با سلام.
دوستان معنی این جمله چی میشه ؟
If dream analysis seems passé to you, think again.
من از یکی معنیش رو پرسیدم گفت معنیش میشه این = if you think that analising dreams is not worth the time, you need to think again
ولی باز نفهمیدم چی میشه![]()
با سلام.
دوستان معنی این جمله چی میشه ؟
If dream analysis seems passé to you, think again.
من از یکی معنیش رو پرسیدم گفت معنیش میشه این = if you think that analising dreams is not worth the time, you need to think again
ولی باز نفهمیدم چی میشه![]()
سلام دوستان
معنی این دو تا جمله چی می شه؟
Are hierarchies of subcharacteristics and attributes allowed?In our refinement we havedecided to allow it, for not restricting in this aspect the hierarchies.
با سلام
بخش پررنگ شده رو نمی فهمم چی می گه:
Despite this fact, in many situations these factors are also significant, often even more important than technical ones; therefore, not considering them could compromise the success of the undertaken activity.
اگر شما فکر می کنید که تجزیه و تحلیل رویاها ارزش زمان رو نداره (ارزش گذر زمان رو نداره) ، شما نیاز دارید تا دوباره فکر کنید.
اقا لطفا این را معنی کنید :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آیا سلسله مراتب جزئیات ویژگیها و مشخصه هایی که ما در اصلاحیه مجاز شمردیم، برای محدود نکردن سلسله مراتب از این منظر است؟
به همین دلیل غفلت از اون فاکتورها [ که از فاکتورهای تکنیکی هم مهمترند] می تونه انجام موارد تعهد شده رو با خطر روبرو کنه..!
اجتماع اعتماد انبوه و استنباط اعتماد شخصی در شبکه های اجتماعی مجازی ..
آقا امیر من فارسیش هم نفهمیدم![]()
---------------------------------------
یه سوال داشتم از دوستان معنی " seasoning" تو این عبارت چیه ؟
Seasoning a cast iron skillet
سلام
من نظرم اینه
افزایش اعتماد نهفته ( پنهان) و برداشت شخصی از وجود حس اعتماد ( امنیت) در شبکه های اجتمایی مجازی
Last edited by sajjad1973; 30-01-2014 at 15:21.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)