نباید داشته باشه! من 115 گرفتم،اینم بگم بیس فوق العاده قوی داره! پس اگه از بیس قدرتمند خوشت نمیاد بهتره دنبالش نری!
به نظرم بیسش از پاناسونیک خودم قوی تره(البته بیسش خیلی نرم تره و به اصطلاح بوم بومی نیست ولی خوب کاملا حسش میکنید)
اینم اضافه کنم S3,S4,S4i,S5i,One,Pro Media,X10i مدلایی بود که داشت! S4 و S5i فقط رنگ مشکی و مدل خودم یعنی S4i هم فقط سفیدشو داشت! قوانین انجمن اجازه نمیدن اسم فروشگاه رو بیارم اما اون فروشگاهیه که تو ویترینش پره از هدفون های AKG
دوست عزیز ادرسشو پ . خ میکنی فردا میرم میگیرم![]()
مبارکت باشه
میتونی یه رویو مختصری از این هدفون بدی؟
نسبی بگو که چه سبکایی رو با این هدفون مناسب میبینی.
ممنون
آقا منم می خواستم s4 بگیرم واسه شهرستانم میتونه بفرسته؟
---------- Post added at 07:14 AM ---------- Previous post was at 07:12 AM ----------
اگه شماره تماسی از فروشگاه داشتین واسه من بفرستین.
دوست عزیز
ترجیح میدم در این بحث شما شرکت نداشته باشم چون:
1. مباحث مطرح شده توسط شما ارتباطی با عنوان تاپیک به طور مستقیم و غیر مستقیم نداره
2. عنوان کردید که:
به هر حال بهتر نیست که توی این تاپیک که در مورد راهنمایی برای خرید هدفون و مباحث مرتبط به اون هست وقت با ارزشتون رو هدر ندید فکر نمیکنم که اینجا کسی براش مهم باشه که اسپیکر 6 میلیونی دست ساز شما چطور می تونه با یک اسپیکر 100 هزار دلاری رقابت کنهوقت کافی ندارم بخوام پست های طولانی رو بخونم و پاسخ های طولانی بدم
ایا بهتر نیست این وقتتون رو برای معرفی اسپیکر ساخته خودتون با یک برند و یا حداقل با همون Klipsch در میون بزارید احتمالآ اونها حتی اگر 5 درصد هم کیفیت بیشتری از درایورشون گرفته باشید، حاضرند به شکلی و نقدآ جبران زحمات و وقت شما رو بکنند.
اینجا درباره هدفون هر کسی می تونه نظر یا پست بده نه در مورد اسپیکر و لامپ یا شاید اشتباهی اومدم
شما هم موفق باشید.
هدفون خیلی خوش صدایی هست هم جزییات داره و هم اینکه مثل بقیه هم استایلی هاش بیس خیلی ضعیف و با نشتی زیاد صدا به بیرون البته هر چند که راندمان دریافت صدا توی این استایل پایینه اما بسیار راحت هستند به این شرط که از نصب اونها احساس ناراحتی نکنید چون این استایل به راحتی روی گوش هر کاربری نصب نمیشه به خصوص که اون کاربر لاله گوشش به سمت بیرون زاویه داشته باشه یا به عبارت ساده تر لاله گوش کاربر موازی با سر نباشه
درسته پلیرهای پرتابل اغلب یا درصد بسیار زیادی شون حرفه ای نیستند چون:می دونم، خیلی هم دوسش دارم، ولی آخه یه بار شما به آیپاد و پلیرهای مشابه پلیرهای بسیار ضعیف گفته بودید (که البته صحیح می فرمایید در مقیاس کلی)، گفتم شاید مدل هایی که اینجا پیشنهاد می کنید هم برای پلیر های حرفه ای مناسب باشه و روی پلیرهای عمومی فرق چندانی با یه هدفون ارزون قیمت نداشته باشه.
