اگر بر ساماندهی نیروهای خود توانا نباشیم ، دیگران سرنوشتمان را می سازند . ارد بزرگ
اگر بر ساماندهی نیروهای خود توانا نباشیم ، دیگران سرنوشتمان را می سازند . ارد بزرگ
مراقب افکارت باش. آن ها تبدیل به کلمات میشوند. مراقب کلماتت باش. آنها تبدیل به اعمال میشوند. مراقب اعمالت باش. آنها تبدیل به عادت میشوند. مراقب عادت هایت باش که آنها شخصیت تو را شکل میدهند. مراقب شخصیتت باش که سرنوشت تو را رقم میزند - لائو زو فیلسوف چینی
دارا ترین فرد کسی نیست که بیشتر دارد بلکه کسی است که کمتر نیاز دارد. - نامعلوم
ارد بزرگ : آدمهای آرمانگرا هنگامیکه به نادرست بودن آرزویی پی می برند بر ادامه آن پافشاری نمی کنند .
آزادی این نیست که هرکس هرچه دلش خواست بکند ، بلکه آزادی حقیقی قدرتی است که شخص را مجبور به انجام وظایف خود می کند .ماکدونال
" کارمندان نابکار ، از دزدان و آشوبگران بیشتر به کشور آسیب می رسانند " . ارد بزرگ
---------- Post added at 03:28 PM ---------- Previous post was at 03:27 PM ----------
تو ويترين زندگي به عروسکي نگاه نکن که مال تو نيست ، چوناون فقط وسوسه ات ميکنه تا اوني رو که داري از دست بدي .
ترس از عشق، ترس از زندگی ست ،آنان که از عشق می گریزند ،مردگانی بیش نیستند (برتراند راس)
آزادی حقیقی آن نیست که هرچه میل داریم انجام بدهیم ، بلکه آن است که آنچه را که حق داریم بکنیم . ویکتور کوزن
کشتن گنجشکها، کرکسها را ادب نمیکند. آبراهام لینکلن
Last edited by aligol172; 29-05-2011 at 03:33.
این رو خودم خلاصه کردم از برتراند راسل:
برای آنکه بدانیم جنس برتری نیستیم و در برابر خود ستایی خود بشر تعظیم نکنیم، باید درک کنیم ما جزئی از این کهکشان بزرگ هستیم!
پدرم روضه رضوان به دو گندم بفروخت ناخلف باشم اگر من به جویی نفروشم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)