برای من دکمه F6 که تاچ رو قفل میکنه از کار افتاده. به نظر شما کدوم درایور رو باید آبدیت کنم؟
برای من دکمه F6 که تاچ رو قفل میکنه از کار افتاده. به نظر شما کدوم درایور رو باید آبدیت کنم؟
فک نمیکنم از کار افتاده باشه،اول F6 رو با Fn بزن ببین چه تغییری میکنه...
اگر نشد تاچ پد رو دوباره درایورشو بنصب...
نه.اتفاقا باعث میشه همه چیزت جدا باشه...
منم برا عکس یه درایو،فیلم یه درایو،آهنگ یه درایور و....
الان برا اون برنامه برات پ خ میکنم چی کار کنی...![]()
تفاوت راجع به بوت شدن و بالا اومدن بود (یا شاید اسم دیگه ای داره؟!!)
شما پاور رو بزن بعد تایم بگیر و تا وقتی که بیای رو دسکتاپ و نرم افزاری مثل اتوکد یا فتوشاپ رو اجرا کنی و کامل محیطش بیاد بالا
اگه نبود آفیس هم قبوله![]()
سلام بچه ها .... این حالت 60% که تو energy management هست رو چطوری میشه فعالش کرد؟ من تنظیماتم رو balance هستش و max batery life ...
60 درصدش کجاشه؟؟؟
داداش شما مارو گیرآوردی؟؟؟
چرا ناراحت میشید از اینکه یکی یه برتری نسبت به بقیه داره؟؟؟میخواید کوچیک کنید طرفو با این طرزسوال جواب؟؟؟
اینجوری دیگه بوت آپ نمیگن...اینجوری همون ایسوس 2 ثانیه ای رو هم باید بگی 1 دقه ای...
من از همه معذرت میخوام که دیگه این بحث تموم شه...
اومدیم ثواب کنیم کباب شدیم...
من از همه مخصوصا شما معذرت میخوام...
اصلا شما بوتت1 ثانیه ایه...راضی شدی؟؟؟
دو روزه داریم سر زمان بوت من صحبت میکنی...
بوت و استارت آپ رو حالیمه...با مبتدی که حرف نمیزنید...
ای بابا...دیگه سوالی در این رابطه جواب نمیدم...
سرعت بوتم بالاس،نوش جونم...
شما باید Optimized Battery Health رو بزنی...![]()
دوست عزیز من اینجام تا: 1- اگه بتونم به بقیه کمکی بکنم 2- از تجربه بقیه استفاده کنم
شما که این موضوع رو مطرح کردی من فکر کردم بحث همون بالا اومدن ویندوز هست (اشتباه من!)
بعد که گفتی منظورت تا اومدن مترو هست خواستم بدونم حالا سر جمع بالا اومدن ویندوزت چقدر زمان میبره
من نگفتم شما در جه سطحی هستم و مخصوصا مطمئن باش هیچ وقت هم همچین منظوری نداشتم و همون طور که گفتم اینجا اشتباه من بود که منظور شما رو اشتباه گرفتم
و اون مبتدیه من بودم تو این بحث شما شک نکن
فقط خواستم ببینم این مواردی که شما مطرح کردی روی بالا اومدن ویندوز و همون نرم افزارهای جانبی که شما گفتی هم تاثیر محسوسی داره که بخوام انجام بدم یا نه
وگرنه نه دعوا داریم نه دنبال خراب کردن همدیگه هستیم
اگه کلی بخوای حساب کنی من اگر بخوام سریعا بعد از بالا اومدن برم داخل فتوشاپ یا هر برنامه دیگه ای نهایتا 1 دقه طول میکشه،شایدم کمتر...
اون مواردی هم که گفتم فک میکنم دوستم Masoodegh گفتن که انجام دادن و متوجه تاثیرش شدن،به طوری که بوتشون به 5ثانیه رسیده...خودشون گفتن...
فک کنم دیگه متوجه شده باشید...![]()
Last edited by PouriaTech; 16-10-2013 at 16:45.
دوست عزیز sara fara<خطاب به شما
این تم ios7 رو گرفتم،نصبیدم ولی خیلی به هم زد سیستمو...تسکبار رفت بالا و...
آنیستال کردی شما؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)