1. فکر نمیکنم کسی با یک پلیر پرتابل بخواد با دقت به موسیقی گوش کنه چون در این صورت معنی پرتابل از کاربرد اصلی پلیر خارج میشه
2. پلیرهای پرتابل برای استفاده راحت و سبک و کوچیک کاربردی تر هستند و به همین خاطر درون اونها از خیلی چیزهایی که ممکنه بر کیفیت صدا تاثیر جزیی (به نظر کاربر آماتور) داشته باشه صرف نظر میشه
3. به خاطر ارزانی محصول مطمئنن از قطعات مرغوب درون اونها استفاده نمیشه
4. جنبه های مختلف کاربردی برای اون در نظر گرفته میشه که این خودش تک کاره و مفید تر بودن یک پلیر کامل رو زیر سوال می بره البته همونطور که از سالها پیش تجربه شده که دستگاههای چند کاره به هیچ عنوان کیفیت یک دستگاه تک گاره رو نخواهند داشت
آیا باز شما فکر میکننید بازار هدف اونها یک کاربر حرفه ای هست؟ %100 که نه چون هیچ سخت افزار و نرم افزار حرفه ای برای اونها طراحی و ساخته نمیشه و اگر هم توسط یک حرفه ای انتخاب بشن صرفآ برای کاربرد اصلی اونهاست نه صرفآ برتری اونها نسبت به سایر پلیرها مثلآ ممکنه یکی مثل من نوعی J3 انتخاب کنه چون به نظر با کیفیت ترین توی زمان خرید بوده و شرایط جانبی اون تا اندازه ای نسبت به مدلهای با کیفیت تری مثا Hifiman 801 و یا 802 بیشتر به کاربردم یا انتظاراتم نزدیک تر از آیپاد و یا آیپد یا آیفون یا . . . بوده
در نظر داشته باشیم که هنگام استفاده از چنین پلیری حواسمون صرفآ به گوش دادن موسیقی نخواهد بود و تراکهای تفریحی موسیقی رو به صورت تفریحی گوش میکنیم
درسته و حق با شماست فقط موضوع اینه که سری M این برند با اینکه امپدانس نسبتآ بالایی دارند اما با راندمان صوتی خوبی که دارند حتی با پلیر پرتابل شما قابل استفاده خواهند بود اما نه با توان و کیفیت حداکثرتو مشخصات این مدل امپدانس رو 65 اهم زده و خب آیپاد حداکثر 32 اهم هست. با توجه به چیزایی که از گفته های شما یاد گرفتم این وسط نیاز به آمپلیفایر خواهد بود، درسته؟
بسیار بسیار ممنون.
شما هم موفق باشید.
---------- Post added at 10:24 AM ---------- Previous post was at 10:20 AM ----------
بسیار مبارکتون باشه
منتظر ریویوی مقایسه ای شما از هر دو هدفون جدیدتون هستیم، لطفآ فراموش نشه
شاید قسمت شد و پولام رو جمع کردم و تونستم چند ماه دیگه اگه خدا بخواد یه دونه از مدل پاناسونیک ها که گفتید خوبه گرفتم، آخه هدفون به این خوبی که شما گفتید ندارم که اسمش پاناسونیک باشه (:
شما هم موفق باشید.
---------- Post added at 10:29 AM ---------- Previous post was at 10:24 AM ----------
برید بگیرید تا تموم نکردند از ما گفتن بود آخه از اولین نفر تا آخرین نفری که هدفون خرید دائم دارید سوال می کنید که اصله یا . . .
حالا هی این دست اون دست کنید به شما تضمین میدم که از بیسشون خوشتون میاد و تشخیص تقلبی و اصلی اون هم خیلی کار پیچیده ای نیست از روی ظاهر نمونه تقلبی فریاد میزنه که اصل نیست
تا حالا سه نفر خرید کردند و از صداش راضی بودند این کافی نیست؟
شما هم موفق باشید
سلام به شما
cx300:
1. بیس نسبتآ خوب
2. مید معمولی
3. های نستآ خوب
630:
1. بیس بوومی و بدون جزییات
2. مید کمی ضعیف
3. های معمولی
830:
1. بیس خوب و قوی
2. مید معمولی
3. های نسبتآ خوب
چون هر سه یه استایل هستند و با یک طرح فیزیکی تفاوت چندانی توی استفاده ندارند فقط به نظرم مدل 830 کمی خوش گوش تره و بهتر از دو مدل دیگه توی گوش نصب می مونه چون پایه بدنه هدفون به عنوان تکیه گاهی برای مهار کابل هدفون عمل میکنه
هر سه مدل مناسب سبکهای الکترونیک هستند ولی برای بقیه سبکها چندان مناسب نخواهند بود و هر چه سبک مورد نظر شما بیشتر بر مید تاکید داشته باشه بیشتر نا مناسب بودن هدفون به گوش میرسه
از نظر کیفیت کابل هم تفاوتی با هم ندارند و هر سه یک طول دارند
تهیه کردن Cx300 اصلی کار مشکلی هست ولی دو مدل کریتیو اصلشون قابل تهیه از نمایندگی اصلی هست
در آخر از این 3 مدل ترجیح میدم که 830 رو داشته باشم چون صدای با کیفیت تری در مجموع از دو مدل دیگه داره
شما هم موفق باشید.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)